Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Koja je "normalna" radna temperatura za GPU 380 kartuca?

Da li ti to stoji u kućištu ili na otvorenom i kolika je temperatura okoline?

Jel upucen neko u scrypt asice, tipa od 2Mh-5Mh, kako im se krecu cene?

Ili neki sajt gde moze da se iznajmi ova snaga, sta se vise isplati

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Sad ce i cena asicima naglo da padne... 😉

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Treba mi pomoć oko izbora extendera.
Izbor između slike 1 i 2? (7-8€)

Ovaj sa treće slike je vjerovatno najbolji, ali je i 2 puta skuplja opcija (16€).

Pogledajte prilog 199074

Imas za 1200din ja sam uzeo pre dve nedelje, kao prvo nema da se mucis oko kablova svi su dugacki 60cm pa mozes i kod komsije grafike da stavis 😉

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

Treba mi pomoć oko izbora extendera.
Izbor između slike 1 i 2? (7-8€)

Ovaj sa treće slike je vjerovatno najbolji, ali je i 2 puta skuplja opcija (16€).

Pogledajte prilog 199074

ovi sa trece slike su ti najbolji, imas par strana unazad link od lika sa aliexpres-a, tamo su oko 8$, mada imam i ovih kao na drugoj slici, rade vise od 2 godine bez problema. zavisi i od kartica, meni su ovi obicni na 270x a ovi usb na 380-kama

Koja ploča ima 4+ pcie porta, a da se trenutno može povoljno kupiti?

Da li ovi USB extenderi rade u prvom x16 pcie portu? Ili mi treba onaj extender x16 - x16?

rade i u prvom portu, ali imas i ploce koje zahtevaju karticu u x16 slotu

@ salecz
brisi post dace ti packu admin za reklamu

Ja broj dva ne bih uzimao za dva psu. Koja je fora sa tim da ima i molex za napajanje ali i crvenu liniju koja znači da i flat kabl može da gura napajanje?

ja nju nisam natero da radi...ali kazu da moze (moje neiskustvo izgleda)

kod mene posle instalacije gpu drajvera, reset i dizanje win-a...samo se resetuje komp i tako vrti u nedogled, win odradi restor bez drajvera i sve ok ponovo stavim drajvere ...jovo nanovo... i vratio sam plocu posto sam je kupio ovde u prodavnici....
e sad ako pitas kako su je naterali da radi ne znam nije mi receno, ako se dobro secam matrixsu je uzeo samnom u isto vreme ploce i navodno je on resio problem kasnije (iako i on nije uspeo iz prve da pokrene rig)
ako vidi poruku neka nas prosvetli 😀

Meni bi više odgovarala ploča za 1151 socket jer imam taj procesor kod sebe.
A sve koje sam gledao, da su do 60-70€ imaju 2 ili 3 pcie.

koristite BTC Pro ploce to radi i li neke FM2 ploce i nece glava da vas boli

iz licnog iskustva mogu da preporucim Gigabyte-ove FM2 i FM2+ ploce (GA-F2A55 i GA-F2A88X) sve proradilo iz prve, probane razne kombinacije ekstendera, obicni, usb, mesano jedni i drugi...

Koristim GA-F2A55-DS3 i GA-MA69G-S3H sa 5 karti bez problema, u toku je izrada riga sa GA-MA770-DS3

ASROCK FM2A58+ BTC,ASROCK FM2A55 Pro+,Gigabyte 970 ds3,GA-F2A55 moja preporuka i naravno od intela btc ploce

Pocetnicko pitanje. Da li vredi poceti kopati sada. Koliko minimalno kompova treba imati i koja je to okvirno cena u evrima? Hvala.

ASROCK FM2A58+ BTC,ASROCK FM2A55 Pro+,Gigabyte 970 ds3,GA-F2A55 moja preporuka i naravno od intela btc ploce

ova prva ploca sa spiska pri promeni daga rig 3x380 2gb zaglavi, radi i dalje nema slike ne reaguje i mora reset riga a drugi rig 5x270 izbacuje nule miner, resetuje se rucno miner i nastavi da radi. moze info kako radi sa kartama sa 4gb ako je neko probao...

Poslednja izmena:
Već je rečeno da glavljenje pri promeni DAG-ova nema veze sa pločama, grafikama i količinom ram memorije, samo su gremlini u pitanju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno