Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad sajt neće biti tako dobro za touch korišćenje uradjen kao aplikacija, da ne pričam o tome koliko je fluidnije pogotovo ako se dobro odradi aplikacija.

Sent from my m2 note

Pa normalno, ne znam šta treba aplikacija da radi da bi bila dobra :)

Korektno odrađeno ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Drugari potrebna mi je pomoc posto nisam bas dugo u toku... naime imam u stanu wifi cisko 3925 i od samog pocetka je pravio problem sa whatsapp-om, zaglupljivanje kao i los domet samog wifi ali posto nisam dugo i cesto bio na ovoj lokaciji nije mi puno smetalo.
Sad sam kupio TV sa ugradjenim wifi i imam problem kao i sa telefonom N3 u sobi pored one gde je cisko.
Na TVu je jedna kockica i cesto gubi vezu a na telefonu cas 3 cas 1 i samo izgubi domet dok to nije slucaj kada sam u istoj sobi sa ciskom.
Zanima me sta sad SBB ima od wifi uredjaja i da li bi pristali na zamenu?
Da napomenem nemam mogucnost dodavanja mog wifi rutera.
Da napomenem da je udaljenost TVa kao i telefona u sobi pored 4-5 metara sa otvorenim vratima....

Poslednja izmena:
Ja sam zvao SBB i kazu da je normalno to sto ti opisujes.

Imaju sad neki ubee ruter, ali moras da potpises novi ugovor na 2 godine, i to za jedan od dva najskuplja paketa.

Cigani.

Moram da potpisem novi ugovor i to najskuplje pakete da bi dobio drugi model wifi modema-rutera jer postojeci je smece i ne radi wifi 4 metra od njega na istom spratu??
Da li je moguce?
Sta im je normalno kad si zvao, sta kazu?

Moram da potpisem novi ugovor i to najskuplje pakete da bi dobio drugi model wifi modema-rutera jer postojeci je smece i ne radi wifi 4 metra od njega na istom spratu??
Da li je moguce?
Sta im je normalno kad si zvao, sta kazu?
Ma podigni dževu, samo pretnje i bezobrazluk pali, pa će morati da ti promene...
Ako ne, uzmi modem ubaci u lavor vode neka se sprezi pa će opet morati da ti promene jer se naprasno pokvario...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Ma podigni dževu, samo pretnje i bezobrazluk pali, pa će morati da ti promene...
Ako ne, uzmi modem ubaci u lavor vode neka se sprezi pa će opet morati da ti promene jer se naprasno pokvario...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk
Ma najmanji problem je bocnuti ga na 220... ali zar je to jedino resenje? Kakva ciganska firma ljudi moji.
I sta ce mi onda dati, ponovo isti 3925 cisko, znas li sta sad dele novim korisnicima ili postojecim kad crkne?
Verujem da ne postoji gori od ovoga koji imam, bukvalno wifi los na 5 metara od njega cistog prostora.
Kakav je 3928? Vidim da se on pominje, da su njega delili.

Ma najmanji problem je bocnuti ga na 220... ali zar je to jedino resenje? Kakva ciganska firma ljudi moji.
I sta ce mi onda dati, ponovo isti 3925 cisko, znas li sta sad dele novim korisnicima ili postojecim kad crkne?
Verujem da ne postoji gori od ovoga koji imam, bukvalno wifi los na 5 metara od njega cistog prostora.
Kakav je 3928? Vidim da se on pominje, da su njega delili.
Možeš Ubee da uzmeš i uz niže pakete, ali mora novi ugovor i 2500din doplata.

3928 ima iste probleme kao i 3925, i njega bi dobio, kada bi ti crkao taj.

Hvala, zamima me samo da li ima bar malo jaci domet wifi?
Kazi da to brljave WA,Viber,kasne poruke i sl. Meni se to desavalo sa tim glupim ruterom i trazio sam da mi daju i modem i ruter tp link. Od tad nemam nikakve probleme. Proveri samo jel jos dele tp link jer su skroz korektni i ako ih dele trazi tu kombinaciju

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Kazi da to brljave WA,Viber,kasne poruke i sl. Meni se to desavalo sa tim glupim ruterom i trazio sam da mi daju i modem i ruter tp link. Od tad nemam nikakve probleme. Proveri samo jel jos dele tp link jer su skroz korektni i ako ih dele trazi tu kombinaciju

Nemam mogucnost dodavanja uredjaja

Nemam mogucnost dodavanja uredjaja
Dace ti modem model cini mi se 3208 i jos na njega nakaciti ruter tp link,znaci 2 uredjaja,a taj tvoj ce uzeti,ali naravno akoimaju jos u ponudi taj tp link. Meni od kad su to zamenili super radi svoj posao,a sa tim modem/ruter sto i ti imas pravio mi je problem wifi sa tim kasnjenjima.

Ne pratis na casu.
Ako sam dobro pratio covek se zali na 3925 i ja mu rekao da sam i ja kukao i da je los i sta sam uradio i sad mi super. A koliko znam ni taj noviji model isto nije resio probleme. Sta to nisam pratio na casu? ;)

Pa ako 3928 daju novim korisnicima ili onima kojima crkne stari i ako on ima iole bolji domet to mi je resenje.

Sta nije druze?
Ja ti lepo kazem druze da ces na kraju nekako MORATI naci resenje za 2 uredjaja ili da platis jednokratno za onaj Ubee.
Ova 2 sto si ti nabrojao koliko sam upucen su blago receno smece ;) Jedan sam osetio i na svojoj kozi i to potvrdjujem 100%,ovaj drugi sam samo citao da je manje vise slican onom slabijem modelu,osim ako umedjuvremeno softver to nije ispeglao pa je sad ok.

Poslednja izmena:
Ima 20% jaci domet. Minimum.

Mislio sam da napisem nema. :D
Nidza je znaci 20% bolje mislio na ube?

Ja ti lepo kazem druze da ces na kraju nekako MORATI naci resenje za 2 uredjaja ili da platis jednokratno za onaj Ubee.
Ova 2 sto si ti nabrojao koliko sam upucen su blago receno smece ;) Jedan sam osetio i na svojoj kozi i to potvrdjujem 100%,ovaj drugi sam samo citao da je manje vise slican onom slabijem modelu,osim ako umedjuvremeno softver to nije ispeglao pa je sad ok.

Ima li neko da potvrdi da li je ovaj 3928 ima bar malo bolji domet od 3925 koji imam jer mi bukvalno fali mrvica

Da, Ubee ima 20% jaci signal od bilo kog cisca. Pricam o 2.4ghz signalu.

Drugari potrebna mi je pomoc posto nisam bas dugo u toku... naime imam u stanu wifi cisko 3925 i od samog pocetka je pravio problem sa whatsapp-om, zaglupljivanje kao i los domet samog wifi ali posto nisam dugo i cesto bio na ovoj lokaciji nije mi puno smetalo.
Sad sam kupio TV sa ugradjenim wifi i imam problem kao i sa telefonom N3 u sobi pored one gde je cisko.
Na TVu je jedna kockica i cesto gubi vezu a na telefonu cas 3 cas 1 i samo izgubi domet dok to nije slucaj kada sam u istoj sobi sa ciskom.
Zanima me sta sad SBB ima od wifi uredjaja i da li bi pristali na zamenu?
Da napomenem nemam mogucnost dodavanja mog wifi rutera.
Da napomenem da je udaljenost TVa kao i telefona u sobi pored 4-5 metara sa otvorenim vratima....
Sta znaci to "nema mogucnosti dodavanja mog wifi rutera" ?

Sent from my HTC E9 using Tapatalk

3928 u mom slucaju radi odlicno! Nema kasnjenja aplikacija Viber/WhatsApp, niti bilo kakvih problema za sada. Ima sasvim dobar domet, za moje potrebe. Skoro su mi izvrsili zamenu umesto modema 3208, posle brojnih problema sa kablovskom, ovo je ispalo jedino kompatabilno resenje koje funkcionise veoma dobro za sada. [emoji6]

3928 u mom slucaju radi odlicno! Nema kasnjenja aplikacija Viber/WhatsApp, niti bilo kakvih problema za sada. Ima sasvim dobar domet, za moje potrebe. Skoro su mi izvrsili zamenu umesto modema 3208, posle brojnih problema sa kablovskom, ovo je ispalo jedino kompatabilno resenje koje funkcionise veoma dobro za sada. [emoji6]
Vrlo moguce da je dobio neku softversku ispravku pa je sad sve ok,ja sam pricao od pre godinu dana kako je bilo ;)
Mada nesto pikiram Ubee da mi daju ;)

Meni i dalje kasne poruke na WA, dok mi preko UniFi kad sam napolju ne kasne, a pretpostavljam da je i po komsiluku uglavnom zastupljen 3928 modem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno