Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Da li se jos nekome cuje "zujanje" iz punjaca, ili je to samo kod mene?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne verujem da je to čudno. Osim ako nije neko glasno zujanje. Ja sam to primetio i na drugim telefonima i punjačima. Dok se telefon puni čuje se tiho zujanje. Ali za RN3 ne znam pošto mi je punjač iza ormana i ne čujem ga.

Nije bas glasno, ali kad se malo priblizim - cuje se. Verovatno zato sto je malo jaci...

Da li neko od Vas ima problema sa konektovanjem na 5ghz wifi?
Kod mene telefon uopste ne vidi 5ghz wifi, samo 2.4.... Probao sam da menjam kanale na routeru za 5ghz, ali isti djavo. Uopste ne vidi SSID.
Drugi telefoni/uredjaji redovno vide i zakaceni su na 5ghz.

Postoji li resenje tu?

Jel si probao da promenis naziv mreze? Da iskljucis/ukljucis ssid broadcast ili da iskljucis/ukljucis wifi na ruteru?

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Pa to nije resenje :) jer su mi svi ostali uredjaji konektovani na 5ghz mrezu. Sto znaci da je sa routerom/mrezom sve ok, nesto nije ok sa miui/telefonom. Koliko vidim, sad kad malo pretrazih, nisam jedini sa ovim problemom, mnogi se zale, ali nema resenja.

Kao sto rekoh gore, probao sam da menjam kanale, samim tim sam restartovao wifi/router, jer je to nemoguce uraditi bez restarta.
Samo nisam menjao ime SSID-a

Poslednja izmena:
Na kom si romu? Problem sa wifi-jem je postojao pre nekoliko meseci. Mislio sam da su ga apdejtom sredili jer ne vidim neke nove teme sa tim problemom.

MIUI global 7.3 Stable - 7.3.2.0 LHOMIDD
SD verzija, sa 3gb.

Tu ne bi trebalo da bude problema.
Ono što niko neće da kaže je da skoro svaki, a možda i svaki, RN3 ima neki problem. Pitanje je samo šta ti se zalomi.
Ili senzori baguju ili wifi, gubljenje signala, ne povezivanje na mrežu, fingerprint skener...

Kod mene je ovo za sada jedini ozbiljan problem. Cak mislim da mi pravi konflikt sa wifi mrezom, a to ne mogu da proverim nikako.
Dok ne uzeh ovaj telefon nisam imao ni jedan signal drop, a sad svako malo provalim da je negde net zakucao.... mozda sam izludeo i istripovao se, ali cini mi se da je to uzrok :)

Jel podrzava uopste 5ghz mrezu? Na gsm areni pise samo b/g/n.

Poslednja izmena:
Kod mene je ovo za sada jedini ozbiljan problem. Cak mislim da mi pravi konflikt sa wifi mrezom, a to ne mogu da proverim nikako.
Dok ne uzeh ovaj telefon nisam imao ni jedan signal drop, a sad svako malo provalim da je negde net zakucao.... mozda sam izludeo i istripovao se, ali cini mi se da je to uzrok :)
А да ли си пробао у подешавањима телефона за бежичну мрежу да пребациш са Automatic на 5 GHz only ?

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Tu ne bi trebalo da bude problema.
Ono što niko neće da kaže je da skoro svaki, a možda i svaki, RN3 ima neki problem. Pitanje je samo šta ti se zalomi.
Ili senzori baguju ili wifi, gubljenje signala, ne povezivanje na mrežu, fingerprint skener...

Ne vidim zasto ne bi rekli.. U ovoj temi se uglavnom mogu procitati dobra iskustva sa ovim modelom...

Podržava 5ghz
9fb036af5bf31446c5739ef22079052c.jpg

Was looking for solution of similar issue on my Mi4c with latest smiui. 2.4GHz was working, but 5GHz not.
sMIUI version 7 based on 5.10.22 Beta on Mi4c

My router (Linksys WRT610N v2) was setup for 'auto' -> 5GHz Wifi not working;
Switched to ch. 200 (6.000GHz) -> again not working.
After reading this message, changed to channel 40 (5.200GHz) -> 5GHz Wifi working
During these changes my laptop was continuously working on 5GHz.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels

Definitivno je konflikt izmedju mog routera i telefona .... na poslu se kacim normalno i nema prekida.... sad jos samo da otkrijem kako da resim konflikt :)

Probaj da resetuješ ruter. Ako već to nisi radio.

Uz pomoc kolege Kidence,ubacen Dolby Atmos,zvuk je sada NEUPOREDIVO BOLJI/KVALITETNIJI kada se upali ova app....sta reci...kakva je sada ovo namunjena kidalica od telefona za sasvim pristojne novce...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1464338982011.jpg
    uploadfromtaptalk1464338982011.jpg
    208.1 KB · Pregleda: 198
Uz pomoc kolege Kidence,ubacen Dolby Atmos,zvuk je sada NEUPOREDIVO BOLJI/KVALITETNIJI kada se upali ova app....sta reci...kakva je sada ovo namunjena kidalica od telefona za sasvim pristojne novce...
Daj mi link ili tačan naziv aplikacije, ne mogu da je nađem u Play store ?

Jel potrebno nešto manuelno podešavati u samoj aplikaciji ili postoje već audio profili?

Uzeo bih pro 2gb verziju, jel postoji napredak u odnosu na meizu m2 note (koji dajem kevi)

Ovaj telefon se ponaša kao da ima 128 mb rama tako da uzmi slobodno 2GB

Jel potrebno nešto manuelno podešavati u samoj aplikaciji ili postoje već audio profili?
Imas i vec gotove profile,a imas i sam da stelujes ekvilajzer,sa jos nekim dodatnim opcijama...stvarno razlika nebo i zemlja!!!

Vrh Dno