Šta je novo?

Microlab Solo 2C ili Solo 6C

evilmc

Cenjen
Učlanjen(a)
21.06.2014
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 8400 & LC Power LC-CC-120-ARGB-PRO
Matična ploča
Asus z370-A
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z RGB DDR4 3000MHz CL16
GPU
ROG Strix GeForce® GTX 1060 OC edition 6GB GDDR5
Storage
SAMSUNG M.2.1TB 980 PRO & 7TB HDD
Zvuk
LOGITECH Z623 2.1
PSU
Corsair 850
Kućište
DARK BASE PRO 901 Black
Monitor
Dell P2719H x2
Miš & tastatura
Mx Master 2S & Anne Pro 2
Ostale periferije
BeQuiet 140mm x3
Mobilni telefon
iPhone 12 Pro Max
Pametni uređaji
QNAP TS-253Be-8GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Šta je bolje uzeti od ova 2 modela za desktop? Uglavnom slušam samo online radio usa, i to žanr rnb i hiphop. Nije neka velika razlika u ceni, ali bolje svakako da pitam za preporuku :)

Ili uzeti neki 2.1 sistem?

Neka preporuka za 2.1 u tom nekom cenovnom rangu do 6C?

@poolmaker,

A šta misliš ovim sistemima? Naručio sam zvučnu ASUS Xonar DX i još samo zvučnike da vidim koje da uzmem i baš sam u dilemi, jer sam odustao od microlab. Nešto sam više za veće drvene kutije, nego za Logitech, koje si mi preporučo gore. I plus imam veliki sto(2m), tako da imam dosta prostora da ih stavim na stolu. Budžet mi je 190-200€ max, i ne bi išao preko te cifre.

1. M-Audio AV32.1
2. JBL LSR305
3. ili nešto drugo?

Ako nekoga zanima, ovaj lik je postavio test i sound demo tih JBL

[YOUTUBE]QHcSELhB7YE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qOySstGCMRg[/YOUTUBE]

@poolmaker,

A šta misliš ovim sistemima? Naručio sam zvučnu ASUS Xonar DX i još samo zvučnike da vidim koje da uzmem i baš sam u dilemi, jer sam odustao od microlab. Nešto sam više za veće drvene kutije, nego za Logitech, koje si mi preporučo gore. I plus imam veliki sto(2m), tako da imam dosta prostora da ih stavim na stolu. Budžet mi je 190-200€ max, i ne bi išao preko te cifre.

2. JBL LSR305

šta planiraš slušati, odnosno za šta ih koristiti?
Meni su bili prilično oštri u visokim, a dole nema ništa, što je i očekivano.
Međutim, bili su mi iznenađujuće dobri u nižim srednjim.

@nerven,

Uglavnom samo za muziku. Gore sam već napisao da uglavnom slušam rnb i hiphop i malo house.

Problem je što ovaj JBL sistem košta 189€ za komad, a ja sam mislio da je za par i to prelazi moj budžet :)

Našao sam ove, ne znam kakvi su:
Kod:
http://player.rs/bookshelf/wharfedale-diamond-10-1-black/pro/3629#!prettyPhoto[gallery]/0/

Vrh Dno