Šta je novo?

Mafia III

Kad bi stavili na kraju igrice sta je bilo sa Joe, u smislu da igras joa, bio bi pun pogodak. Ova igra ima vise potencijala da fajla nego da bude uspesna. Zovnes reinforcment, stvoru se odma, ja ocekivao neki cool upad autom lol

Ne mozes ocekivati non stop jedan isti fazon od igre jer bi igra u tom slucaju vrlo brzo dosadila, bas zato je i dobra promena koja se dogodila. Uzmi samo koliko je vremena proslo od izlaska mafije 1 pa do izlaska mafije 2 pa ni u mafiji 2 nisi imao ganstere sa kaputima i ostalom italijanskom tematikom u podpunosti. Ali svakako prica je bila ok kao i sam gameplay tako da veruj mi i ovo ce biti vise nego ok igra.

Ali ono sto me najivse nervira su oni likovi koji se proseravaju sa svojim prognozama ovo ce biti propast i tako slicni komentari. Ja cu vam samo reci kada igra izadje i provedete 2-3 sata u igri e onda dajte take neke komentare a dok ne probas igru ne mozes da znas hoce igra biti pun pogodak ili totalni promasaj.

To je isto kao da si reko ja ne volim jagode da jedem a nisi ih nikada probao, kako mozes da znas da ti se ne dopadaju ako ih nisi nikada jeo... tako je isto i sa igrama!

Ja cu je sigurno odigrati, ali trenutno ne osecam ni malo hajpa koji sam osecao kad sam video prvi trailer a kasnije i gameplay za Mafiu 2 kao nastavak legendarnog keca.

Ja licno bih vise voleo da su se nadovezali na pricu Mafie 2 i da vidimo sta ce biti dalje sa Vitom i Joe-om, jer je na neki nacin prica u Mafiji 2 zavrsena tako da moze da se nastavi, bukvalno kao kad gledas seriju pa ti se epizoda zavrsi gde je najzanimljivije. E tako mislim da bi pun pogodak bio da su to odradili sa Mafiom 3.
Za mene i dan danas Mafia 1 i 2 ostaju jedne od najboljih igara, a Mafia 2 sigurno najiskecivanija...

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ja cu je definitivno igrati i ocekujem da ce biti prosecna ili nesto iznad proseka, ali kao prva Mafija nikad, pa ni kao drugi deo, koji je isto bolji od ovog.
Ovo je nesto napravljeno sa uticajem amerikanizacije, Grand Theft-a i Saints Row-a, ne kazem da je lose (iako neke stvari smrde), ali ovo nije Mafija na koju smo navikli i koju volimo i tu nema sta dalje da se polemise @Lex.

Ja mislim da ovo vredi... propustiti.. :d

Zbog atmosfere i soundtracka 60ih-70ih makar isprobati. :)

Ako bude imalo besplatno da se isproba onda ok :)

Ovo ce da se pegla samo tako,bar priblizan smek keca i dvojke da ima i ja zadovoljan.
Neko spomenuo slicnost sa saints row...nidje veze sa ovom igrom ali dobro.

Ovo će da se pegla samo tako.

Sent from my D6603

Ovo ce igrati klinci, pa se cudimo da smo tamo gde smo. Jeste da je igra, ali cemu ovoliko nasilja? :(

Nije to za klince, kao ni GTA. Lepo je oduvek bilo naznaceno 18 ili M (Mature 17+).

Ništa drugačija od svega što se servira oko nas. Inače eto ja sa mojih 35 godina cu da je peglam [emoji6]

Bojim se da ce igra imati deteljan i zivopisan svet i odlicnu atmosferu, ali da ce se sve svesti na plitku rokacinu, arkadnu voznju i neke za serijal neprihvatljive gameplay elemente - tagovanje, x-ray vision i slicne gluposti.

Jel se zna mozda dal ce da ima D? :) Da znam dal da jurim key negde .

Poslednja izmena:
'olivud, ovaj trejler i Bojno Polje (sedi) jedan. Jewsi zajahali gejming, ne pustaju.

Edit: Nego ima ta jedna stvar. Ovo se hejtuje jer nosi ime Mafia. Da pise GTA6, bilo bi 'wow sto je dobro, 30 mil preordera'. Posto nema neke razlike, isti 2K pristup prezentaciji.

Poslednja izmena:
Slazem se.
I Max Payne 3 je bio odlicna igra ali los Max Payne. Nije da nema takvih primera...

Nazad
Vrh Dno