zhex84
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.06.2014
- Poena
- 170
Znaci ako uzmem tablet otpada 3 meseca po dinar,a ostaju mi neograniceni minuti ka fiksnoj kao starom korisniku?
kojem starom korisniku kad potpisujes NOVI ugovor? koja je to logika
Znaci ako uzmem tablet otpada 3 meseca po dinar,a ostaju mi neograniceni minuti ka fiksnoj kao starom korisniku?
Ista stvar i ovde *** prosli mesec matorci nabili 1700 min ka fiksnoj mrezi.Mada oni to zaokruzuju ali opet *** mnogo pricajuupravo tako...osim ako ne ostajes na starim paketima...nakon isteka ugovora nastavlja ti se racunati paket na kojem jesi (po starom), do promene tj uzimanje novog ugovora..ili sam ja bar tako razumeo....
ako nije tako onda cu bankrotirati posto je kod mene kuci fiksni ko hotline....ja ga ni ne dizem kad zvoni...ali zato ima u kuci ko se ne skida sa fiksnog![]()
Ja videh ovde informaciju da se ukidaju u avgustu besplatni minuti u fixnoj,ali nigde ne videh na forumu i ne procitah da je neko napisao da se vracaju besplatni minuti!?Koliko ovde informacija ima:ukidaju se besplatni minuti u fixsnoj telefoniji,ukidaju se u avgustu svima,vracaju se besplatni minuti uskoro (malo morgen)
Ja videh ovde informaciju da se ukidaju u avgustu besplatni minuti u fixnoj,ali nigde ne videh na forumu i ne procitah da je neko napisao da se vracaju besplatni minuti!?
Danas sam zvao call centar povodom neprijatnog iznenadjenja ( ukidanje besplatnog telefoniranja u fiksnoj mrezi). Operater mi je rekao da do kraja UO ostajem u dosadasnjem rezimu placanja tj. sa telefoniranjem bez limita a ujedno me uverio da ce do isteka ugovora ( februar 2017. godine ) biti vraceno neograniceno telefoniranje u mts mrezi- pokusao je da mi objasni zasto je to ukinuto u novoj ponudi ali je dosta nemusto to ucinio tacnije nije mogao da objasnjava pojedinosti ali uveravao me da ce stvar uskoro biti resena....
Ako ne može do 50 ponudiće ti do 20, ako ne može ni to, ostaješ na čemu jesi, odnosno možeš da uzmeš novi box do 10Mbs. Ili da ostaneš na starom do daljnjeg.A kako ide to sa ovom brzinom 50 Mb/s? Jel mogu ja da potpišem ugovor za tu brzinu a ako nemam uslova baš za nju da dobijem recimo 30 Mb/s? Meni je centrala udaljena od moje kuće oko kilometar i po, možda i malo manje ali uglavnom ne bi trebalo da imam uslova za 50 Mb/s ali nije mi to problem i ako će da mi isporuče i malo manje 30 Mb/s, 40 Mb/s ne bitno.
Ili to ide ako nemam uslova onda ništa ne može?
Telefona? Mozda samo Nokia 108 ili Alcatel 1004. Nijedan touch screen nije samo toliko bio uz Box pakete. I cena je ista uz sve pakete.
Sada tek videh, ako je tako kako je rekao nemusti operater onda samo BOX paketi imaju smisla za mene, jer moji roditelji lese fixni (potrose sigurno i do 800 minuta)!
Ma izgleda da sam se ogresio o matorce! :dMalo brate, moja tetka lesi debelo preko 1000 minuta.
Kad god odem kod nje pogledam racun za fix bez problema 1500-2000 minuta, za nepoverovati sta su u stanju da urade neki matorci.
My Samsung S6 sent this
Čisto sumnjam da će bilo šta poskupeti za sve one koji su na starim box paketima. Mogu obustaviti i ponuditi bolje i skuplje kao što jesu, ali poskupeti nešto čemu je svakako došao kraj - ne verujem.Ja sam sinoc bila opet da vidim zbog prenosa broja. Uz box 4 je rekao da mozemo da biramo ili 3 pretplate za 1din ili neki od uredjaja na rate ( TV, tablet,navigavija, mob )
Za telefone nisam gledala ponudu ali mi je rekao da se svi doplacuju tj.placaju na rate od 1000 pa navise
Sto se fiksnog tice od avgusta ce svima biti ukinuti neograniceni minuti i poskupece i stare pakete ali ne zna jos koliko. U julu ce nam stici obavestenje i moci cemo da:
- ostanemo na postojecem paketu do isteka ugovora
- predjemo na nove pakete
- raskinemo ugovor
Znaci ipak poskupljuje u avgustu,vec koliko informacija ima.Ono sto je poenta i bode oci dno dna je.Doci ce obavestenje u julu da od 1 avgusta:nema vise neogranicenih minuta u fixnoj mrezi,i poskupljenje starih paketa ali cekaj avgust da vidimo koliko....
A ok je ako hoces da poskupis,tvoje legitimno pravo,ali odabrati jul i avgust,kada je vecina ljudi na odmorima i ne znaju gde im je glava,a vec sada znas to,po meni dno dna....
Ono snaci ce se covek,nece vise pricati toliko u fixnoj mrezi,ili ce uzeti u sbb flat 1500 min za 390 din,ma nebitno to,ali ovo cekamo jul, kad budete na odmoru da vam poskupimo.....
Znaci ipak poskupljuje u avgustu
Je l napisao da će i Telekom ostati bez korisnika sa ovako bednom ponudom? S' obzirom da živim na dve lokacije, na jednoj imam BOX paket i IPTV je katastrofa. Ponuda kanala je jadna. Sve je počelo krajem prošle godine kad su napravili nove IPTV pakete, ispada da plaćam 800 din IPTV da bi gledao TV Agro, DM,BN,OBN i još 200 televizija koje se emituju iz Windows Media Playera, a ako hoćeš nešto ljudski onda moraš još da platiš....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari