Šta je novo?

FOR HONOR - Samurai & Knights

Grotar

Cenjen
Učlanjen(a)
11.09.2011
Poena
170

Izgleda jako zanimljivo, nazalost ****ni Ubi.......

Slucajno naleteh na ovo na YT.
Stvarno deluje dobro i zanimljivo, jeste da Ubi u pitanju, alo ko zna sta ce ispasti na kraju.

Na osnovu prikazanog je izgledalo da je u pitanju MMO, ali bice tu i single player. Moze biti solidno.

*Samurai & Knights & Vikings :D

Poslednja izmena:
ja bi samo samuraje

Nadam se singlu, to bih odigrao.

Extra, taman cu imati gde bes da istresem, na bojnom polju. :D

kakvu grafiku ovde da ocekujemo kad izadje :(

Definitivno nova generacija igara. Ova igra uz još desetak najavljenih za sledeću godinu (možda neka izadje i do kraja ove) podiže lestvicu što se grafike tiče. Po meni od prvog CRYSIS ništa bitno se nije promenilo. Možda se neko neće složiti ali, od tada kao da je napredak stao. Naravno obačeni su novi efekti i malo se našminkalo to, medjudnim bitne, na prvi pogled uočljive promene nije bilo. Kao što je svojevremeno lestvicu podigao FAR CRY pa zatim i pomenuti CRYSIS. Kada sam prvi put igrao ove dve igre siguran sam da ništa tako grafički dobro uradjeno nisam vide pre toga. I od tada ništa. To je već 7 godina. Naravno zahtevnost je nastavila da raste.
Ove igre nove generacije kako ih nazivaju obećavaju novo izkustvo što se grafike tiče.

Dok su konzole u ovakvom stanju kakvom jesu, ne treba ocekivati nikakve pomake po pitanju grafike. Vec sada XBONE dobija 720p igre.

Meni licno nista posebmno ne izgleda (gledaj gameplay klip a ne brainwashing ubisoft trol trailer). RYSE je vec nesto. Sto se Crysisa tice, on i danas oznoji neke konfiguracije ali smo se morali dosta nacekati da ga vrtimo na max out jer je izasao prije vremena. Slazem se da je poražavajuce da nije pregazena igra stara sedam godina ali to je vise problem bahatosti nego nemogučnosti.

:D za dan zaljubljenih...

hehehhehehehe, how appropriate :)

inače, osim naravno munt and blade 2, ovo je verovatno jedini naslov kome se bez ikakve strepnje radujem.

M&B je svetlosnim godinama ispred ovog.

Definitivno nova generacija igara. Ova igra uz još desetak najavljenih za sledeću godinu (možda neka izadje i do kraja ove) podiže lestvicu što se grafike tiče. Po meni od prvog CRYSIS ništa bitno se nije promenilo. Možda se neko neće složiti ali, od tada kao da je napredak stao. Naravno obačeni su novi efekti i malo se našminkalo to, medjudnim bitne, na prvi pogled uočljive promene nije bilo. Kao što je svojevremeno lestvicu podigao FAR CRY pa zatim i pomenuti CRYSIS. Kada sam prvi put igrao ove dve igre siguran sam da ništa tako grafički dobro uradjeno nisam vide pre toga. I od tada ništa. To je već 7 godina. Naravno zahtevnost je nastavila da raste.
Ove igre nove generacije kako ih nazivaju obećavaju novo izkustvo što se grafike tiče.
Kako je Kuzmanović napisao u opisu prvog Crysis-a, imaćete osećaj da se nalazite na obroncima Kosmaja. [emoji1]

Novi komp sam kupio zbog Far Cry, a potom i zbog Crysis-a.

Još uvek sam na tom kompu što sam ga uzeo za Crysis. [emoji1]

Edit, uh, odgovorio sam na post iz 2015...[emoji12]

Poslednja izmena:
Tebi to tako urodjeno da trolujes i smaras i nameces svoja misljenja ? :trust:

M&B je ******. Preorder sam For Honor 3 puta.

Ti si decko trebao biti banovan jer si prevario kolegu forumasa. Zahvali se moderaciji sto su te ostavili na forumu.

realno, smaraš.

m&b je druga klasa igre, i sasvim drugi žanr pa je u tom smislu neuporediv sa for honor-om.
istina, obe igre imaju sličan pristup borbi i tu je, po nekom mom ličnom mišljenju, za 3rd person view malee borbu mnogo prirodnije koristiti gamepad kao kontroler nego m&kb. u svakom slučaju, nemoj da mešaš babe i žabe, to što meni samo te dve igre igre ulivaju poverenje, ne znači da ih na bilo koji način treba porediti.

Ne bih spomenuo Mount&Blade da ti nisi prvi to uradio. Ko je igrao M&B zna da ovo nidje veze nema, osim sto pokusava da kopira combat sistem. Neuspesno. Zapravo deluje da je pola gejmplej demoa skriptovano a za grafiku se zna, ima da padne masan downgrade.

slobodno isprati nekad i kontekst pročitanog, ređe ćeš ispadati smarač u društvu. paljenje "na ključne reči" bez da ispratiš šta je rečeno te ne čini relevantnim sagovornikom. u tom smislu, što se tiče tvoje procene šta je bolje, ko koga kopira i koliko uspešno, verujem da nam je do t(v)og stava stalo koliko do lanjskog snega.

Kontekst? Mislis na to sto pricas da cekas M&B a nikada zapravo nisi ozbiljnije igrao onlajn? To mi je potpuno jasno, zato sam i napisao kako stoje stvari. Nije M&B za svakoga, pogotovo ne za one kojima zabavu predstavlja beskonacno tucanje kamena u kojekakvim "survival" igrama.

M&B je ozbiljna simulacija srednjevekovnog ratovanja smestena u izmisljeni setting koji jako nalici pravoj srednjevekovnoj Evropi. Ovaj For Honor je fentezi igra na fazon Rune ili Viking: Battle for Asgard gde se boris sa Samurajima i (valjda Francuskim) vitezovima. To ne znaci da ce igra biti losa, i pored Assassins Creed AI-ja koji stoji u redu za penziju dok razbijas glavu njihovom kolegi. Ima neki dobar smek, iako je mehanicki mrsava. Nadam se da ce singl biti dobar jer kao sto rekoh, ima mnogo jacih igara u multiplayeru. Ali se ne crtaju po E3 sajmovima i ne izdaje ih izvikani Ubisoft. Kao ljubitelj zanra, znam bar tri takve. Ostale su "survival" iliti simulacije tucanja kamena i cepanja drva, bas kao sto ti volis :)

to što me smara crpg i svaka forma otključavanja / grindanja i sličnih gluposti ne znači da neku igru ne igram ozbiljnije online. takođe, tvoji pokušaju da me pljucneš će samo skliznuti niz ovog nasmejanog čikicu i vratićemo se na moj post na koju si ti reagovao:
za dan zaljubljenih...
hehehhehehehe, how appropriate
inače, osim naravno munt and blade 2, ovo je verovatno jedini naslov kome se bez ikakve strepnje radujem.
dakle, ni pokušaj poređenja, guranja u istu klasu ili bilo čega što bi normalnom čoveku dalo šlagvort za besedu o igri koja nije tema. naravno, ti nemaš tih problema, pošto si očigledno još kod mame i tate navikao da smaraš i namećeš mišljenje koje nikoga ne zanima, o stvarima koje zapravo nisu tema nikome drugome osim tebi.

odavno sam shvatio da si klasična astronomska pojava koja gori a često i eksplodira u višim slojevima atmosfere, ali ovo je previše i za tebe. drago mi je da ti se dopada bar jedna dobra igra, ali to i dalje nije naš problem i ne znam što nas daviš time na temi o for honor-u?

u pet kod ringišpila?

i još jedan detalj. kad te ljudi opomenu što upadaš ko mače s tavana (mada se mačetu svi raduju, tebi siguran sam baš niko), sklon si da crosslinkuješ nešto što tek nema nikakve veze sa temom:
Ti si decko trebao biti banovan jer si prevario kolegu forumasa. Zahvali se moderaciji sto su te ostavili na forumu.
kakve veze ovo ima sa time što spemuješ i smaraš ljude koji se raduju ovom naslovu? ako imaš problem sa čovekom, reši ga kao čovek.

Poslednja izmena:
Meni se ovo iskreno ne svidja, mada ni na proslom E3-u me igra nije zainteresovala... tj jeste, samo zbog grafike, koja nije na nivou da se sad prica da je to neka revolucija poput prvog Far Cry-a i Crysis-a, ali grafika jeste odlicna... no ja bi pre dao titulu igri Uncharted 4, kao trecoj po redu koja je izazivala WOW efekat sto se tice vizuala.
@Ilion a HL2 nigde ne pominjes, prvi Max Payne? sve te igre su spustale vilice vizuelno, kad su se pojavile. Evo ja kad sednem da razmislim, od svih pomenutih igra, ubedljivo najveci nerdgazm sam imao na Max Payne, zbog vanvremenske grafike i slow motion-a, a zatim na drugo mesto bi stavio Far Cry, koji je bio pravi eyecandy... tek onda ide HL2 sa svojom prelepom realnoscu i osvetljenju i tek onda Crysis... jer vec sam se navikao, nije imao bas toliki efekat na mene...

Nego da se vratim na For Honor, zasto mi se ne svidja? Zato sto je borba toliko spora i troma, da mi telo pati od momenta kako lik zamahne sekiru, pa do momenta dok ta sekira stigne do cilja...
Druga stvar, nema neke raznovrsnoti, par osnovnih udarca, nekako krute animacije takodje, izgleda ko nezavrseni experiment borba.
Dakle, igri kapa dole za tehnikalije, ali sam gameplay je mrsav, to je ocigledno... ne znam zasto me podseca na Ryse...

Poslednja izmena:
poenta ovog naslova, koliko sam ga pratio od najave na ovamo, je da nije klasičan h&s, već da vuče u borbi na neke malo ozbiljnije i sporije igre. velikom teškom sekirom se, logično, sporo zamahuje.

meni se gameplay baš dopada, i nadam se da na kraju neće imati mnogo toga zajedničkog sa ryse-om. tehnikalije će, baš kao i svaki put, već za koju godinu izbledeti, baš kao što je izbledeo prelepi i predosadni ryse.

Meni se ovo iskreno ne svidja, mada ni na proslom E3-u me igra nije zainteresovala... tj jeste, samo zbog grafike, koja nije na nivou da se sad prica da je to neka revolucija poput prvog Far Cry-a i Crysis-a, ali grafika jeste odlicna... no ja bi pre dao titulu igri Uncharted 4, kao trecoj po redu koja je izazivala WOW efekat sto se tice vizuala.
@Ilion a HL2 nigde ne pominjes, prvi Max Payne? sve te igre su spustale vilice vizuelno, kad su se pojavile. Evo ja kad sednem da razmislim, od svih pomenutih igra, ubedljivo najveci nerdgazm sam imao na Max Payne, zbog vanvremenske grafike i slow motion-a, a zatim na drugo mesto bi stavio Far Cry, koji je bio pravi eyecandy... tek onda ide HL2 sa svojom prelepom realnoscu i osvetljenju i tek onda Crysis... jer vec sam se navikao, nije imao bas toliki efekat na mene...

Half life 2, bez pogovora odlična i prelepa igra (odigrao sam je) ali Far Cry je jednostavno impresivan i zbog neprevazidjenog AI-a i nevidjenog prostranstva u igri.
Far Cry je za 2004 god apsolutna revolucija. Čudo.

Max Payne, da, sve si u pravu,.odličan naslov, odigrao sam i to ali sam zaboravio da sam ga igrao dok nisi pomenuo sada.

Crysis, dugo čekani Far Cry 2... Igra je vrhunska u svakom pogledu. Pogotovo za daleku 2007 godinu..

Au... da li se to meni čini ili su ubacili i buzdovan na lancu? Tamo na klipu vitla jednim takvim.

15. valjda krece closed alpha, pa ce valjda biti i neki gameplay video

Jao kad vidim igru od Shitsofta odmah me neka jeza obuzme.. :D Sve se nadam da ne zeznu nesto posto su odavno pali u mojim ocima, tako da sada veoma oprezno biram sta cu i da li cu kupiti nesto od njih, bilo preorder bilo ikada. For Honor sam cepio prijavu ali sumnjam da ce me pozvati, ali ova igra mi se svidja, samo opet sam u strahu da ne bude kao prethodne, zato cekamo alfe-bete i testove.. :)

Nazad
Vrh Dno