Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li neko zna kako da iskljucim kompresiju slika i ikonica na Google Play Stor-u ?
Poceo je od skoro da mi prikazuje slike i ikonice kao pri koriscenju 2G interneta, iako se koristi Wifi (50/2).
Poslednja verzija Store-a i Play services-a.

Bilo kakva ideja ? :)

^Clear cache?

Pokusavam da se prijavim na tri aplikacije koje rade repost na instagramu, ali bezuspesno. Sve tri izbacuju jednu istu gresku. Koristim stari instagram i ranije su radile. Mozda traze novu verziju?

Cini mi se da FB ovih dana nesto cacka oko permisija, meni par dana vec ne rade FB poruke u Tinfoil for FB.

Poslednja izmena:
Drugari postoji li negde rom sa srpskim jezikom za s3 ali i747m za kanadsko tržište?

@Vertumus

Verovatno je već pisano o tome ali tema je velika, kako da koristim icon pack? Probao sam ali se ne snalazim, da li mi treba još nešto instalirano? Koristim Sony Z2 sa 5.1 verzijom androida.

Unapred hvala na odgovoru! :)

@Vermuts imaš li nekada u planu ikonicu za RF banku ili Politiku, pošto već imamo 13 ikonica za Angry Birds.

@Vertumus

Verovatno je već pisano o tome ali tema je velika, kako da koristim icon pack? Probao sam ali se ne snalazim, da li mi treba još nešto instalirano? Koristim Sony Z2 sa 5.1 verzijom androida.

Unapred hvala na odgovoru! :)
Ili xposed sa xperia xposed modulom ili instaliras nova launcher

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel ima neka app za konteolu tj. evidenciju cekova kad koji prolazi i sve to da je elegantno smaraju papiri mnogo bi mi bila prakticnija neka aplikacija ako tako nesto postoji.
Hvala.

My Samsung S6 sent this

Zna li neko ovakav icon pack za Android? Bilo bi super da je BAŠ takav (sa tim "metalnim" okvirom i slično), ali može i neki vrlo sličan :)

iBjL4wc.jpg

Inače, u pitanju je LG-ova tema "Metalbody", ali ima nedovoljan broj ikonica :(

Preporuka aplikacije za obradu fotografija. Ukoliko je moguce sto jednostavnija, sa gomilom preseta.

Može li neko da pokuša da sačuva sliku iz WhatsApp-a u Dropbox?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Jel ima neki cache cleaner koji radi na androidu 6.0? Isprobao par komada, ne rade nista ili blokiraju.

Ne može ono da odeš u Settings > Storage > Cashed data? To radi lepo kod mene (LG Spirit, Android 5.0.1).

Koja je alternativa FB aplikaciji i messenger-u?

Devojka koristi Metal, ali je u poslednje vreme počeo da zeza. A i piše da ima poruku na chat-u, ali kad klikne na nju on je prebacuje da skine messenger. Jel postoji neka alternativa da mogu i poruke sa chat-a da se vide?

Devojka koristi Metal, ali je u poslednje vreme počeo da zeza. A i piše da ima poruku na chat-u, ali kad klikne na nju on je prebacuje da skine messenger. Jel postoji neka alternativa da mogu i poruke sa chat-a da se vide?

Vec ovih dana FB cacka permisije, pa zato ne rade 3rd party aplikacije za poruke. Treba sacekati jos sa alternativama, jer trenutno ne rade - ako FB uvede enkripciju, to ce biti tezak zadatak. No, uvek je tu browser, necu iz principa NIKADA instalirati FB messenger.

Pa ni ja joj ne bih instalirao zbog lošeg upravljanja resursima. Ništa, onda ću sačekati, a ona neka koristi browser u međuvremenu.

Chrome updateovan vec 3 x na v51, sta to znaci ima nekih rupa :-D
Btw na Store-u i dalje v50

vidi samo dva posta iznad tvoga, imas link i sve ce ti se samo kasti :d

A probaj Facebook Lite, ta je barem zvanicna
Vec ovih dana FB cacka permisije, pa zato ne rade 3rd party aplikacije za poruke. Treba sacekati jos sa alternativama, jer trenutno ne rade - ako FB uvede enkripciju, to ce biti tezak zadatak. No, uvek je tu browser, necu iz principa NIKADA instalirati FB messenger.

i za tebe vazi da pogledas link iz posta, sva je prilika da vise nece raditi iz browsera, pa vidi sta ces raditi sa principom ;)

Još jedan problem...

Počele su dami se javljaju reklame u Operi kad upalim imdb u donjem delu i u aplikaciji Aladin (naša app za tv program) gde se otvori cela strana sa nekom aplikacijom koju mi preporučuje da skinem.

Imam AdAway i skinuo sam novu listu, restartovao telefon ali nije rešilo problem.

Ne može ono da odeš u Settings > Storage > Cashed data? To radi lepo kod mene (LG Spirit, Android 5.0.1).

Bas isti telefon je i kod mene u pitanju. Moze tako, al mi malo smorno da se setam kroz menije da bi brisao kes. Spirit je dobio apdejt na 6.0 pre neki dan i od tada ne radi Cache Cleaner+ koji je sasvim lepo radio na 5.0.1. A i tako se brise samo kes aplikacija, sistemski kes ne moze.

Poslednja izmena:
Vrh Dno