Kako je Kuzmanović napisao u opisu prvog Crysis-a, imaćete osećaj da se nalazite na obroncima Kosmaja. [emoji1]Definitivno nova generacija igara. Ova igra uz još desetak najavljenih za sledeću godinu (možda neka izadje i do kraja ove) podiže lestvicu što se grafike tiče. Po meni od prvog CRYSIS ništa bitno se nije promenilo. Možda se neko neće složiti ali, od tada kao da je napredak stao. Naravno obačeni su novi efekti i malo se našminkalo to, medjudnim bitne, na prvi pogled uočljive promene nije bilo. Kao što je svojevremeno lestvicu podigao FAR CRY pa zatim i pomenuti CRYSIS. Kada sam prvi put igrao ove dve igre siguran sam da ništa tako grafički dobro uradjeno nisam vide pre toga. I od tada ništa. To je već 7 godina. Naravno zahtevnost je nastavila da raste.
Ove igre nove generacije kako ih nazivaju obećavaju novo izkustvo što se grafike tiče.
Tebi to tako urodjeno da trolujes i smaras i nameces svoja misljenja ? :trust:
M&B je ******. Preorder sam For Honor 3 puta.
dakle, ni pokušaj poređenja, guranja u istu klasu ili bilo čega što bi normalnom čoveku dalo šlagvort za besedu o igri koja nije tema. naravno, ti nemaš tih problema, pošto si očigledno još kod mame i tate navikao da smaraš i namećeš mišljenje koje nikoga ne zanima, o stvarima koje zapravo nisu tema nikome drugome osim tebi.za dan zaljubljenih...
hehehhehehehe, how appropriate
inače, osim naravno munt and blade 2, ovo je verovatno jedini naslov kome se bez ikakve strepnje radujem.
kakve veze ovo ima sa time što spemuješ i smaraš ljude koji se raduju ovom naslovu? ako imaš problem sa čovekom, reši ga kao čovek.Ti si decko trebao biti banovan jer si prevario kolegu forumasa. Zahvali se moderaciji sto su te ostavili na forumu.
Meni se ovo iskreno ne svidja, mada ni na proslom E3-u me igra nije zainteresovala... tj jeste, samo zbog grafike, koja nije na nivou da se sad prica da je to neka revolucija poput prvog Far Cry-a i Crysis-a, ali grafika jeste odlicna... no ja bi pre dao titulu igri Uncharted 4, kao trecoj po redu koja je izazivala WOW efekat sto se tice vizuala.
@Ilion a HL2 nigde ne pominjes, prvi Max Payne? sve te igre su spustale vilice vizuelno, kad su se pojavile. Evo ja kad sednem da razmislim, od svih pomenutih igra, ubedljivo najveci nerdgazm sam imao na Max Payne, zbog vanvremenske grafike i slow motion-a, a zatim na drugo mesto bi stavio Far Cry, koji je bio pravi eyecandy... tek onda ide HL2 sa svojom prelepom realnoscu i osvetljenju i tek onda Crysis... jer vec sam se navikao, nije imao bas toliki efekat na mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari