Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Drugari jel bi mogao neko da mi kaze u cemu je razlika i za sta sluzi....Home_csc_oxx....i obican csc_oxx_broj....?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Imas par stranica iza @Mikec je postavio nesto sto smo nas dvojica pronasli.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Oho @BIA to neki novi batch krenuo dok je tel proizveden pre par dana...lepo. I mogao se javiti kad si vec dolazio u krajeve ;)
P.s. blago zeni, odlican tel je dobila...neka je sluzi.

@Prisic uspe li do kraja? Bas nemas mira par dana da sacekas da stigne i na nas region update :)

Poslednja izmena:
@Proday , radi kao zmaj skinut sa punjaca pre 1 sat, imam 25min sota i ni jedan drugi proces u battery stats ;)

Super, mozda i bude nesto do kraja!! Cekam 8+ sati sot i od tebe da vidim

Novi update sinoć napunjen telefon, stanje je sledeće:

a08259be4fd476dacfc8a6b3c3bd18a0.jpg
1540881ccc81e33291f8436e25648d89.jpg

Opet je to losije od marta. I dalje visok android system. Mart rules :)
Medjutim, bitno je ako nema draina, onda su napravili posao. Da ne ide preko noci na 50% ko u aprilskom.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pokazuje malo veci "android system" od martovskog ali nema curenja baterije. Za 8 sati standby na wifi + mobile skinuo 2%

To je bitno. Sam visok android system ne utice mnogo na bateriju. Salim se ja malo u prethodnom postu. Jel to sad 1 May patch?

Jeste, 1 May, jedino mora rucno da se ubaci, nema jos ota.

Nema veze, probat cu kad stigne ota. Btw meni je mart rom otanjio sa baterijom, mada to je do S7 ne do update. Recimo sko sot nabijam kroz neki browsing, youtube, galeriju i sl izvlaci preko 6h sot. Ako drndam face, massenger cijelo vrijeme, daj boze i 4-5 da moze dobaciti.
Doduse 3g signal mi je ocajan vecinu dana, osim kad sam napolju. Moracu prebacit jedno punjenje na 2g, bas me zanima koliko utice.

Poslednja izmena:
Oho @BIA to neki novi batch krenuo dok je tel proizveden pre par dana...lepo. I mogao se javiti kad si vec dolazio u krajeve ;)
P.s. blago zeni, odlican tel je dobila...neka je sluzi.

@Prisic uspe li do kraja? Bas nemas mira par dana da sacekas da stigne i na nas region update :)
Hvala nadam se da hoce pukao sam gomilu kinte sto na tel sto na nilkin silikon i staklo u big-u u ns. Rekao sam joj da je zavrsila sa telefonima za narednih 5godina :). Odlican telefon od samsunga opet, boja me je odusevila bas je pimp. Sinoc u 10 skinut sa punjaca 100% nisam ga pipao, jutros u 9h kada sam ustao 96%baterije always on display ukljucen.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To je odlicno...sad jos samo i sebi jedan takav da pazaris i milina ;)

Prvih par punjenje tel daje najbolje sot rezultate. Posle to splasne i slegne se kako treba :)

Kad mi je postavljeno na 4G/3G/2G auto modu, dešava mi se da dobijem poruku o nedostupnosti kada me neko zove a ja sam u tom trenutku na 4G. Kao da ne može da prebaci na 3G ili 2G. Telenor mreža je u pitanju. Nisam to primetio na prethodnom telefonu niti kada sam na 3G only.

Meni stoji 4G/3G/2G stalno i nemam tih problema na MTS-u...

Sent from S7

Kad mi je postavljeno na 4G/3G/2G auto modu, dešava mi se da dobijem poruku o nedostupnosti kada me neko zove a ja sam u tom trenutku na 4G. Kao da ne može da prebaci na 3G ili 2G. Telenor mreža je u pitanju. Nisam to primetio na prethodnom telefonu niti kada sam na 3G only.
to se dešavalo mnogim mojim kolegama osim kada setuju na 2G. Ali ne na ovom fonu iz teme...Jer ne znam nikoga ko ga ima. Ali da znaš da se to desava...Meni čak na Blackberry crpi mnogo više bateriju kada je na full modu tj lte....

Sent from Note 5

Ja sam te probleme imao sa svakim telefonom, mts je ocajan sa signalom u mojoj zgradi i moram stalno da drzim 2g,bilo sta drugo 3g lte signala jednostavno nema, a i ako je ukljucen taj switch da menja mreze kad je tel u stanju mirovanja mislim da ne moze ni da odradi prebacivanje, mozda gresim ali meni se tako cini.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni na martovskom sad vuce 1% po satu u standby preko noci. Wi fi i data iskljuceni. Jedino signal da ne zeza, jer je ocajan.
Sad vidim dau android system pise stay awake 10h, isto koliko imam i usage time. Nesto ga drzi, ako nije package disabler pro.

Poslednja izmena:
Meni na martovskom sad vuce 1% po satu u standby preko noci. Wi fi i data iskljuceni. Jedino signal da ne zeza, jer je ocajan.
Sad vidim dau android system pise stay awake 10h, isto koliko imam i usage time. Nesto ga drzi, ako nije package disabler pro.

Ista prica i kod mene na maju juce, ne troši puno baterije ali tacno u minut koliko treba da bude u deep sleepu on stoji budan, znaci saberem sot i stay awake i dobijem kad sam skinuo telefon sa punjaca.

Mislio sam da je ona futrola na preklop, onda sam je iskljucio i nista, pa sam je skinuo i probao par dana bez ali nije do nje definitivno.

Evo danas nema wake-a

Ja ne znam sta je. Krenucu eliminacijom, sad sam izbrisao package disabler.

Meni su aprilski i majski update resili isti problem kao i ti sto imas. Povremeno stizala poruka da sam bio nedostupan i propusten poziv, takodje telenor.

Kad stigne maj update, hocu li moci direktno njega install, jer sam na martu? Il moram prvo april, pa maj?

Trebalo bi direkt da ide na poslednju verziju. Ja inace kontam da je nesto do MM generalno problem, da li je doze ili sta pojma nemam ali vidim da se i pojedinci sa drugim proizvodjacima zale na isti problem (android system i battery drain).

Pa buni me sto onaj program battery stats kaze da ide u sleep, a kad kliknem na njegov android system pise da je stalno awake.

Trebalo bi direkt da ide na poslednju verziju. Ja inace kontam da je nesto do MM generalno problem, da li je doze ili sta pojma nemam ali vidim da se i pojedinci sa drugim proizvodjacima zale na isti problem (android system i battery drain).

Na LG G3 drug ima 53% Android. Vise nego ekran jer ga drzi na malom osvetljenju. Isto kaze da mu je bat pre bila mnogoo bolja.

Nazad
Vrh Dno