Šta je novo?

Windows (phone) 10

Brzinsko pitanje gde i kako da obrišem kopiran txt u memoriji, tj nema potrebe da ga ima više pa sam hteo da txt obrišem, odradio sam copy paste :) i ostao mi paste koji nemam pojma kako obrisati :D

Soylent Green is People

Ako mislis na clipboard - samo ugasi/upali telefon. Drugacije mislim da jos ne moze, tj. da nestane posle nekog vremena.
Edit: A, mozes i da kopiras nesto drugo, pa neka sedi u memoriji, ukoliko je nesto vec u clipboardu neprikladno. :D

Poslednja izmena:
Ako mislis na clipboard - samo ugasi/upali telefon. Drugacije mislim da jos ne moze, tj. da nestane posle nekog vremena.
Edit: A, mozes i da kopiras nesto drugo, pa neka sedi u memoriji, ukoliko je nesto vec u clipboardu neprikladno. :D

Tako i ja radim ,kopiram naokon toga recimo . ovo :D

Sent from mTalk

Zavisi šta mi je iskopirano u clipu :D msm bolje da ne rizikujem previše jer za čas posla mogu doći u shit situaciju posebno što je moj telefon zanimljiv za igru :D fala na tipu.

Imam 640 DS. Danas sam promenio drugu karticu i u gornjem levom uglu pored znakova za mrežu pojavio se znak slušalice i strelica na desno? Šta je to?

Može li da se isključi?

Pogledaj opciju za prosledjivanje poziva kad nisi dostupan, kad si van mreze i sl. I meni je isto bilo na Note4 pa sam se pitao sta je, ali kad iskljucio prosledjivanje poziva takva ikonica mi je nestala.

Poslednja izmena:
Nista, moja uobicajena muka od ovih poslednjih nekoliko nedelja se nastavlja, s vremena na vreme mi nestane ceo recnik iz predikcije, i ne mogu da dodam nove reci. Obicno mi se to desavalo nakon nekog restarta, ovaj put mi se desilo prekjuce kad sam hteo da dodam neku rec u recnik. Probao hard reset danas, nije pomoglo.

Sad sam instalirao .242 build, za sad je OK, al videcu kako ce se ponasati. Mislio sam da sacekam dok ne izadje zvanicno, al nisam mogao da docekam vec. :)

Ne radi ##21#, kaže da je pogrešan kod?

И мени је овај код решио проблем.

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Zar build .242 nije trebao da se vec pojavi za non insajdere ?

Zar build .242 nije trebao da se vec pojavi za non insajdere ?
To smo valjda mi ocekivali da ce se pojaviti i za neinsajdere za oko nedelju dana od pustanja za insajdere, al nisam cuo da je iko dobio .242 jos, pa sam ja preko insajdera stavio .242.

Uzgred, jel neko probao da poveze bezicnu tastaturu sa telefonom koji nije dosao sa windows 10 mobile? Tipa Lumia 640, ili kao moj telefon - Lumia 532...

Ja sam jos prosle nedelje uturio .242 preko insajdera,odradio reset fona i sve lepo radi sada.
Pitam za zenin fon,ona ceka oficijalnu verziju.

Meni se cesto desava da preko edga ne mogu da gledam youtube klipove ,znaci pustim klip i non stop klip prekida kao da imam slab net .

Sent from mTalk

U extras gde i treba da bude. :D
Ako nemaš instaliraj preko SysApp pusher-a. Kod mene nije bilo opcije na .218, ali na .242 imam sve na svom mestu. :)
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

Ja sam morao da se vratim na 8.1. Svaki drugi dan Edge pocne da se gubi, treperi. Takodje u Porukama i Outlook mailu se vide samo neke poruke/mailovi, a druge ne, tek kako skrolujem pojave se, ali neke nestanu. Reset resava stvar, pa je opet normalno dva dana, pa opet treba reset. Drugih problema nisam imao, ostalo je stvarno sve u redu. U pitanju je Lumia 730, radio sam hard reset posle svakog update-a. Inace je 10-ka instalirana preko Advisora, ne Insidera. Jel zna neko sta je problem ili jos bolje, sta je resenje? :) Znam da je neko sa foruma imao isti problem sa Edge-om.. Jel se desava jos uvek?

