Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Sto se tice zvucnika meni se taj problem javlja sa skajpom. Odnosno ukljucuje se samo donji zvucnik i sve je prilicno tiho

Ja nisam primetio to, štaviše uopšte nisam primetio neku razliku (bilo na max ili manje) da mi niste pomenuli.

Mene nervira neko sitno zveckanje što imam tu negde oko kamere. Čuje se kad npr. stavim telefon na sto pa on "lupne" kad ga spustim. A zvuk je kao kad bi neki kamenčić prečnika <1mm šetao unutra i udario u metalni zid ili staklo oko kamere. Jedva se čuje, ali čuje se. [emoji19]

Ja sam odmah primetio, ima 20-30% razlike. Nije mi jasno zasto.

Ovo je poslao Nexus 6p, a ne ja!

Meni ne deluje da je tolika razlika kod mene. Ko zna, možda zavisi od serije ili se razlikuje od primerka do primerka.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Traži zamenu, imaš garanciju 6 meseci...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma Zuli sam rekao, ne radi telefon kako treba. Merio sam sada sa sound meter i meni su u decibel jednaki.

Mene nervira neko sitno zveckanje što imam tu negde oko kamere. Čuje se kad npr. stavim telefon na sto pa on "lupne" kad ga spustim. A zvuk je kao kad bi neki kamenčić prečnika <1mm šetao unutra i udario u metalni zid ili staklo oko kamere. Jedva se čuje, ali čuje se. [emoji19]

A da li je ovo dovoljan argument za zamenu možda? Imam osećaj kao da je nešto labavo u telefonu i da se mrda.

Neće edit... Je l' je moguće možda da mi zvecka sočivo kamere ili neko staklo unutra?

Kad tresem telefon u donjem delu ne čuje se ništa, sve je solid, ali kad ga drmam kod kamere čuje se sitno zveckanje.

Ma Zuli sam rekao, ne radi telefon kako treba. Merio sam sada sa sound meter i meni su u decibel jednaki.

Cuo sam se upravo sa Gremlinom, vratice mi novac jer nema na stanju sad nexusa. Jos mi je rekao da zadrzim masku. Svaka cast zaista.

Super, tako i treba... [emoji4] Nije ti suđen. Čekaj htc 10.

Brutalno koliko mi se svideo :(

To zveckanje kod kamere nije dovoljno za reklamaciju, gomila telefona ima "problem" sa tim.
Zulu, bas mi je zao da ti se to desilo.

Xperia Z2

https://www.youtube.com/watch?v=7pNS5x7-nT4&feature=youtu.be

Nexusovci, ajd' ko može neka uradi ovako kao na klipu i da mi kaže da li čuje ikakvo zveckanje. Samo neka udara vrhom o dlan. :)

Sad sam probao na iP 6, iP5S, S4, i na nekoj Lumiji i na svima se čuje, negde manje, negde više. Šta to uopšte može da bude? Staklo?
Je l' ovo može na duže staze da utiče na nešto na telefonu?

Zulu ima problema sa zvučnicima. A Iwantchitzz-u zvecka kamera.

Ajd' probaj ovo iznad, Joco, pls. [emoji4]

Neće da otvori... Kada hoću samo preko linka kaže da ti je video private.
3570a4d54af370b4a1a01da8da04b498.jpg

Poslednja izmena:
Ajd probaj sad...

(ne čuje se meni ovoliko jako kao na snimku, tu se čuje sam udarac telefona u ruku)

Poslednja izmena:
Bre ja ništa ne čujem kada lupam svoj telefon... Isti zvuk u svim delovima telefona.

Ja čujem blago zveckanje. Ponavljam pitanje da mi neko kasnije odgovori ko zna - da li ovo sitno zveckanje može da utiče nekako na telefon nakon nekog vremena?

Verovatno ti zvecka ovaj crni vizir...

Moguće. Iritantno je dosta (pogotovo meni perfekcionisti), ali ako ne utiče na telefon, hebi ga sad...

Isto i kod mene se čuje, ali kad tresem telefon u prazno ne čuje se ništa i deluje mi baš zategnuto sve tako da nema panike.

Ma da, kad se trese u prazno nema problema, samo kad se udara. Hvala obojici. [emoji4]

Ja već ubacio Pure Nexus, deluje mi kao da je jači zvuk kad pustim neku pesmu, ili mi se čini?

Ja sam ubacio viper4android i on pojačava zvuk dodatno...

AWAKS, je l' si koristio Chroma-u pre Pure-a možda? Nije mi nešto Chroma, a razmišljam se da pređem na Pure, samo ne bih da se cimam ako je isto...

Šta znači "nije nešto"?

Vrh Dno