Neka preporuka?![]()
Instaliraj wetek core android TV verziju roma I imaces ga (menu je bezveze)probao sam milion Launchera,jos od prvih Android Tv sa 800 Mhz...i nikad mi ni jedan nije legao da mi se bas svidja...mislim da je ipak najbolje da se polako sve slaze ,kako kome odgovara...i dan danas se potajno nadam nekom lepom Launcheru...nesto sam pokusavao sam da budzim da bar malo lici na LG WebOs,ali nije to to...
ovaj sa slike bi mogao da prodje,ali ne mogu da ga ubacim na WetekCore....
![]()
evo jedna zanimljiva situacija kolege sa drugog Sat Foruma,ali se tice Android Box-a....ko prati Sat Tv,zna da vec ima par 4K Sat Kanala,za koje je potrebno 4K SatBox(trenutno dva skupa postoje VU+4K i GigaBlue 4K) i ima Android jeftina varijanta K1 4K,koji normalno otvara te iste kanale...
e sad ima i sledeca opcija....covek je kupio Android Box(link ispod)i napravio je strim fajl od 4K kanala sa njegovog SatBox-a koji nije 4K,ali ima kanal na listi(otvara samo ton)...taj strim fajl(recimo 4k.m3u)je pokrenuo preko Lan mreze na Android Box,i kanal radi odlicno,kaze da je za sat vremena gledanja,dva puta steknuo...mozda i ne bi da je Gigabitni Lan...
pozeljno je da Sat Box bude u sleep mod-u..
http://www.geekbuying.com/item/MXQ-...I-16-0-HDMI-DLNA-AirPlay-Miracast-362455.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari