Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

upravo tako...osim ako ne ostajes na starim paketima...nakon isteka ugovora nastavlja ti se racunati paket na kojem jesi (po starom), do promene tj uzimanje novog ugovora..ili sam ja bar tako razumeo....
ako nije tako onda cu bankrotirati posto je kod mene kuci fiksni ko hotline....ja ga ni ne dizem kad zvoni...ali zato ima u kuci ko se ne skida sa fiksnog :D
Ista stvar i ovde *** prosli mesec matorci nabili 1700 min ka fiksnoj mrezi.Mada oni to zaokruzuju ali opet *** mnogo pricaju

Koliko ovde informacija ima:ukidaju se besplatni minuti u fixsnoj telefoniji,ukidaju se u avgustu svima,vracaju se besplatni minuti uskoro (malo morgen)
Ja videh ovde informaciju da se ukidaju u avgustu besplatni minuti u fixnoj,ali nigde ne videh na forumu i ne procitah da je neko napisao da se vracaju besplatni minuti!?

Ja videh ovde informaciju da se ukidaju u avgustu besplatni minuti u fixnoj,ali nigde ne videh na forumu i ne procitah da je neko napisao da se vracaju besplatni minuti!?

Danas sam zvao call centar povodom neprijatnog iznenadjenja ( ukidanje besplatnog telefoniranja u fiksnoj mrezi). Operater mi je rekao da do kraja UO ostajem u dosadasnjem rezimu placanja tj. sa telefoniranjem bez limita a ujedno me uverio da ce do isteka ugovora ( februar 2017. godine ) biti vraceno neograniceno telefoniranje u mts mrezi- pokusao je da mi objasni zasto je to ukinuto u novoj ponudi ali je dosta nemusto to ucinio tacnije nije mogao da objasnjava pojedinosti ali uveravao me da ce stvar uskoro biti resena....

...

A kako ide to sa ovom brzinom 50 Mb/s? Jel mogu ja da potpišem ugovor za tu brzinu a ako nemam uslova baš za nju da dobijem recimo 30 Mb/s? Meni je centrala udaljena od moje kuće oko kilometar i po, možda i malo manje ali uglavnom ne bi trebalo da imam uslova za 50 Mb/s ali nije mi to problem i ako će da mi isporuče i malo manje 30 Mb/s, 40 Mb/s ne bitno.
Ili to ide ako nemam uslova onda ništa ne može?

A kako ide to sa ovom brzinom 50 Mb/s? Jel mogu ja da potpišem ugovor za tu brzinu a ako nemam uslova baš za nju da dobijem recimo 30 Mb/s? Meni je centrala udaljena od moje kuće oko kilometar i po, možda i malo manje ali uglavnom ne bi trebalo da imam uslova za 50 Mb/s ali nije mi to problem i ako će da mi isporuče i malo manje 30 Mb/s, 40 Mb/s ne bitno.
Ili to ide ako nemam uslova onda ništa ne može?
Ako ne može do 50 ponudiće ti do 20, ako ne može ni to, ostaješ na čemu jesi, odnosno možeš da uzmeš novi box do 10Mbs. Ili da ostaneš na starom do daljnjeg.

Poslednja izmena:
Isti problem, rekli mi da ne moze da se podpise manje. To sto ne ispunjava uslove, ne znaci samo da ces imati sporiji protok vec takodje i prekide u konekciji, a to ne valja.

Sta nude od telefona uz box 4 20/2 do 1000 dinara doplate?

Telefona? Mozda samo Nokia 108 ili Alcatel 1004. Nijedan touch screen nije samo toliko bio uz Box pakete. I cena je ista uz sve pakete.

Poslednja izmena:
Malo brate, moja tetka lesi debelo preko 1000 minuta.
Kad god odem kod nje pogledam racun za fix bez problema 1500-2000 minuta, za nepoverovati sta su u stanju da urade neki matorci.

My Samsung S6 sent this

Malo brate, moja tetka lesi debelo preko 1000 minuta.
Kad god odem kod nje pogledam racun za fix bez problema 1500-2000 minuta, za nepoverovati sta su u stanju da urade neki matorci.

My Samsung S6 sent this
Ma izgleda da sam se ogresio o matorce! :d
Sada vidim da su pocepali 1454 minuta! :sceptic::alo:
Sta cu kada sam potpisao ugovor za BOX 2 i rekao im da telefoniraju do mile volje i da je za DZ!

Prilozi

• mts razgovori.jpg
    mts razgovori.jpg
    77.3 KB · Pregleda: 184
Poslednja izmena:
Ja sam sinoc bila opet da vidim zbog prenosa broja. Uz box 4 je rekao da mozemo da biramo ili 3 pretplate za 1din ili neki od uredjaja na rate ( TV, tablet,navigavija, mob )
Za telefone nisam gledala ponudu ali mi je rekao da se svi doplacuju tj.placaju na rate od 1000 pa navise

Sto se fiksnog tice od avgusta ce svima biti ukinuti neograniceni minuti i poskupece i stare pakete ali ne zna jos koliko. U julu ce nam stici obavestenje i moci cemo da:

- ostanemo na postojecem paketu do isteka ugovora
- predjemo na nove pakete
- raskinemo ugovor

Hm znači poskupeće i internet pakete možda ili ne? Meni je ovaj novi box povoljniji jer koristim fiksni sa identifikacijom 750 dinara plus mobilni MIKS XL 999,5 dinara i internet 50/5 2299 din. A u boxu me sve izađe 3299 dinara,a sada plaćam 3748,50 din. Čak i da odbijem UB 300 dinara opet bih plaćao 3448,50 dinara. Ušteda 150 din :D Sviđa mi se što uz BOX daju mobilni sa 50% popusta bar po njihovom kalkulatoru. Samo nije napisano a verovatno se identifikacija dodatno plaća i u boxu? Onda bi ušteda bila nekih 70ak din.

Da, placa se i nama to stize dodatno uz cenu postojeceg Boxa jer to nije ukljuceno u ponudu.
Ne znam za internet pakete, pitala sam samo za minute u fiksnoj mrezi za stare box korisnike i to mi je receno, ali meni se cini da ce sve da poskupi.

Posto sam bila u dve poslovnice, vidim da se prica forsira u smeru " novi box paketi su vam bolji jer imate vise opcija za kombinovanje mobilnih tarifa i brzine neta " sve ostalo je isto kao i do sada sto je vazilo, ne mozes sa veceg paketa na manji i sl...

Znaci ipak poskupljuje u avgustu,vec koliko informacija ima.Ono sto je poenta i bode oci dno dna je.Doci ce obavestenje u julu da od 1 avgusta:nema vise neogranicenih minuta u fixnoj mrezi,i poskupljenje starih paketa ali cekaj avgust da vidimo koliko....
A ok je ako hoces da poskupis,tvoje legitimno pravo,ali odabrati jul i avgust,kada je vecina ljudi na odmorima i ne znaju gde im je glava,a vec sada znas to,po meni dno dna....
Ono snaci ce se covek,nece vise pricati toliko u fixnoj mrezi,ili ce uzeti u sbb flat 1500 min za 390 din,ma nebitno to,ali ovo cekamo jul, kad budete na odmoru da vam poskupimo.....

Ja sam sinoc bila opet da vidim zbog prenosa broja. Uz box 4 je rekao da mozemo da biramo ili 3 pretplate za 1din ili neki od uredjaja na rate ( TV, tablet,navigavija, mob )
Za telefone nisam gledala ponudu ali mi je rekao da se svi doplacuju tj.placaju na rate od 1000 pa navise

Sto se fiksnog tice od avgusta ce svima biti ukinuti neograniceni minuti i poskupece i stare pakete ali ne zna jos koliko. U julu ce nam stici obavestenje i moci cemo da:

- ostanemo na postojecem paketu do isteka ugovora
- predjemo na nove pakete
- raskinemo ugovor
Čisto sumnjam da će bilo šta poskupeti za sve one koji su na starim box paketima. Mogu obustaviti i ponuditi bolje i skuplje kao što jesu, ali poskupeti nešto čemu je svakako došao kraj - ne verujem.

Znaci ipak poskupljuje u avgustu,vec koliko informacija ima.Ono sto je poenta i bode oci dno dna je.Doci ce obavestenje u julu da od 1 avgusta:nema vise neogranicenih minuta u fixnoj mrezi,i poskupljenje starih paketa ali cekaj avgust da vidimo koliko....
A ok je ako hoces da poskupis,tvoje legitimno pravo,ali odabrati jul i avgust,kada je vecina ljudi na odmorima i ne znaju gde im je glava,a vec sada znas to,po meni dno dna....
Ono snaci ce se covek,nece vise pricati toliko u fixnoj mrezi,ili ce uzeti u sbb flat 1500 min za 390 din,ma nebitno to,ali ovo cekamo jul, kad budete na odmoru da vam poskupimo.....

Koliko me sećanje služi još 1x su promenu cena uradili baš u avgustu,i to oko onoga nije više pretplata nego naknada za fiksni. Tako da im je to izgleda uvek period za promenu cena.

Ne verujem dok ne dozivim :)
Bice,nece biti,dok ne zazivi videcemo,dotle po starom i kao za sve zivo u Srbiji se snalazimo i trazimo varijante.Ovo im je sablon,bacicemo kosku i da vidimo,dok vidimo imamo lufta i ovo i ono da uradimo,a uradicemo u sred odmora.Bice tu jos kojekavih urduma da se prica,nase poskupljenje (ili izbacivanje neogranicenih minuta u fixnoj mrezi) nece se ni primetiti u moru afera.I to je to idemo dalje imate prijatelje.

Napisao je @makarena da cemo ostati bez besplatnih poziva u mreži, ali da će se to vratiti tokom jeseni. Rekao je da je to zbog toga što Telekom želi da uzme što više para od novih Box korisnika, kao i da će krenuti Premier Box. Imate post u temi o sportskim kanalima.

Eto odakle para za Premier ligu.

Je l napisao da će i Telekom ostati bez korisnika sa ovako bednom ponudom? S' obzirom da živim na dve lokacije, na jednoj imam BOX paket i IPTV je katastrofa. Ponuda kanala je jadna. Sve je počelo krajem prošle godine kad su napravili nove IPTV pakete, ispada da plaćam 800 din IPTV da bi gledao TV Agro, DM,BN,OBN i još 200 televizija koje se emituju iz Windows Media Playera, a ako hoćeš nešto ljudski onda moraš još da platiš....

Razumem te, ali nisam ja kriv, u sličnoj smo situaciji. To sa IPTV paketima je vrhunac, ionako slaba ponuda razdeljena je na još jadniju.

Ajde da vidimo kako će reagovati državne nadležne institucije na takvo bahato menjnje ugovora. Ugovor je svetinja za sve a pogotovo za EU u kojoj težimo, mačku o rep mogu da okače onu klauzulu da mogu u vreme trajanja ugovora da rade šta hoće i kako žele. Ukoliko je tako nešto moguće onda bi Telekom morao da isplaćuje penale prema drugim stranama ukolko dođe do takve promene ugovora.

Ajde prvo da vidimo šta će se desiti. Prosto ne verujem da će im ovo proći. To što neki forumaš koji očito ima neka saznanja o tome, meni to više liči na vidovitu Zorku. Ukoliko vam otmu nešto, više nikave garancije nemate da će vam to neko vratiti ako se sami ne izborite za to.

Tamo gde dođe kablovski internet i TV, Telekom će ostati na 150 bednih minuta. Da se frlaju sa cenama u mobilnoj telefoniji to je već sečenje noge i grane na kojoj stoje i sede.

U ugovoru pise da imaju pravo da menjaju ugovor u toku UO i TI SVOJIM potpisum PRISTAJES na te uslove MTS-a.
Ali ono sto kaze ZZP je to da TI mozes da prekines UO bez sankcija ako se ugovor bitno menja kao cena, pogodnosti trenutne...
Ugovor jeste svetinja a u ugovoru i pise ono sto sam ti rekao da pise dakle nista ne krse, to sto ljudi ne znaju i misle da su prevareni je nesto drugo.
Ti to mislis ali si svojim potpisom se slozio sa onim sto pise u ugovoru.
Dakle, lepo procitas ugovor, ne avidja ti se to da mogu da menjaju delove ugovora- ne potpisujes, resen problem.
Ili prihvatas a kad menjaju jednostavno ih nazoves i kazes raskidam i cai-zdravo, niko te ne dira, nista ti se ne krsi nikakvo pravo.
Poz

My Samsung S6 sent this

Je l napisao da će i Telekom ostati bez korisnika sa ovako bednom ponudom? S' obzirom da živim na dve lokacije, na jednoj imam BOX paket i IPTV je katastrofa. Ponuda kanala je jadna. Sve je počelo krajem prošle godine kad su napravili nove IPTV pakete, ispada da plaćam 800 din IPTV da bi gledao TV Agro, DM,BN,OBN i još 200 televizija koje se emituju iz Windows Media Playera, a ako hoćeš nešto ljudski onda moraš još da platiš....

Meni su vrhunac oni *****ski kanali hram,pick box info,telebet...a jedan prost HRT2 ne mogu da ubace.
Dal se isplati uzeti sad box 20/2 ili cekati razvoj situacije,ili pak neka druga alternativa.
Zaboravili ste pomenuti da smo jedno vreme imali neogranicen net na mobilnim telefonima,a onda su i to usrali.

Vrh Dno