Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
definisi cesto...probaj staviti rig na def klokove i pusti ga tako da radi, ako ne zakuca brljavi zbog klokova...ako zakucava opet verovatno nesto od HW...

ne znam kakve extendere imas ali generalno su ljudi oko mene imali problema sa "novijim" 35cm extenderima i ja sam medju njima...pa mozda su i kod tebe isti problem

Nisam nista prckao sa definicijama.Sve je standardno. Nesto i ja sumnjam na te extendere. Sva 4 su mi malecka (valjda pci expres) .Dva nakacena na one siroke slotove a dva na uske. Dva od ta cetiri mi imaju i molexe(valjda dodatno napajanje). Do danas ih nisam upotrebljavao ali danas ih prikacio.Videcu da li ima neke promene

P.S. jel imas neku sliku tih novijih i starijih extendera.Cisto da vidim razliku

Poslednja izmena:
Pa nije bas samo kako meni odgovara.Valjda i tebi tako odgovara:)

Ako pogledas sliku ispod, videces da je volume kod prvog pada neuporedivo veci od drugog dna.To govori da je kolicina prodavaca presusila sa prvim padajucim talasom i da drugi talas nije pratila adekvatna prodaja.Sada treba videti hoce li se stvoriti kriticna masa kupaca.Ako to bude, eto nas za cas do 0,030.Ako ne bude kupaca ,mrljacemo izmedju 0,015 i 0,0235 dok ponovo jedna strana ne preovlada

Pogledajte prilog 198743

Samo mali update. Po svoj prilici postoji sansa za dalji proboj na 0,030 ako se konsoliduje na 0.024:wave:

Poslednja izmena:
ovaj sa crnim molex-om je mama...ovaj drugi je "problematican"
20160516_211500.jpg20160516_211451.jpg
ako sumljas u extendere uzmi usb....imas ih na kp, ima i forumasa tamo mozda dobijes neki popust :d

stavite sell ordere 10% iznad cene i cekajte ako se ne desi prodajte... ovaj coin je vec duze vreme u P/D semi, a cena je napunpana odavno

Slažem se sa većinom izrečenih stvari (jer većinu ne zanima "upotrebna vrednost") ali upravo se najbolje zaradjuje na tome...pump je bio pa se cena vratila na ~0.015 a u zadnjih 2 nedelje ponovo raste, još kad se uzme u obzir smanjena količina zbog prelaska u DAO...sve ukazuje na novi pump a š'a će bidne, videćemo.... naše je da pratimo i "brzo reagujemo"...

Pravi pump bi trebao da bude malo pre releas-a Polarisa tako da je moguce da ce uskoro da ga izbace.

stavite sell ordere 10% iznad cene i cekajte ako se ne desi prodajte... ovaj coin je vec duze vreme u P/D semi, a cena je napunpana odavno
zeljko stalno imas negativan prizvuk u vecini eth postova za razliku od npr toogoda koji je uvek pozitivan.
Ti ko da prizeljks da on bas propadne i da kazes evo bio sam u pravu shit coin , a on se odrzo mesecima i i po kopanju i ceni .
Predlazem ti da otvoris DAO temu pa da se iz hajtujes bogovski ko sto se u srbiji i zna . eth / exp ekipa gura dalje .
http://bravenewcoin.com/news/the-da...est-crowdfunded-project-in-history-this-week/

zna li neko cemu ovoliki skok, taman shortujem sitno a ono skoci cena "duplo" :D

Clay mi je od sinoc smanjio sa 21.468 na 20.980 Mh/s . Jer ima jos neko takve promene?

Sent from my HTC using Tapatalk

Nemaju tolike farme polovne 280x. To su vam farme sa Nano karticama sa modovanim biosom koje trose 80W po 25Mh.

Ja rekoh te snage, posto ovde uglavnom to imaju rudari. Baja sigurno ima najoptimalniji hw, posto nije hobi kopac ocito.

25mhs sa 80w...tesko :)

Evo jedne lepe farme :) Pa se posle cudimo zasto raste dif :D

[YOUTUBE]RhLVELIXjs0[/YOUTUBE]

Upravu si 82.5 vati trosi za 22Mh/s

Ja nesto ne vidim da difficulty raste u zadnju nedelju/dve, bar ne nekom vrtoglavom brzinom.

Nisam neki ekspert ali mislim da pametni ljudi rasprodaju stare grafike u pripremi za polaris koji bi trebao stici u julu.

Poslednja izmena:
Upravu si 82.5 vati trosi za 22Mh/s

Ja nesto ne vidim da difficulty raste u zadnju nedelju/dve, bar ne nekom vrtoglavom brzinom.

Nisam neki ekspert ali mislim da pametni ljudi rasprodaju stare grafike u pripremi za polaris koji bi trebao stici u julu.

Vidi se da nisi ekspert :) Ali me interesuje odakle ti taj podatak da karta trosi 82.5w za 22mhs.

Vidi se da nisi ekspert :) Ali me interesuje odakle ti taj podatak da karta trosi 82.5w za 22mhs.
Nekad ne moras biti ekspert dovoljno je prepisivati od pravih ljudi u pravo vreme i uspeh je zagarantovan ;)

Ah da zaboravih da napomenem inace je ta "enigma" odavno aktivna renta se za godisnje kontrakte a ovo sto je sada izaslo u javnost je samo markentiski trik da bi navukli ljude da kopaju kod njih.

Poslednja izmena:
Posto ovde ima dosta pesimistickih tonova po pitanju kretanja cene ETH, evo da unesem malo optimizma:)

Eth po meni izgleda sasvim ok.Prvi sledeci otpor je oko 0.03. Tu dolazimo do horizontalne linije koja je vec nekoliko puta fungirala kao otpor.
moguci scenario-----vracanje na kosu liniju trougla kako bi se potvrdila potpora pa zatim proboj (vidi projekciju)

Big picture.
ETH se nalazi u jednom uzlanom kanalu(vidi sliku). Poslednja korekcija od oko 0.015 je 50% od vrha (najcesca tzv fibbonacijeva korekcija). Ako projektujemo fibbonacijevu extenzinju 1.6 dolazimo do targeta od oko 0.050

Happy mining:wave:

Screenshot_2.png

hogarstrasni znas verovatno da je ETH premine 70 miliona dobijeno iz guza :)
tako da ako su rasprodali deo i ocene gde oni misle da treba da ide a da izvuku vise kesa tako ce ici :d

a o upotrebnoj vrednoscu necu komentarisat kad je nepostojeca, short term samo napred, ali longterm cekanje je cisto samoubistvo!

Nazad
Vrh Dno