Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

vidi samo dva posta iznad tvoga, imas link i sve ce ti se samo kasti :d

A probaj Facebook Lite, ta je barem zvanicna

i za tebe vazi da pogledas link iz posta, sva je prilika da vise nece raditi iz browsera, pa vidi sta ces raditi sa principom ;)

Samo ih gledam i rekoh, jel moguce? :d

A da bi radile notifikacije browser mora da bude u RAM-u stalno?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kako se gasi ovo đubre u FB aplikaciji? Ova live feed notifikacija?
2434edd99b00a0656f7b6e9bc17a3c0a.jpg

Sent from S7

vidi samo dva posta iznad tvoga, imas link i sve ce ti se samo kasti :d

A probaj Facebook Lite, ta je barem zvanicna

i za tebe vazi da pogledas link iz posta, sva je prilika da vise nece raditi iz browsera, pa vidi sta ces raditi sa principom ;)

Procitao sam link i pre odgovora, i to nije nista neocekivano, najavljuje se vec duze vreme. Sto se browsera tice, uvek je tu "request desktop site" ako ne bude radilo u mobilnom prikazu. Princip ostaje, ne zavisim od FB da bih morao ja njima da se povinujem.

^ +1

Da li neko zna kako doci do fb app sa live finkcijom? Isproban je americki ps i ucestvovanje u beti, ali bez uspeha.

Zadnja Fb apk beta sa apk miror, verzija com.facebook.katana_80.0.0.15.65-31155140_minAPI21(armeabi-v7a)(280,360,400,420,480,560,640dpi

Sent from S7

Kako namestiti scroll u Firefoxu, da bude kao u Chrome-u?

Probao u FF about:config cackao scrolling, ali ne mogu nikako da namestim, pa ako neko zna vec vrednosti i sta treba, nek podeli.

U about:config nadjes "toolkit.scrollbox.smoothScroll" i stavis na false, pa onda restart.

Ni to ne pomaze, namestio i restartovao.

Jel ima neka app za konteolu tj. evidenciju cekova kad koji prolazi i sve to da je elegantno smaraju papiri mnogo bi mi bila prakticnija neka aplikacija ako tako nesto postoji.
Hvala.

My Samsung S6 sent this
Da citiram sam sebe mozda neko ipak zna odgovor na ovo moje pitanje?

My Samsung S6 sent this

Potrazi aplikaciju svoje banke, tamo ima skoro sve, pa najverovatnije i to sto ti treba.

Procitao sam link i pre odgovora, i to nije nista neocekivano, najavljuje se vec duze vreme. Sto se browsera tice, uvek je tu "request desktop site" ako ne bude radilo u mobilnom prikazu. Princip ostaje, ne zavisim od FB da bih morao ja njima da se povinujem.

nisam ni probao da vidim kako desktop verzija izgleda na realno malom ekranu. Ako se iole koristi FB, ne vidim mnogo razloga protiv instalacije FB Lite, par megabajta je

Citam na AA sajtu top listu playera za muziku, klasika, nego nagrdise pisca u komentarima sto nije spomenuo Phonograph. Koristi li neko?

nisam ni probao da vidim kako desktop verzija izgleda na realno malom ekranu. Ako se iole koristi FB, ne vidim mnogo razloga protiv instalacije FB Lite, par megabajta je

Ali nije rec o FB, vec o FB messenger. Sve funkcije 3rd party aplikacija osim poruka jos uvek rade, a verovatno ce raditi i nadalje - sve vreme se radi o silovanju korisnika da instaliraju messenger, kako bi FB zaradjivao od reklama.

Poslednja izmena:
Ovo skroz fino izgleda, obrisao sam FB app pa ćemo da vidimo da li sam sa ovim na "ti" narednih dana... Hvala!

11mb instalirana vs 300mb+ na zvaničnoj. Ok ovo je m.facebook.com ali je super odrađeno...

Probao, džabe.. Nije to to... Sve te aplikacije koje rade na principu mobile browser-a mi ne pruzaju tu komfornost.... Neka, bolje cu da punim bateriju češće.

Sent from S7

Metal pro je dobar. Probacemo i ovo :)

Јел има нека апликација за ss која када ми фон уради ss одмах ми даје нешто као crop опцију шта ћу да исечем и само то да сачува? Може root може све..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ja recimo Facebook Lite nisam mogao da svarim nikako. Ok činjenica je da ovo nije identično klasičnoj FB app ali je jako dobro odrađeno i za sada mi se sviđa.

Lite je baš za telefone koji imaju manje od 1GB RAM-a i slab hardver ...

Ovo je mnogo bolje :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno