Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Јуче ми дају један СТБ за нову платформу (вратио сам два стара). Када су покушали да региструју и други, систем је тражио мерење, па нису могли да издају. Одем кући, наместим све, нема ничега, ни интернета, ни тв-а, цареви искључили DSL линк. Зовем кориснички, пријавим проблем и јутрос ме зову, доћи ће данас. Нисам очекивао да недељом нешто учине, додуше претио сам Рателом јер сваки пут кад нешто промене у систему, мени нестане и интернет и телевизија на пар дана, а све то уредно наплате.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Hvala bogu da nemam Box i MTS TV (IPTV), čitajući ovde kakvi su kanali i koliko problema ima. :)

Ja sam zahvalan sto i ne gledam TV, pa mi i ne treba :D

Дошли, средили, сада све ради. ☺ Похвале за теренску техничку службу.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

i kod mene au prosli put bili u nedelju jer nije nesto radilo. sad mi ne radi fiksni (pots) a net, tv i bbtf mi radi normalno. ne radi 2 dana, prijavio sam kvar ali nema ih jos..

Poslato sa Note 3

Da li obnoviti stari box 4 sa novim sa adsl-om 20/2 ili cekati razvoj situacije?

Ma kakav hahahaha za jedno 200 godina kad dodju optički provodnici do Srbije i jos 300 godine dok se ne porkije cela teritorija.

Послато са HTC Desire 816G dual sim уз помоћ Тапатока

Mislim da je max sto sada nude uz box 50/2 i to kome su telekomunikacione instalacije dovoljno dobre da podrze tu brzinu.

Stigla je u moju zgradu u orman optika. Da li ima šanse za više od 2Mbit/a uploada?

Jednostavno to su maksimalne mogucnosti ADSL interneta.Pogotovu kod nas gde su instalacije stare, i udaljenost prijemnika od centrala je ugl. Dosta velika. Dok naše komšije u H1 hrvatskom telekomu nude 100/50 za 25 evra. 3 meseca dzabe.U selu Vinkovci sa 30 hiljada stanovnika.

je l jos nekom ne radi gledanje tv preko android aplikacije,inace imam nexus?

Optika je svakako jedna od poslednjih reči tehnike i podržava puno puno veće brzine za prenos podataka reda gigabit za udaljenosti do 1km.

je l jos nekom ne radi gledanje tv preko android aplikacije,inace imam nexus?
fafe66977e89e8e9327f494069fb7184.jpg

Dok naše komšije u H1 hrvatskom telekomu nude 100/50 za 25 evra. 3 meseca dzabe.U selu Vinkovci sa 30 hiljada stanovnika.
Ово нуде у АДСЛ или некој другој варијанти? Дај линк за конкретну понуду 100/50 по овој цени, до сада сам увек виђао битно спорији интернет па ме ово баш занима.

Stigla je u moju zgradu u orman optika. Da li ima šanse za više od 2Mbit/a uploada?

I kod mene je stigla pre 3 meseca, ali nikako da je povezu. Jos uvek smo na starom bakarnom kablu jer ih ocito mrzi da nas prebace na optiku koja je usla u orman jos pre 3 meseca. Pitanje je kad ce i da li ce ikada zavrsiti to sto su zapoceli.

Mozes imati MNOGO vise od tih 2Mb/s, ali veci upload moraju zvanicno da ponude. U naselju Stepa Stepanovic gde imaju FTTH isto nude max 2Mb/s upload. :D

Poslednja izmena:
Pa i kod mene je stajalo nepovezano par meseci. Sad su konačno završili. Bedno je što nude samo 100/2...

Bedno jeste... Logicno je ocekivati da FTTB i FTTH korisnicima ponude bar pakete sa vecim upload-om, ali nema nista od toga.

Koji deo grada je u pitanju?

Da, ovo je FTTB. Zgrada je na Voždovcu blizu Saobraćajnog fakulteta.

A šta imaš? SBB? On kao bolji? ;)
Da. Na mojoj lokaciji radi kao sat. Nikad prekida. Vec 16 god sam kod njih. Jedino jos fiksni ostao u Telekomu, mislim ne zadugo. ;) Očigledno nema alternative.
Vidim mnogi kukaju na SSB pa zato pitah :) Šta znam, meni takođe mts box stabilan. Sad što mu je izbor kanala nikakav, ako zanemarim dvadesetak koji vrede, to je to već druga priča. Nemam alternativu.

Vrh Dno