Šta je novo?

LG G2

Teško da će 3 godine star telefon dobiti MM.

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Videcemo, ja mislim da od toga nema nista, bas zato sto je star 3god.. :-/ Nego kakav je Ndm 5.5 rom, probao neko, 5.4 je imao neke sitne bagovee..
Da li vredi da prodam G2 i dodam jos 40€ i uzmem G Flex 2? I mogu li nekako da nadjem verziju sa 3gb ovde u Srbiji? :-D :-D

Eto, došao trenutak da i meni razbiju ekran na telefonu. Ne radi touch i moram sve da menjam. Šta savetujete? Koliko para to košta i gde da menjam? Po mogućnosti u Novom Sadu.

probao ja i nisam bas nesto bio zadovoljan dosta laga ima evo upravo sad vracam GE 1.5

Koja mi podešavanja preporučujete za dorimanx kernel 9.9? Da li da ih ostavim podrazumevana?

Rom mi je stock 30d.

Hvala.

@ogisha performance profil je najbolji.. Mada meni nesto ne odgovara 9.9 cini mi se da ima vise laga nego 9.5,danas sam se opet vratio na njega najbolji njegov build ikada bar po meni... Ni govora o lagu..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovo je ludo kako kesira cm13 posle 240h uptime-a[emoji1] Na stock bi bilo obrnuto, 52MB kesirano ostalo free[emoji22]
32d10d7293005816ab7ef4de52daea99.jpg

Koji je po vama trenutno najbolji rom za D802? Drugar se žalio da mu brljave neke aplikacije čak i posle hard reseta pa sam rešio da mu preflešujem neki rom preko sada već starog Cloudy 2.2.

Evo ti pogledaj post iznad za cm13 ako ti je bitno kesiranje flesuj to. Ja sam na cloudy 3.3 i dorimanx 9.5 i nemam zamerki do sada.. Cloudy 3.3 uspori posle 2,3 meseca ali opet se flesne i milina. GE 1.5 je odlican isto pa mozes da probas taj i dorimanx u paketu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nexus 5x, doplatis 100e i dobijes duplo bolji telefon

+1 za 5x (objektivno)

Izbegao bih g4 zbog fabričke greške.

Mada ako bih govorio subjektivno, meni i Z2/Z3 deluju kao dobar refresh za G2 ako je frka sa budzetom (kazem iz iskustva)

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a

+1 za 5x (objektivno)

Izbegao bih g4 zbog fabričke greške.

Mada ako bih govorio subjektivno, meni i Z2/Z3 deluju kao dobar refresh za G2 ako je frka sa budzetom (kazem iz iskustva)

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a
Fabričke greške odavno ne postoje - samo na početku su imali taj problem

LG V10

G4 ako možeš da tolerišeš 3,5h SOT

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Fabričke greške odavno ne postoje - samo na početku su imali taj problem

LG V10

Postojale na početku ili ne, uvek može da ubode telefon sa tim. Telefon nije uopšte loš, pogotovo za taj novac, meni se svideo i bio sam blizu da ga uzmem.

Pa jednostavno može da proveri koja je serija - ako je problematicna može da uzme drugi

LG V10

Ja preporucujem 5x, g4 i jeste mozda bolji telefon, ali posle g2 ti je pravo osvezenje nexus. Malo iskuliras LG UI i odes na cist android :) Nemam nista protiv lg ui, koristim lg vec 4 godine, ali je cist android mnogo jaka stvar.

Ja preporucujem 5x, g4 i jeste mozda bolji telefon, ali posle g2 ti je pravo osvezenje nexus. Malo iskuliras LG UI i odes na cist android :) Nemam nista protiv lg ui, koristim lg vec 4 godine, ali je cist android mnogo jaka stvar.
U čemu je jača stvar, znam da ima redovan update, mada je i G2 od JB do LP prešao veliki put. Koliki je put kod Nexusa, nemoguće je večito? Kakve su ostale stvari, kamera, zvuk, brzina rada, interfejs je pretpostavljam kao kod AOSP romova?

Pa dobro to je tvoje misljenje, svako ima pravo na isto. Samo znam da uvek uzmem sa ogromnom dozom sumnje tvrdnje lg fanova.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno