Veljkov unuk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2015
- Poena
- 69
Onda čekamo uputstva. 
Ne razumem?Ovaj telefon se ponaša kao da ima 128 mb rama tako da uzmi slobodno 2GB
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ubija konstantno aplikacije u pozadini.Ne razumem?
Ubija konstantno aplikacije u pozadini.
Juče mi stigne armband i krenem na trčanje sa njim.
Pustim muziku, pokrenem aplikaciju za trčanje i sve super.
Međutim petnaest minuta nikakvo obaveštenje o tempu, kilometraži.
Onda mi zazvoni telefon i tek posle razgovora aplikacija se budi i kreće da radi.
A pre nego što sam krenuo zaključao sam je u RAM baš da je ne bi ubio MIUI.
Ako hoćeš da ti stižu obaveštenja to moraš da uradiš sa svakom app.
MIUI je truba.
Ko koristi Telenor mrežu treba da razmišlja i o 800MHz. Za sada su pokrili NS (a i Futog prema pisanju ljudi sa foruma), i deo Beograda (Mirijevo) sa 800MHz. Možda i još neko mesto, ne znam.Ne podržava.
Gde si to saznao da Telenor koristi 800Mhz?
Na Wikipediji piše za VIP ali za MTS i Telenor piše 1800
Meni je dovoljno da stavim app u autostart i uvek dobijam notifikacije onih app koje su upaljene u autostartu.I meni je to neshvatljivo. U početku otvorim Viber, vidim imam poruku ili propušten poziv. Mislio sam da Viber baguje. To sam posle saznao šta se dešava.
Telefon sa 3 giga rama konstantno ubija sve aplikacije koje nisu sistemske.
Čemu to? Ali takav je MIUI.
Znači ako imaš root moraš aplikacije da prebaciš u sistemske, ako nemaš da ih zaključavaš u ram.
Bilo koji AOSP ROM da probaš, moraćeš telefon da puniš 2 puta dnevno iako ima ogromnu bateriju. Tako da se to ne isplati.
Ово цитирано мора да буде на Хрватском, мора! Овако је обично богохуљење.nilkin 9h odlicno..jeste da je 7€ al vredi,stiglo mi juce
"Ako planiras da pobedis ne smes da izgubis"
Milko izvini tebra molim te ako mozes...nisam mislio uvrediti sve nas fanove Br.1 [emoji2]Ово цитирано мора да буде на Хрватском, мора! Овако је обично богохуљење.
Drugari kako Vam se cine ove slike, u pitanju je RN3 MTK sa modovanom kamerom...Sta mislite jel ima pomaka u kvalitetu slika, koricen HDR pro mod...
https://app.box.com/s/16ahc8uaqmccoo8p4kyncr6kddu2k8hf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari