Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki je ovo skok za tako kratko vreme....a možda je ona patka o tome da "Arapi" povlače svoje novce iz SAD preko Kineza ipak tačna :eyebrows:

Evo Slovenci se istresaju, Singular :) samo stepa, pade na trenutak na 665$ ali se vraca.

hm, prodati lil alviti!?
Alaviti do kraja. Prodati kad krene da pada. Ili to ili sacekati zeljsnu cifru i iskljuciti internet posle toga na duzi period ;)
Ja imam neku zeljenu cifru gde cu prodati deo ali cekacu top sigurno s ostatkom.
Ne pada mi na pamet da prodajem sada, sve to ide jos gore.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sta ce biti s ltcom? [emoji16]
odnos je bas mali da li ce tek da ga rokaju gore? Ja se naprodavao preko 5$, to mi bio neki plan i ispunio sam ga :)

sacekati zeljsnu cifru i iskljuciti internet posle toga na duzi period ;)

tako. Pogotovo kad su altovi u pitanju. To skoci veooma mnogo, ali posle pada mnogo mnogo dugo, to svi znate. Konkretno za LTC mislim da je sve preko 0.025 ove godine premija, a ako se odigra bas me briga da li ce i na 0.1. Imam ih 40% vise nego prosle godine u ovo vreme, a imam u ostalim srnjima jos dosta BTC-a po sadasnjim krsh cenama. E da sam samo gledao imao bih i dalje samo LTC i cekao ko zna sta. Svaki put do sada kada je iskakao preko 0.025 to je trajalo samo par dana pa posle stotine dana krvavljenja. Na 0.025 sipam 50% i do 0.03 ako se desi izlazim sa 90% ukupno, a sa onih 10% cu cekati moon cisto da mogu reci da sam uhvatio vrh :)

Neki nikad nece nauciti lekciju, i cekace jos 25 godina...

Ja sam svoje prve novčiće unovčio 2013 a kasnije za te $ kupio i učetvorostručio (BTC i LTC) uz otplaćene karte, sa napomenom da ni jedan novčić nisam kupio za "živi keš"...da li sam mogao trgovinom zaraditi više, jesam.... ali ja niti sam trgovac (ne razumem se u crte i linije) niti imam vremena za to. Uglavnom, moj zacrtani cilj je ostvaren i ja sam zadovoljan a svakako ću ostaviti par komada za odnos BTC=3k$ (i LTC 100$) pa makar i propali (kad se BTC vrati na 100$ a LTC na 0,5$ :-devil-:)....

Poslednja izmena:
Ja sam ltc otresao za eth odavno, nesto mi ne deluje previse zivahno pa nije bilo svrhe da ga cuvam. Za sada se pokazalo kao dobar potez. Nisam neki optimista da ce ltc da se ritne. Eth je daleko ozbiljniji igrac sada.

ritnuce se LTC, ja sam dosta prodao ali imam jos dovoljno za way out...

Kad j. e ETH bio na 200000 satosija i ja rekoh da to moze mnogo gore neki sto sada ETH dizu u nebesa su me iznapusavali najstrasnije. Sada cu verovatno isto proci.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Isto kao ja za dash :d Sve to ide u rok sluzbe ;)

@Cacanin Ma vidim da LTC ne daje znake zivota uopste, koja je svrha sedeti u njemu? Lako cu ja da skocim nazad ako vidim da ima potencijala ali sada ga ne pipam.

Aha, nesto mu ne ide najbolje u ovim trenucima kaoxni ltc-u. ETH je preoteo svu paznju na sebe. Naravno BTC trenutno vedri i oblaci.

ETH sa svojim premineom moze gore 3x a moze i dole isto toliko, e sad sto vecina njih ne brine brigu i kupuje i najveci shit to je vec druga prica, Dash je pre svega pukao zbog preminea ako se ne varam nekog "sitnog" a eth su svi zaslepljeni pumpom ili se prave ludi :)

E sad ethereum je uradio jednu dobru stvar a to je da je naterao bitcoin da se zamisli po pitanju inovacija, u istom cabru je i LTC, nazalost ni BTC ni LTC nemaju neki premine pa da im on placa marketing i dev-ve nazalost, update za BTC je poznat i ide se polako na dupliranju kapaciteta za dalje sve je jos u magli, LTC se ceka saopstenje asocijace, koju iskreno jesu isto ulenjeni, ne sporim

Poslednja izmena:
Dash nije pukao zbog premine sigurno vec zato sto rade posteno i ne umeju da muljaju. Nisu uspeli da se useme sa krupnim igracima i proguraju projekat a tvrdim da je 5x bolji novcic od btc-a.
LTC ne znam sta ceka. Do sada je bio prikolica, sada je prikolica bez jednog tocka. Ne sumnjam da ce i on verovatno krenuti u nekom trenutku ali trenutno mi je jako mucno da ga gledam. S druge strane onaj prokleti eth se i dalje ponasa kao veverica na koksu. Raste i dalje, presao je na 18$ nocas. On belezi najveci skok sada.
Videcemo dokle ce ici ali za sada je situacija odlicna.

