Šta je novo?

LG Nexus 5X

Stock rom,stock kernel,nije ni rutovan,dialer manje od pola sekunde,a kad je u ramu instant.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

po tvom opisu imam samo phone idle ?
time on 8h21min
trenutno mi je batt 98%
cbc4ab10db3d16e3017cc30286db3e9d.jpg

Mislio sam ovde da vidiš koliko ti je ovo keep awake.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da se uclanim u klub, uzeo juce nov 32GB Quartz Nexus 5X :party:cheers:happy::,,::banana::wave:,)

Koliko nas je, baš me zanima? Ovde na forumu :D ima li 20ak?

I to samo koji redovno posećuju. Dato je još 20 preporuka u onim temama šta da kupim itd. Dižete profit Lg-u i Mađarima... ☺

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Danas bio od Kg-a do Vojvodine i nazad, sve autoputem, signal varirao, 100% osvetljenje, 4g, sot mi bio 2h i 20 minuta. Izdrzao za to vreme od 6 ujutru do 16 :D Rekord najmanjeg rezultata.

Dobro je to,i meni sad izdrzi oko 3h ali ceo dan sam napolju,brightnes na 100% i kamera skljoca po ceo dan :)
Ali su zato slike fantazija :)

Sent from my Nexus 5X

Uh sad kad pročitam ove ekstremno male rezultate polako odustajem od ovog telefona :D
Jel ima iko da je prelazio sa Z2/Z3 da je uspeo da preboli lošu bateriju u korist kamere?

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Pa eto ja,i nisam se pokajao.
Dok se istusiram baterija se napuni od 30-90% i opet sibaj dalje.
A kupio sam i powerbank za ne daj boze.

Sent from my Nexus 5X

Bas tako,odem da rucam,dopuni se 40-50%..lakse se snalazim s ovim nego sa G2,a SOt mi je preko sat vremena kraci.

Pa eto ja,i nisam se pokajao.
Dok se istusiram baterija se napuni od 30-90% i opet sibaj dalje.
A kupio sam i powerbank za ne daj boze.

Sent from my Nexus 5X
Jel imaš još nešto što fali sa Z3? Imam trenutno varijantu da uzmem nexusa uz 30e doplate pa se razmišljam šta ću

Z2 je neprikosnoven, evo i ja sa baterijom koja je bolja od 5x zalim za Z2 po tom pitanju. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navici ces se kao sto ces navici da ne mozes da gledas koliko iphone kesira :)

Sent from my Nexus 5X

Jel imaš još nešto što fali sa Z3? Imam trenutno varijantu da uzmem nexusa uz 30e doplate pa se razmišljam šta ću

Storage :)

Evo ja jos nisma prodao svoj z2. I ako je kamera brutalana na 5x velika mana i jedina po meni je slaba baterija. Na zalost za te pare ne vidim ni jedan tel sa kamerom 5x + z2 baterija.

Pa verovatno neće baš imati z2 bateriju ali negde između z2 i 5x...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I lepo je napisao covek "za te pare" :)

Параноид је Ф Е Н О М Е Н А Л А Н

КупиЈо сам тапаток!

Параноид је Ф Е Н О М Е Н А Л А Н

КупиЈо сам тапаток!
Iz kog razloga? Daj malo više detalja. Ja sam ga isprobao na kratko, pa sam se opet vratio na stock, pošto mi je već podešen. :D

Dajte detalje, chroma i dalje ubica :)

Da kljucni deo "za te pare" :)

Ma znam, salim se malo :) Za mene ima sto sta vise od kamere. Baterija mi je 20% minimum bitnija. Podrska 40%. I ja sam uvek gledao bb, medjutim sad sam otisao na malo vise premium (posle op2 nekako logican izbor), i nisam zazalio. Ono koliko vidim ne zale se na ovaj telefon puno. Za ove pare, dobija se mnogo vise nego sto se gubi. Meni jedino sta je zasmetalo jeste pink tint kada sam ortakov uporedio sa moj 6p. Oba smo istovremeno kupili pa su tad bili skroz novi, tek izvadjeni iz kutije. Msm moguce da je do njegovog primerka.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Kako se flesuje kernel. Imam chroma rom. Ali ponovo nemam adapter da bih ga spojio na komp. Da li je moguce flesovati kernel bez kompa?

Батерија је иста са разликом да у стендбај не мрда! Оставим га на 100% преноћи ујутру 100%...Ром је екстра snappy и ради брже и од кроме, која је умела жешће да се забоде (what's app, YouTube, viber) не раде док се не отворе....па онда стигну нотификације...
Батерија направи од 3 до 4 сата зависи од квалитета лте-а највише...

КупиЈо сам тапаток!

Samo skini kernel i flesni kroz recovery.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno