Šta je novo?

Windows (phone) 10

Interesuje me dali je sa ovom ispravkom sredena navigaciona traka, da nesmeta pri nekim aplikacijama narocito na igricama to me uzasno nerviralo i zbog toga sam se vratio na 8.1.Telefon je l535, ako je to ispravljeno odmah instaliram win 10.Molim ko ima win 10 na l535 da mi napise jel je to sredeno.

Ne igram igrice na telefonu. Meni deluje sasvim ok. Cak lepše nego na 8.1

Interesuje me dali je sa ovom ispravkom sredena navigaciona traka, da nesmeta pri nekim aplikacijama narocito na igricama to me uzasno nerviralo i zbog toga sam se vratio na 8.1.Telefon je l535, ako je to ispravljeno odmah instaliram win 10.Molim ko ima win 10 na l535 da mi napise jel je to sredeno.
Ispravke za Windows 10 Mobile:
-Ispravke i poboljšanja u pouzdanosti i stabilnosti sistema
-Ispravljena problem koji je dovodio do bržeg pražnjenja baterije dok je telefon bio zaključan
-Poboljšanja u nadogradnji sistema kako bi se spriječile greške tipa 0x800f081f ili 0x80070570 koje nisu dozvolile korisniku da izvrši ili preuzme nadogradnju
-Ispravka greške koja je tokom prvobitnog postavljanja sistema postavljala Start zaslon nepravilno
-Poboljšanja u pouzdanosti sa USB-C povezanosti
-Ispravke i poboljšanja Cortane uključujući i ispravku koja je ugasila reprodukciju muzike nakon što se otkaže dolazna poruka kao i problem sa “tihim satima” koji se nisu postavljali automatski iako su zadani
-Ispravka greške koja je dovodila do zamrzavanja telefona na određenim stranicama ako su posjećeni sa Microsoft Edge
-Ispravka greške koja nije spremala videozapis ako se korisnik javi na poziv tokom snimanja
-Ispravke i poboljšanja u dijeljenju internetske veze (ICS) kao i thetering funkcije
-Ispravka greške gdje navigacijska traka preklapala određene dijelove zaslona ili aplikacija na određenim telefonima
Rekao bih da je to to, mada nemam pojma, nisam imao taj problem, a i nisam jos ni poceo da instaliram taj najnoviji build.

Jeste! Evo u Tubecast sada može da se sakrije traka. Ranije nije mogla. :D
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

E ako je on utihnuo sa kritikama onda MSu dolaze bolji dani ☺

Nešto si utihnuo u zadnje vreme , šta te još zeza na win 10 ? Nemoguće da ti sve radi sada ok :D

Ne radi sve ok, ali ne pronalazim nove probleme. Neke su sitne čak i rešili sa .242, a pisao sam da onaj najveći sa pucanjem i nemogućnošću startovanja app je i na njemu bio prisutan. Videću sad i .318 šta će da kaže. :)

"Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge"
Popraviše ga, ali malo sutra. Upravo mi se resetovao telefon kad je Edge pokušao da otvori B92 sajt...

Bar ti fon nije pomesao kontakte iz imenika (jer su slicni tj par brojeva se poklapaju) i umesto XY identifikacije izbacio osobu Z?! :zgran: (L550)
Takav bag nikada do sada nisam video. Mada moj fon je na nekom starom buildu (kraj marta), nisam smeo da apdejtujem na bilo sta novije jer ko zna kakva zezanja donose nove MS w10m bete :d a ova verzija je jedno vreme radila podnosljivo.
Ali moracu ovih dana da osvezim softver, pojavio se i bag da nece da prekine i sacuva video snimak, jednostavno kao da nastavlja da snima, ne moze da prekine i sacuva fajl i onda se restartuje fon (nije micro sd u pitanju jer se ne koristi vec mesec dana i vise), bag se javio sad za vikend i to kada je kamkorder najvise trebao. Klasican primer bagovitog softvera.

Najvise od svega me cudi sto se stalno pojavljuju novi bagovi, eto recimo pomenuti kamkorder i call ID bagovi su se javili posle 30+ dana od instaliranja poslednjeg builda koji je u pocetku radio podnosljivo. Sto samo govori da su sve ovo samo nove bete u nizu a od novembra su trebali da imaju bar 90% ispeglan softver, sramota.

Poslednja izmena:
"Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge"
Popraviše ga, ali malo sutra. Upravo mi se resetovao telefon kad je Edge pokušao da otvori B92 sajt...

Ne znam sta su "popravljali", kod mene blokira na par tezih sajtova, a radio normalno pre ovog update-a.

Bar ti fon nije pomesao kontakte iz imenika (jer su slicni tj par brojeva se poklapaju) i umesto XY identifikacije izbacio osobu Z?! :zgran: (L550)

Ne pratiš na času. :p Ja sam prvi prijavio taj bug još na prvom insajderu i od tad ga nisu popravili. Ista svar kod matorog na 550. Pisao sam već nekoliko puta da imamo porodične brojeve (4 komada) i razlikuju se samo u jednoj, prvoj cifri, odmah posle pozivnog. Nije sređeno ni sad na .318.

Poslednja izmena:
Ko ce ispratiti ovoliku temu..

Pazi, sa jedne strane mi je ''drago'' sto nisam jedini jer sam vec poceo da mislim da imam neki primerak L550 koji je uklet jer navodno svima sve radi ok/dobro/super/savrseno a ja nikada ovoliki broj nebuloznih bagova nisam video (u isto vreme M$ izbacuje neispeglane buildove izgleda na nedeljnoj bazi).

Sacuvaj boze koliko su nesposobni, ovoliki broj gluposti i bagova ma ni peti deo ovoga nisam doziveo ni na najslabijim eclair krsinama iz 2010.

Znaci kazes da ni na poslednjem buildu nisu ispravili taj caller ID bag?

Mislim da je baterija sada kao pre dok sam bio na 8.1 bagove na edge nisam primetio problem kod otvaranja sajta b92 ali i ostalih sajtova koje gledam blic, n1, 021, ruvesna ....

Poslednja izmena:

Bez želje da branim Microsoft, b92 sajt je teško smeće. Pravio mi je probleme na raznim platformama. Verovatno radi dobro samo na ovim pregledačima koji uspešno vadi fleke dotičnoj "sposobnoj" gospodi što je izrađivala sajt.

Imao sam probleme s njim i na Nokia Ashi, i sa Internet Explorerom na Windows Phone 8.1. Sad na Edgu nisam imao, ali ga i ne posećujem često.

Za koliko da vam prodam moju lumiu da vidite kako sve radi ☺

Kod mene sa ovim 318 izdanjem back strelica u edge-u izlazi iz browsera, a ranije je imala back funkciju i vraćala me na prethodnu stranicu. Kako je kod vas?

Sent from mTalk

Vraca stranicu nazad.

Desavalo se to ponekad ranije u Edge-u, restartuj browser ili telefon i radice.

Par puta mi se desavalo u poslednje vreme nekog kad zovem da mi bude "call dropped". Jel se to i vama desavalo? Nisam siguran da li je do sistema nesto, ili je mozda do mreze (ja sam u mts-u). Pre sat vremena sam zvao nekog, dobio sam ga iz prve, a sad nesto probao da zovem 789, pa mi izbacuje call dropped. :/ Mogao bih namerno da probam za pola sata - sat...

Pre toga mi se to desilo u petak valjda kad sam probao da zovem nekog, i u nedelju kad sam probao da zovem sestru.

Par puta mi se desavalo u poslednje vreme nekog kad zovem da mi bude "call dropped". Jel se to i vama desavalo? Nisam siguran da li je do sistema nesto, ili je mozda do mreze (ja sam u mts-u). Pre sat vremena sam zvao nekog, dobio sam ga iz prve, a sad nesto probao da zovem 789, pa mi izbacuje call dropped. :/ Mogao bih namerno da probam za pola sata - sat...

Pre toga mi se to desilo u petak valjda kad sam probao da zovem nekog, i u nedelju kad sam probao da zovem sestru.

Kako ti je namešteno, 3g ili 2g ? Meni je na 3g i nisam imao problema , desi mi se ponekad da je slabiji signal i prekine ali to je do mreže kod mene. Dešava mi se i na samsungu isto. Možda jednom mesečno.

Mreža 100%

Sent from mTalk

Sad probao opet da pozovem 789 radi probe, radi iz prve... Namesteno mi je da 3G bude najvisa brzina konekcije, i to za obe kartice. Inace mi se to retko desavalo, samo sto mi se sad dogodilo tako tri puta u nedelju dana, mada moguce da mreza brljavi. Vreme ce pokazati. :) Bude to tako sa operaterima.

Ovaj 318 bild su fino sredili. Juče mi baterija roknula samo 30% uz sav skajp i viber a noćas u stend baju (air plane) samo 2% curenje iste. Su pe r.

Sent from mTalk @ L640 LTE

318. se i dalje zakucava povremeno da ne reaguje ekran. Krajnje neozbiljno. Mora da se čupa baterija.

Nazad
Vrh Dno