Pošteni, ubilo se. Em premine, em kradu ime.

Pa vec smo odavno skontali da vecina gleda mogucnost brze zarade, barem na short term :)
Ja sam u jendo siguran da ce se ovi silni ICO sprdevi urusiti samo tako, ethereum neverujem bas da ce puci ali i on ce biti pump/dump zestok pa ko gde zaglibi

Odgovoricu ti kao da nisam to shvatio kao flame posto verujem da si neupucen a ne zlonameran.

"Premine" je bio za sve. Svako ko je poceo da kopa dobio je vise nego sto je trebalo. Izmedju ostalih bilo je i brdo nasih kolega odavde. Svi su ga istovarili za sicu tako da od tog premine-a nije ostalo nista, sve je to zavrsilo negde drugde.
Sto se tice imena... Odradjeno je brendiranje. Dali mi se svidja ili ne to je druga prica ali imalo je logike. Cak je ime ok. Ime nije ukradeno ali mislim da jeste problem sto postoji i dash coin koji je teska shitina i osim sto se isto pise nema nikakve slicnosti sa ovim.

@Zeljko Naravno, ETH se trenutno pumpa i u jednom trenutku ce biti nenormalan damp. Ali pre toga cemo videti dokle moze da dobaci. Dok ide gore ja se vozim.
Mene vise brine sto btc nije mogao da prebaci 710 sinoc. Krenuo je i izduvao se.

Poslednja izmena:
Nisu u pravu za ETH premine je celih 72 miliona, to sto je jedan deo prodan za badava kao ICO samo znaci da neko drzi 50% eth-a u koju je ulozio "sicu" sve za ciljom
A to sto neko kopa i cuva to nema veze sa ovakvom navlakusom Vitalika, ono sto je smesno da su masa njih itekako podmicena debelo, evo na primer coinmarketcap nema znaka da se radi o premineu uz ETH dok uz ripple i lisk stoje, tacno ETH se i kopa ali je 90+ % nastalo iz nicega, tako reci iz prdeza Vitalika

Za dash nisam detaljno upoznat ali gde god da se pricalo o istom, spominjao se neki premine, to im je bila najveca fora da ka napljuju, verovatno je bio skriveni instamine/premine i nekom manjom procentu, smesno je to sto je ethereum po tome CAR prevare a vecina cuti i pravi se luda, naravno masa minera cuti jer zaradjuje lepo, ostali su investirali pa jedino i mogu da cute :)

Takodje ethereum je jos u alfa fazi jer tek upotrebnu vrednost dobija sa narednim updatom kad predje na POS sto je jos smesnije, u tom sistemu ko drzi najvise totalno kontrolise sve, tako da je navedim ko normalan long term moze da veruje u isti

Poslednja izmena:
Ja ETH premine nisam spominjao nijednog trenutka, pricao sam iskljucivo za dash i nadovezao sam se na sam-ov post. Ne znam za ETH, nije me zanimao, nikada ga nisam ni zgotivio. Mozda i ima dobru pricu ali nije me zainteresovao u tom smislu da ga posmatram na duze staze. U ovom trenutku je to sigurno greska jer se drzi daleko bolje nego sto sam ocekivao. U svakom slucaju, vozam se dok traje ovo ;)

Cisto prakticno gledano, nijedan coin do sada nije toliko dugo u kontinuitetu bio isplativ kao eth. Dakle raj za rudare. Sto se tice investitora, briga me za njih, kad imaju para da investiraju u ovakve projekte zamislite koliko zapravo imaju para u pravim investicijama, ovde ako i puknu sve sto su ulozili, to je kao kad mi na kasi ostavimo par dinara kasirki...

upravo, a i nesto ne vidim da neko kopa neki drugi coin, zato ljudi i cute jer su zadovoljni, neki su otplatili rudnike, neki zaradili na starim rudnicima, ko nije zadovoljan eth-om moze slobodno da kopa dash, btc, ltc...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno