Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Je l prolaze checkr?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na kablu od lg g2 prolaze, na mediabridge - ne reaguju alu sam ga korektno napunio. Inače, kod onog tipa koji proverava kablove, adaptere i sl. dobro su ocijenjeni, tamo sam ih i našao

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima li negde kod nas da se kupi folija za ekran?

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk

Imaš sigurno po malim prodavnicama za silikone i ostale džidža bidže... Imaš i na kp. Ja nosim bez folije i za mesec dana nema ni tačkice na sebi.

Da li se neko igrao sa custom rom-ovima? Razmišljam da ubacim malo chroma da vidim kako radi u odnosu na stock...

Ubacuj šta se misliš! :)) probaj chroma+franco :)

Moram da se vraćam na M da bih ubacio custom rom?

Da, moraš.

Sent from my Nexus 5X

Probaću baš malo da se igram, nisam se do sada nikada zezao sa romovima. Da li se kupuje ova franco app sa playstora? Fino je pala cena na kp za 6p, 390e polovan, 445 nov.

Kupuje se. Imaš kernel adiutor koji je dž i radi skoro sve što i te custom app.
Verovatno ti treba samo vendor.img, chobby ti si to zaboravio onomad kad si ga ubio čini mi se :)

Sent from my Nexus 5X

Fino, znači ne moram da bacam pare na App, završiće posao i kernel adiutor? Sve skidate sa xda?

KA zavrsava posao. EXKM je isto dobar, ali nema sva podesavanja i placa se.

Hvala. Mogu i unenroll device, isto mu dođe...

Za stock ti kažem generalno, ne samo sad. Nekad ti dođe da staviš stock, ili ti treba samo neka particija da se iščupa, ili kad prodaješ telefon itd.

Nego imaš li ti otključan bootloader za tu *******ciju? [emoji23]

Sent from my Nexus 5X

Nemam. [emoji3] Pratiću uputstvo na xda. Imaš neke posebne napomene?

Da bekapuješ sve jer otključavanje briše ceo storage :)

Sent from my Nexus 5X

Unlock bl , flash twrp, custom rom, kernel :)

Namestio sam sve. Tek trebam sa podešavanjima da se igram. Da li koristite sve aosp aplikacije ili skidate i oficijalne? Izgleda da je samo keyboard aosp. Da li može da se isključi gallery, da mi se ne pojavljuje, koristim photos?

Poslednja izmena:
Moze li mi neko poslati link da uđem u taj beta program za N? :)

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Namestio sam sve. Tek trebam sa podešavanjima da se igram. Da li koristite sve aosp aplikacije ili skidate i oficijalne? Izgleda da je samo keyboard aosp. Da li može da se isključi gallery, da mi se ne pojavljuje, koristim photos?

Obriši je titaniumom ili nekim file managerom.
Ne znam koje si gapps stavio, banks nema bukvalno ništa, sve mora da se skida [emoji23]

Sent from my Nexus 5X

Prilozi

• uploadfromtaptalk1462380101816.png
    uploadfromtaptalk1462380101816.png
    340.2 KB · Pregleda: 154
Ma Banks sam i ubacio,nego mi je delovalo da ima više... [emoji4] Da vidimo kako se baterija ponaša i da nađem neki dobar layer za početak.

Pigment za material, art reborn za malo drugačiji fazon, oba free, eto za početak :)

Sent from my Nexus 5X

Hvala. Ta dva sam iskopao na playstore, ovi drugi free koje sam probao su zezali. Kupiću posle neki, samo da vidim šta je dobro. Bolje radi nego N to je sigurno... [emoji4]

ako bi platio baci pogled na peeaf. uz onu app za menjanje boja praktično bezbroj kombinacija imaš, sve i svašta može da se menja.

Šta koristiš, layers manager? Sa kojom app menjaš boje?

Da, onaj shortcut u chroma settings otvara layers manager. Šta bi drugo koristio :)

To neki layeri imaju svoje aplikacije za podešavanje, konkretno za peeaf pogledaj ostale aplikacije od istog developera i videćeš peeaf pro ili tako nešto.

Sent from my Nexus 5X

Nisam zapazio da stoji layers odmah u settings. Instalirao sam app pa se tek onda pojavilo tamo. Čini mi se da je stajalo samo chroma.Hvala, brže mi ovako da pitam nego da googlam pola sata... [emoji4]

BT mi drži 6p awake stalno. Čini mi se da to pre nije radio. Ima li neko ideju zašto?

BT skeniranje? pod location pa gore desno

Vrh Dno