Šta je novo?

LG Nexus 5X

@ivan, znam da svi pričaju da je swipe odličan, ali ja ipak dajem prednost Xperia tastaturi. Koristio sam dugo i Google i Xperia tastature i ova druga je po meni bolja. Od pre neke verzije su reklamirali upravo pametno prepoznavanje jezika i meni se svidja.
Ovo je sve potpuno subjektivno.

Danas sam uzeo od Vladimira beli 32GB. U pakovanju se sad dobije 90 dana Google Music trial i MicroUSB to USB-C.

Jedina razočaravajuća stavka je zvučnik, što sam i očekivao. Previše sam se navikao na stereo na Nexusu 6. Izrada je skroz ok, plastika na leđima je jako prijatna na dodir, dugmad iako plastična su prilično clicky. Oseti sa na dodir da je ram plastičan (pogotovo posle N6), ali mi ne smeta.

Kamera je odlična, kao i ekran.

Telefon izgleda mnogo lepše uživo nego na snimcima. Da su smanjili donji bezel, bio bi još lepši.

Zadovoljan sam, utisak jedino kvari zvučnik.

Prilozi

• IMG_20160520_143224.jpg
    IMG_20160520_143224.jpg
    1 MB · Pregleda: 249
Ekstra stvar je taj adapter sto se dobija. Skini aplikaciju lg phone from i vidi kad je proizveden. Moj je star 2 meseca, ali ne proizveden polovinom decembra. To je sigurno novija serija.

To se vidi i na kutiji... Prve 3 cifre serijskog broja

Ekstra stvar je taj adapter sto se dobija. Skini aplikaciju lg phone from i vidi kad je proizveden. Moj je star 2 meseca, ali ne proizveden polovinom decembra. To je sigurno novija serija.

Production date: 29/04/2016
Release date: 04/05/2016

Stigli mi Tronsmartovi kablovi, USB A na USB C, prolaze chkr i probao ih sa power bank, sve ok.
Ringke ide na oglas, sve je ok ali mi nekako ne leži tako tanka plastika, kao da će mi ispasti, takav mi trip. Može neka preporuka za kvalitetan silikon? Dbrand? Kakav je spigen?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pretpostavljam da ih valja iz Madjarske, 99275 forinti = 313eur. Pa povracaj PDVa.

Danas sam uzeo od Vladimira beli 32GB. U pakovanju se sad dobije 90 dana Google Music trial i MicroUSB to USB-C.

Jedina razočaravajuća stavka je zvučnik, što sam i očekivao. Previše sam se navikao na stereo na Nexusu 6. Izrada je skroz ok, plastika na leđima je jako prijatna na dodir, dugmad iako plastična su prilično clicky. Oseti sa na dodir da je ram plastičan (pogotovo posle N6), ali mi ne smeta.

Kamera je odlična, kao i ekran.

Telefon izgleda mnogo lepše uživo nego na snimcima. Da su smanjili donji bezel, bio bi još lepši.

Zadovoljan sam, utisak jedino kvari zvučnik.
Uzeo drugar juce u ns (po ceni u narudzbini, 275e 32gb) i dobio je isto to. I adapter i gpm trial).

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Uzeo sam i ja danas 32gb carbon i dobio sam onaj adapter i google music.

Sent from my Nexus 5X

jedno pitanju u vezi checkr, ako sam dobro shvatio program pokazuje koliko struje povlači kabel i da li je bezbedan za telefon. A zbog čega test radi samo ako je kabel priključen na računar a ne i na punjač?

jedno pitanju u vezi checkr, ako sam dobro shvatio program pokazuje koliko struje povlači kabel i da li je bezbedan za telefon. A zbog čega test radi samo ako je kabel priključen na računar a ne i na punjač?
Vjerujem da je nebitno koliko povlaci sa punjaca, nije kabel probkem za sam telefon problem je za maticnu na PCu ako previse "povuce" valjda je moze spaliti i sl. Tako sam ja to shvatio.

Da li vam radi cast funkcija ? Imam LG tv i nece da ga nadje, dok youtube radi normalno.

Sent from my Nexus 5X

@batak znaci ni punjacu nece biti nista ako kabel ne prolazi checkr samo kompu?

Nece mu biti nista, ali svakako ne bi bilo lose da nabavis kabl koji je "uredan".

Xperia Z2

@batak znam ali razmisljam da uzmem adapter cisto da ga imam u novcaniku da bih kojekude mogao on the go da punim telefon tudjim punjacima a znam da i adapteri isto umeju da budu "neuredni" pa zato pitam. Za komp mi ni ne treba,sve obavljam preko wifi. Ako neko zna gde ima da se kupi/poruci "uredan" adapter u Srbiji bio bih mu do neba zahvalan.

U Srbiji ne znam, narucio sam xiaomi i proverio. Radi savrseno. Dok xiaomi kabl ne odgovara. Msm po checkr-u.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno