Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

E sad sta se desava, mogu da ostavim BBS ovako, ne trosi on puno bateriju? ili ima fora da ga pauziram, sta treba da ugasim od opcija?

E sad sta se desava, mogu da ostavim BBS ovako, ne trosi on puno bateriju? ili ima fora da ga pauziram, sta treba da ugasim od opcija?
Zavisi, ako hoćeš dalje da se igraš sa uštedom, preko amplify , greenify ili power nap, ostavi, ako nećeš, skini...
Mada, i dalje nisi "odradio" pravi log

e6533

Hmm,pa uvek mi je bio uključen [emoji1] Problem mi se pojavio nakon fabričkog reseta,preko noći mi potroši skoro duplo više baterije.Gubio sam 4-5% a sada gubim 10%.
Isključiću pa postavim ujutru opet.
Pre će biti da mi je otišla baterija,star je telefon 2 godine...

Poslednja izmena:
Nisi restartovao telefon posle iskljucivanja.

Naravno da nisam pošto mi je juče vrana popila mozak,ali potpuno....
Izvinjavam se za smaranje.

Neću ni da postavljam log.
Sa iskljucenim google backupom preko noći potroši 10%,sa isključenim troši 3%.Ranije mi je sa uključenim backupom trošio 5% maksimalno_Očigledno mi popustila baterija.
Sad mi je problem što mi se sa iskljucenim backupom wifi isključi kada telefon ode u deep sleep,bez obzira kako namestim u wireless podesavanjima.

Poslednja izmena:
Udji u podesavanje wifi > advanced > wifi always on

viber settings >general >wifi sleep policy > use device settings

Ma i tako me zeza. Probao sam sve moguće varijante a on radi kako mu se ćefne.

To ti je to, 15min awake, 5.5h deep sleep. Bolje ne možeš izvući.
Kakav ti je mobilni i wifi signal tu gde je bio telefon?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jednu noć mi wifi aktivan preko 5 sati,drugu pola sata...

Molim @Djilkosh_NS i ostale znalce da pogledaju u pasulj :)
Evo ga prvi dump, posle nekih 4 sata. Odmah nakon dumpa, telefon ostavljen još narenih 2.5 sata, ovo je drugi dump (ako je od značaja).
Već dugo, ubedljivo prvi potrošač mi je Android system.
Hvala za svaki komentar.

Da nemaš možda neku aplikaciju sa imenom Smart manager? :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Smart manager je ugradjeni Samsung tool (baterija, antivirus, knox, svasta nesto) tu bi mogao nesto da isceprkas da iskljucis ili pak da ga zamrznes, samo ne znam onda da li ces moci da citas bateriju, ali i da ne mozes tu je BBS da ocitava.

Da, naslutio sam probleme sa njim. Ovo je stock rom. Freeze iz Titaniuma?

Probaj. Ne znam kako se ponaša kad se disejbluje. Možeš ja mislim i iz settingsa u apps, pa disable.

M2 Note

Uradio freeze iz Titaniuma, sad ću da pratim bateriju. Možda zamolim da opet bacite pogled :)
Hvala!

Opušteno, samo da ne bude kontra efekat i da pobudali nešto sistem [emoji4]

M2 Note

Note 4, 6.0.1 android, nova baterija i brzo ode.
https://www.dropbox.com/s/6tr3y0tx3jfz8vd/BBS note 4.txt?dl=0
Koliko vidim Google backup pravi problem, pa ako može neko ko se više razume da proveri.

Znam da posle isključenja treba da se restartuje telefon.

Jel može neko samo da mi kaže gde se tačno nalazi ta opcija za isključenje na marshmallow-u i šta sve treba da se isključi/odštiklira?

P.S. Nije moj telefon, a nisam bio u kontaktu sa MM.

Backup & reset i tu je google backup koji pravi problem.

Nazad
Vrh Dno