Šta je novo?

LG Nexus 5

Nisam siguran da je to pravilo, pitam upravo zato jer sam čitao različite varijante, pa sam mislio da neko ko zna u čemu je tačno stvar razjasni.

A verujem da može da se desi ta situacija koju pominješ, samo me zanima kako i zašto i u kojim kombinacijama.

Jel znate neki servis koji radi zamenu stakla? Ortaku napuklo staklo, ali displej radi.

Šta mislite o ovim baterijama sa KP?Kazu da su original, ima par prodavaca... Ne bi mi bio problem da je sam zamenim a baterija na ženinom telefonu već polako popušta.

U kom servisu u Novom Sadu mogu da mi zamene dugme power on/off za kratak period? Počelo da brljavi...

Mislim da nema vise na spensu, u jevrejskoj i pothodniku ima sigurno, ali im je servis valjda u jevrejskoj pa idi tamo.

Na Bulevaru je servis sigurno, bio pre 2 nedelje. Ne znam na kojoj jos lokaciji im je servis ali mislim jevrejska.

Koliko od vas koristi Pure Nexus rom? Ima li svrhe trositi vreme na prevod na cirilicu? Ne bi da se zamajavam ako dvoje,troje ljudi koristi cirilicu kao jezik sistema.

Gde u beogradu moze da se zameni baterija? Original ako ima negde..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stigao OTA sa novim security ispravkama :)

Niko nije menjao bateriju?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ja isto, ako ima negde gde odmah menjaju na licu mesta da ne mora da se ostavlja tel...

Baguje li vam kamera?

Meni bas zestoko. Samo nece da pristupi kameri i moram da gasim telefon.

Nekada je taj bug bio zbog Vibera. Nisam primetio da se sada dešava?! Možda te zeza neka app?!

Mislio sam da je 5x tema, greska, izbrisite ova 2 posta.

Može neko malo da mi pomogne da li da uzimam ovaj fon, pošto vidim da mu je cena poprilično pala...
Zanima me kako se pokazao, praktičnost u svakodnevnoj upotrebi, da li ima bagova i treba li se pod obavezno flešovati nešto?
Kakva mu je kamera, tačnije fotoaparat mi je jako bitno? Posebno recimo osvrt naspram G4.

Odlican je u radu, a kamera je dobra ali, naravno, ne kao na G4.

Xperia Z2

Jel menjao ko sam taster on/off? Posto u servisu u NS treba da sačekam 1 dan da zamene, a daleko sam od NS, a u Zr treba da "ispitaju" prvo kvar pa tek onda naručuju, što znači da ostajem bez fona minimum nedelju dana.
Pa sam mislio da narucim odnekud i sam zamenim, ako nije komplikovano.

Jel menjao ko sam taster on/off? Posto u servisu u NS treba da sačekam 1 dan da zamene, a daleko sam od NS, a u Zr treba da "ispitaju" prvo kvar pa tek onda naručuju, što znači da ostajem bez fona minimum nedelju dana.
Pa sam mislio da narucim odnekud i sam zamenim, ako nije komplikovano.
Ja sam u Bgd zamenio u toku istog dana, zamolio ih u servisu i izašli mi u susret. Zamenio u mesc - u.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ma zvao sam ih, nisu mogli isti dan da urade. Videcu nekom drugom prilikom.
Gledao snimak, pipav je to pos'o, i nije vredno rizika.

Nazad
Vrh Dno