Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ukljucen i iskljucen iptv,izgleda da su nesto menjali i nema promene brzine.

5330151826.png5330156683.png

Чекајте људи стварно јел остаје иста тарифа и неограничени минути за Вох 2 до истека уговорне обавезе?!Ако не онда смо стварно ми корисници зрели за Лазу и кошуље са дугим рукавима...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ja 12.5.2016 podneo zahtev za box 3 sa netom 20/2mb/s, inace imao box 3 sa netom 10/1 (telefon, net i iptv), isti dan dosli i izmerili, rekli da ima uslova. Juce 16.05.2016 zvali da potpisem ugovor i dali mi modem hg630, danas treba da mi puste signal vdsl.

Ja 12.5.2016 podneo zahtev za box 3 sa netom 20/2mb/s, inace imao box 3 sa netom 10/1 (telefon, net i iptv), isti dan dosli i izmerili, rekli da ima uslova. Juce 16.05.2016 zvali da potpisem ugovor i dali mi modem hg630, danas treba da mi puste signal vdsl.
Reci mi potpisuješ novi ugovor i on se produžava na nova 24 meseca od dana potpisivanja? A cena koliko je skuplji i odnosu na predhodni ? 100 kinti? [emoji1] [emoji1]

Послато са HTC Desire 816G dual sim уз помоћ Тапатока

Reci mi potpisuješ novi ugovor i on se produžava na nova 24 meseca od dana potpisivanja? A cena koliko je skuplji i odnosu na predhodni ? 100 kinti? [emoji1] [emoji1]

Potpisuje se novi ugovor, meni iznosi (fiksni+net 20/2 + 2iptv-a) 3200dinara. Dva meseca gratis. Da, ugovorna obaveza je 24 meseca. Posle 24 meseca poskupljuje za 100 dinara.

Ide novih 24 meseca od dana potpisivanja, stari ugovor se ponistava.

Primljeno k znjanju :)

Ide novih 24 meseca od dana potpisivanja, stari ugovor se ponistava.
Да ли то значи да добијем три месеца гратис плус какав - такав таблет за динар а уговор за БОКС 4 сам обновио пре мање од годину дана? Ако сам добро разумео...

И има ли ипак ХД канала или не?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
^^Po novim paketima je samo 100 dinara skuplji sto se isplati zbog uploada, kome treba

Kako 100?

Stari box 4 je 3.200+100 dinara vise nakon isteka ugovora kao sto je slucaj kod mene.
Novi box 4 sa 20/2 je 3.600.

https://www.mts.rs/privatni/box/upoznajte-box/stari-box-paketi
https://www.mts.rs/privatni/box/upoznajte-box/box-cenovnik

To je 300-400 dinara mesecno vise.
Koja ti je to matematika od 3600 dinara za box 20/2? Može biti 3150 uz M mobilni paket, ili 3400 uz XL mobilni paket.

Poslednja izmena:
Koliko ovde informacija ima:ukidaju se besplatni minuti u fixsnoj telefoniji,ukidaju se u avgustu svima,vracaju se besplatni minuti uskoro (malo morgen),ima telefona uz box,nisu azurilali sistem (sistem nije ni radio),nema telefona uz box...ne moze covek broji vise informacije :D
Ono covek je znao da su cirkus firma,ali su prezavisli sami sebe mislim.Oni su pre telefon koji kosta 3000 i u prodavnicama davali za 3000 uz box4 (3200 mesecno) a tablet koji kosta 10000 i kusur,davali za 1 dinar uz box2 2000 mesecno.Koja tu logika sem da oni koji trose i zahtevaju najmanje finansiraju one koji uzimaju i trose najvise :D
Sad daju 3 pretplate po dinar ili tablet koji kosta ili vredi 10000 svejedno,znaci ko nece tablet sleduje ga 3 nokije za 10000?Malo morgen,opet ce platiti tu nokiju 3000 a zasto,pa eto moze im se....
Nek svaki dinar ode na sport kad god okrenem neki broj u mts,jel ono je sport jedino sto mogu i da gledam na tv,sve ostalo moram da trazim na internetu.Jel oni kad kazu na tv da je sutra kisovito,znam da lazu i moram to proveriti na internetu.Jedino sto ne lazu u vestima,da je pobedio je CSKA u finalu.....
A ovi u mts su postali kraljevi,oni vise ne znaju sta nude,a jos manje znaju sta je tacno,a sta nije.A ne mogu ni da objasne sad..... :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Pa to je namerno, neko troluje, a neko samo da se cuje.
Ono sto stoji zvanicno je da:
- nema vise neogranicenih minuta ka fixnoj
- a da se postojecim korisnicima ne ukidaju
- ne moze i tablet i meseci za dinar. Ovo nikada nije moglo, ne preteruje sa pitanjima tog tipa ;)
Sve ostalo su za sada samo lupetanja ljudi, koji bi ili nesto da kazu uvek ili pricaju nesto samo da bi otkacili korisnike sa slusalice ;)

banex, pa Box4 sa 20/2 je 3600, ti gledas Box 3.

Jel pitao neko hoce li biti telefona uz Box i ako hoce kada? Meni istice ugovor u Telenoru pa bi mi valjalo znati sta ciniti :)

Neko rece da u poslovnicama ima flajer sa cenama uz nove Box pakete, ali sajt jos nije azuriran (nista cudno). Pozovite i pitajte najbolje, da ne trosite vreme do poslovnice, moze i preko fona da se poruci! (kao i produzenje Boxa)

Dali su oni meni njihov info odstampan ( sa sve konverzacijom kako da vrbuju korisnike na vece pakete :D ) ali nista ne spominju mobilne uredjaje, a ne vidim ni na sajtu pa reko da neko nije pitao u poslovnici... citala sam od poslednjeg javljanja sve ali ne videh to..

Bas sam u dilemi sta da uzmemo sad mada i dalje mi se cini sve to "skockano" povoljnije od SBB-a

Box 4 sa uredjajem ;)

Imas pravo, u sustini Box 4 koji si pomenuo nikada nije 3600 efektivno, ili je 3 pretplate za 1, ili je tablet neki uz njega, pa se i tablet racuna.

- ne moze i tablet i meseci za dinar. Ovo nikada nije moglo, ne preteruje sa pitanjima tog tipa ;)
Sve ostalo su za sada samo lupetanja ljudi, koji bi ili nesto da kazu uvek ili pricaju nesto samo da bi otkacili korisnike sa slusalice ;)

upravo tako...osim ako ne ostajes na starim paketima...nakon isteka ugovora nastavlja ti se racunati paket na kojem jesi (po starom), do promene tj uzimanje novog ugovora..ili sam ja bar tako razumeo....
ako nije tako onda cu bankrotirati posto je kod mene kuci fiksni ko hotline....ja ga ni ne dizem kad zvoni...ali zato ima u kuci ko se ne skida sa fiksnog :D

Imas pravo, u sustini Box 4 koji si pomenuo nikada nije 3600 efektivno, ili je 3 pretplate za 1, ili je tablet neki uz njega, pa se i tablet racuna.
Pa zavisi ko šta uzima, ali član je pomenuo tu cifru od 3600 bez uzetih uređaja, a boxu (uzeo sam ovaj srednji novi paket koji je pandan starom boxu 4) stoji ta mistična cena od 3899 (koja nije) ne znam zbog čega i koga, gde je zapravo cena od 3412 ona "prava". Ovo je suva cena bez ikakvih uzetih dodatnih uređaja. Nikakvom računicom se ne dobija cena od 3600 (možda može ali to je individualna stvar, ko šta uzima uz paket).

Poslednja izmena:
ako nije tako onda cu bankrotirati posto je kod mene kuci fiksni ko hotline....ja ga ni ne dizem kad zvoni...ali zato ima u kuci ko se ne skida sa fiksnog :D
I posle ove teme ako neko bude pitao "ko jos koristi fixni", treba ga na trolac zabiti :)

Mada vidim da ce ljudi prelaziti sa fixnog na najnize mobilne pakete (neko kao i dodatni broj) samo za razgovore u mrezi! To je def. jef. od bilo kog fixnog :)

Znaci ako uzmem tablet otpada 3 meseca po dinar,a ostaju mi neograniceni minuti ka fiksnoj kao starom korisniku?

Inace matematika sa ove strane nema veze jer ga nema iptv https://www.mts.rs/privatni/box/kupi-box#

haha :D, pa starije generacije po meni jos obilato koriste fiksni pogotovo ko je navikao na njega, a jos ako voli da prica ohohoooo :D
kod mene u kuci u najboljem slucaju bi ona pocetna pretplata od 120min trajala 2 dana u najgorem pola :d
sto je najgore kod mene u Subotici nista ne moze bez fiknog...naravno pricam o netu, nemamo kablovski postoji samo adsl ili sve moguce verzije gsm-a/wifi-ja sto je trulez generalno...ovde je monopol ogroman i niko nece da ulaze u novu infrastrukturu (ciljam prvenstveno na sbb i ostale kablovske operatere)
tako da ovde fiksni jos dugo negine bio zaseban ili u sklopu nekog paketa....

Nazad
Vrh Dno