Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Hvala svima , pisacu Jos utiske

Jel koristi neko Themes za MiUi? Jel imate opciju Customize u temama?uploadfromtaptalk1465394500901.jpg

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Tapni brzo, dok ne nestane :D pa mozes da kombinujes svasta nesto :D ne moras celu temu da menjas, mozes samo neke delove, kao ikonice npr. :D

Kolko ljudi treba da iskritikuje telefon(pri tom nema pojma sta i kako) da bi ti Deki napregao svoju ljubaznost...ovo vise nema smisla..sledeci koji se pojavi da nap..... RN3,ti mu Deki reci "jeste brate,ne valja,baci ga"

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@Dacke

:)

Ali samo mi nije jasno sta rade sa dzekom za slusalice. Ovo mi je peti xiaomi i svaki je imao problem sa tim. Pojavi se ikonica da su sluske ukljucene iako nisu i zvuka nema. I onda ili duvaj ili guraj pa cupaj da se sredi.

Evo kako izgleda Themes na MIUI8, kada se klikne na ono u levom gornjem uglu

Screenshot_2016-06-08-16-46-31-284_com.android.thememanager.png

dobija se stavka Customize theme

Screenshot_2016-06-08-16-46-57-017_com.android.thememanager.png

koja izgleda ovako

Screenshot_2016-06-08-16-47-25-643_com.android.thememanager.png

Ovo je na MI4, dnevni alpha build sa xiaomi.eu

@sdejan
da li ti je popravljen mt na miui8 ? možeš li da otvaraš apk i izlazis na home dugme i onda da uradiš ss kesiranih apk ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Evo na brzinu, nadam se da je ovo to što tražiš

3bac177d56df95d25e3a02db1d089d76.jpg

3564ebe1460005651764b0dd8e44765f.jpg

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

hmmm ovako na slikama deluje obećavajuće ... sada samo da sačekam klip na youtube miui7 vs miui8 mt

Vidi i na MIUI7 i sada na MIUI8 stavljam u developer opcijama "memory optimization" na off, aplikacije koje baš često koristim zaključam u recents i za one iz kojih mi trebaju notifikacije dozvolim autostart i u "Manage apss´ battery usage" podesim za odredjene app da dozvoli aktivnosti u pozadini i to dosta dobro radi.

bolje da staviš na high .. onda mnogo više drži u Ramu jer koristi zram

ovde verovatno lik drži memory optimization na high. imao sam mi4 sa 3gb i znam da je radio malo bolje od Galaxy s3, što potvrđuju i svi klipovi na youtubu ,ne postoji mob na netu koji ga ne šiba u mt :)

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da neke app jednistavno nece da se zadrze u RAM-u... ne vole MIUI... :D Npr., Blic, B92, Mondo, Kurir ostaju u RAM-u, Telegraf uvek iscitava od pocetka...

Pozdrav svima, planiram da kupim telefon od prodavca kojeg ste vise puta pominjali Vere sa KupujemProdajem. u pitanju je Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32gb zanima me da li taj telefon ima onaj oficijalni global rom (bez kineskih aplikacija, izvinjavam se ako vec negde ima ovo pitanje, ali samo zelim da proverim i prilicno sam glup oko tih rom-ova i cuda, a i ni na jednom telefonu nikad nisam dirao fabricki). Zena mi je rekla da je na telefonu 7.1 Stabile Global ROM. Da li je to rom koji dobija redovna azuriranja ili ja moram rucno preko koma to da radim? Izvinjavam se jos jednom ako ste vec jednom pisali o ovome (procitao sam celu temu ali sam i dalje nesiguran sta je sta)

Ja sam juce kupio od nje ...nije na njemu oficijalni rom. Nemas automatski update.

ovde verovatno lik drži memory optimization na high. imao sam mi4 sa 3gb i znam da je radio malo bolje od Galaxy s3, što potvrđuju i svi klipovi na youtubu ,ne postoji mob na netu koji ga ne šiba u mt :)

Pa koja su posledice ako drzi na high? Ovo sa yt snimka drzi dobro.

pa u teoriji crpi više energije iz cpu ,to jest cpu radi u proseku na većem taktu

Tnx, mislio sam da menja samo LMK parametre.

Jel ima neko link nekog prodavca koji prodaje telefon sa romom na kom moze ota update? Hvala unapred

pa stavi sam rom koji ima ota updejte (global rom za Indus tržište)
to je 55sekundi posla

jel taj rom moze da se stavi direktno preko telefona ili mora preko kompa? Ako mora preko kompa jel moze neko da objasni "po naski" posto mi bas nisu jasne neke stvari haha (moze i neki link kako se to radi)

jel taj rom moze da se stavi direktno preko telefona ili mora preko kompa? Ako mora preko kompa jel moze neko da objasni "po naski" posto mi bas nisu jasne neke stvari haha (moze i neki link kako se to radi)
Bice u toku veceri, radim na tome.Sada sam malo u'vatio vremena...:)

Polako Kidence, ne zuri :) Ona uputstva na xiaomi forumu su lose napravljena, i sam forum im je odvratan i nepregledan..

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Jel se odradi full wipe kada se instalira developer rom kroz update aplikaciju?

Ako prelazis sa global na dev, sve se brise...

Vrh Dno