Meni se to sa Edgom desavalo, ista prica, samo sto je u mom slucaju uvek bilo potrebno oko 4 dana do restarta. Problem prisutan sve do .218, a juce sam instalirao .242 preko insajdera, pa videcu da li ce mi se to i dalje desavati, mada ne polazem velike nade da mi je to reseno bas sad u ovom buildu.

Nije mi samo sasvim jasno sta ti se tacno vidi i sta ti se ne vidi u porukama i u Outlooku, mada verovatno mislis "onako nasumicno - nesto vidis odmah, nesto vidis tek posle skrolovanja". Ne znam da li mislis na ono kad jos gledas sve konverzacije, ili kad udjes u neku od konverzacija. U porukama kad udjem u neku konverzaciju ne prikazuje odmah neke starije poruke, a prikaze ih nakon sto skrolujem na gore da vidim te starije. Racunam da su to namerno napravili, ima mi smisla. Inace sve radi kako treba sto se toga tice. Ispravke po pitanju Outlooka i poruka su vidljive, budu azuriranja relativno cesto preko prodavnice.

A to za Edge, mozda sam mogao da probam da vidim da li se to desava na Redstone, ali ne bih sad da cackam sto ne moram, ipak imam ovako stabilan sistem - ako se ono izuzme.

E, pa tako sam i ja mislio kad sam presao na .218, jer je prosao drugi dan i nije zezao... Kad ono, opet ista stvar, posle toga, redovno, svaka dva dana... :/

Da, nisam bas znao kako da objasnim. Mislim kada gledam listu primljenih mailova i poruka, ne kad udjem u konverzaciju. Recimo, udjem u Poruke, i vidim konverzaciju sa jednom osobom, ispod nje sa drugom osobom, onda prazan prostor, pa konverzacija sa cetvrtom osobom, pa dva prazna prostora. I kad skrolujem, pojave se i te konverzacije, ali druge nestaju. Isto i sa mailom. Nadam se da je razumljivije. :) A desava se cim se desi problem sa Edgom, znaci kao da se nesto poremeti... :/

A zao mi, jer sam generalno zadovoljan brzinom, baterijom, izgledom naravno... Ali malo smara da ga resetujem svaki drugi dan, brzo on bude funkcionalan, ali nekada bas treba hitno, posebno kad stigne poruka, a on pocne da zeza, pa nikako da udjem u konverzaciju sa pristiglom porukom, kad nestane... :/

Ja sam ženinu L535 preko insajder app podigo na w10m. Radila tako nn meseci perfektno i samo odjednom počela da zabada. Nasumično gašenje telefona, nemogućnost da se uključi fon iz stend baja, promeni se melodija zvona (sama)...
Vratih ga preko WDRTa na 8.1 i sada sve ferecera besprekorno, mada mi je jako , jako zanimljiva ova situacija sa nasumičnim drndanjem posle nn meseci. Žena uvek isto ili gotovo isto koristi telefon tako da ga nije zeznula...

Danas je dan za Patch Tuesday, u 19h po našem vremenu kreće Cumulative Update PC+Mobile, najverovatnije 10586.318.

Krenuo je 10586.318, dobro sam pretpostavio. I za PC i za Mobile.

Ispravke za Windows 10 Mobile:
-Ispravke i poboljšanja u pouzdanosti i stabilnosti sistema
-Ispravljena problem koji je dovodio do bržeg pražnjenja baterije dok je telefon bio zaključan
-Poboljšanja u nadogradnji sistema kako bi se spriječile greške tipa 0x800f081f ili 0x80070570 koje nisu dozvolile korisniku da izvrši ili preuzme nadogradnju
-Ispravka greške koja je tokom prvobitnog postavljanja sistema postavljala Start zaslon nepravilno
-Poboljšanja u pouzdanosti sa USB-C povezanosti
-Ispravke i poboljšanja Cortane uključujući i ispravku koja je ugasila reprodukciju muzike nakon što se otkaže dolazna poruka kao i problem sa “tihim satima” koji se nisu postavljali automatski iako su zadani
-Ispravka greške koja je dovodila do zamrzavanja telefona na određenim stranicama ako su posjećeni sa Microsoft Edge
-Ispravka greške koja nije spremala videozapis ako se korisnik javi na poziv tokom snimanja
-Ispravke i poboljšanja u dijeljenju internetske veze (ICS) kao i thetering funkcije
-Ispravka greške gdje navigacijska traka preklapala određene dijelove zaslona ili aplikacija na određenim telefonima

Nazad
Vrh Dno