Šta je novo?

LG Nexus 5X

A sto gasite taj bekap? Meni stoji stalno upaljen i jos nisam naisao na neki problem.

Sent from my Nexus 5X
Nisam ni ja do juče dok mi nije u džepu satrao 50% baterije za par sati.

Sent from my Nexus 5X

Ja ga gasim jer je beskoristan pored titaniuma

Generalno je super stvar, samo sto na custom romovima ne vrati bas sva podesavanja. Na stocku je super.
Moguce da je do gugla bilo.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ja nikakve bekapove ne koristim, ja sta uradim je da prebacim slike rucno na komp i to je to. Ostalo neka se pobrise sve :)

Nisam ni ja gasio, dok mi se nije aktivirao taj wakelock *backup*... Evo već dva dana bez problema...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kažem vam, ugasite backup,restart, upalite backup.
Kod mene je to rešilo problem.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jel zna neko gde se pali opcija da flip cover(sa magnetom) wake-uje screen kad se otvori? Izludjuje me trazenje po netu,nigde ne mogu da iskopam.

Nisam siguran da postoji ta opcija, možda grešim.

Sent from my Nexus 5X

Proradilo dodavanje kartica za kupovinu :)

Jel zna neko gde se pali opcija da flip cover(sa magnetom) wake-uje screen kad se otvori? Izludjuje me trazenje po netu,nigde ne mogu da iskopam.
90% sam siguran da ta opcija tj funkcija nije moguca na 5x nexusu ali mozda gresim

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel radi na 6p?

Sent from my Nexus 5X

Nema te opcije, ne znam ni da li postoji official flip cover za nexus telefone, a sa ne oficijalnim ne znam ni da li bi radilo pa cak i da postoji ta opcija na telefonu

Kažem vam, ugasite backup,restart, upalite backup.
Kod mene je to rešilo problem.

1. Šta će se sve izgubiti gašenjem, pa ponovnim paljenjem pravljenja backup-a? WiFi passwordi ok. Još nešto što znači u realnosti?
2. Da li je nekako moguće videti sačuvane passworde za WiFi-jeve?

Ima oficijelni flip cover za oba telefona ali nisam siguran da i na njima to radi...

1. Ništa
2. /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

^ hvala na brzom odgovoru ali kod mene je navedeni file na sledećoj putanji
4063c0f334aa4106881be323f3aa99d2.jpg

A sadržaj file-a je:
84846037d30d04530bdf125e96d38ca5.jpg

Material je tema.
@ducka, idi na to pitanju na koju sam te uputio, mora da bude i tu.
Treba da bude i na toj putanji gde si ti našao, ali nije to isti fajl.

@vladof
Default tema ali isključen "new layout"
df49e6b2e1cb08f10c0d6fc408f96949.jpg

@nightshadow putanja koju navodiš će mi postati vidljiva čim rootujem telefon

Ako neko ima ultratanku silikonsku futrolu ali ne providnu, nego crnu, neka mi posalje link sa aliexpresaa. Ja ne mogu da nadjem. Imam providnu ali pocela da poprima neke boje.

Franco kernel [emoji378] [emoji108]
Stock posle 100h umire i nema šanse da puni ram do kraja.
Ovaj posle 200h radi kao posle reboota.
Throttlovanje isto smanjeno, em kasnije to radi em nikad ne gasi skroz big cluster.
Baterija ista kao stock.

U googlu definitivno rade najveći indijanci ikada, bolji posao odradi lik kome je svakodnevni telefon iPhone a 5x ima čisto da bi buildovao kernel za njega.

@Batak izduvao se sistem vidiš

Prilozi

• uploadfromtaptalk1462025567304.png
    uploadfromtaptalk1462025567304.png
    217.1 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1462025576856.png
    uploadfromtaptalk1462025576856.png
    176.9 KB · Pregleda: 200
Ovo je sad vec druga prica i u rangu starih Nexusa po tom pitanju. Neuporedivo bolje od onog sto si pre postavljao. :)

Xperia Z2

Recite da li je ovo ok, i da li se ne razlikuje bitno i kod ostalih. Wifi skoro stalno, osvetljenje malo manje od pola, sat vremena 4g. Fejs, surf, whatsap, viber, sinhronizacija.

db5c62a308c622732145286f620aed66.jpg

7501ca20bca13cd0569f37c71c935cc6.jpg

52a4ce515f0562fa24b7ac6d8d2691ef.jpg

Franco kernel [emoji378] [emoji108]
Throttlovanje isto smanjeno, em kasnije to radi em nikad ne gasi skroz big cluster.
Baterija ista kao stock.

U googlu definitivno rade najveći indijanci ikada, bolji posao odradi lik kome je svakodnevni telefon iPhone a 5x ima čisto da bi buildovao kernel za njega.

Nasao si pravu kombinaciju. Sad svi da flesuju ovo. NEgo... Je l' se greje primetno vise ili je sve kao na stock?

I razumem ga za Iphone, ROM/kernel testiranje na Androidu ubija(dev).

Ma ne greje se telefon uopšte. Valjda je dosta agresivno i dalje podešen throttling. Malopre sam 5 min snimao fhd video sa EISom i na kraju je bio jedva mlak a big jezgra oborena na minimalac :)

Nazad
Vrh Dno