Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nisam siguran, neka ti potvrdi neko ko zna provereno.

Koristi li ko iGo na S7? Dugo nisam bio na Androidu, sada mi hitno treba iGo a niti znam valja li i dalje, gde ga naći i kako instalirati... Help plox.

Probaj Here maps, besplatna je pomogla mi je par puta. Mozda ti zavrsi posao.

Probaj Here maps, besplatna je pomogla mi je par puta. Mozda ti zavrsi posao.

Odličan je Here, ali mi za ovo putovanje treba baš iGo. Na putu godinama koristim iGo, zato sam bio i uzeo licenzu za njega, ali na iOSu... a iskreno ne kupuje mi se ponovo.

@jorgovan
Poslao sam ti na pp.. Tj nadam se da sam uspio jer sam preko tel slao

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel probavao iko da se vrati arilskog firmwera na martovski (smart switch ili odin svejedno)?

pisao je neko ranije o tome, pa i o postupku ja mislim.

Pa kontam da ne bi trebalo da bude problema za vracanje, nisu dizani bb i knox.

Nego da probam jos jednom da pitam vezano za hd engleski text to speak...imam opciju samo za korejski HD, koji mi naravno ne treba. Na note 5 uredno instalirao eng koji je bio medju ponudjenima...e sad da li je zbog regiona ili neceg drugog pojma nemam?

8d839f6e05b3045d2ac31e28aa71bc16.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel probavao iko da se vrati arilskog firmwera na martovski (smart switch ili odin svejedno)?

Meni jos stoji nisam instalirao update.

E sad *** detekcija dlana je na ovom iz kutije dosta losa. Dal vredi da se pravi kompromis bolja detekcija vs losija baterija?

Mada ja sam tastaturu malo smanjio tako da ne ide preko ivica pa mi je ok za kucanje.

Jel zna neko neku dobru app / widget za home screen da na tap zakljucava telefon. A da ne utice na odkljucavanje sa otiskom prsta?

Mislis detekcija prsta, tj dodira ili?

Mislim na ono kad drzis telefon sa obe ruke i kucas poruku da ne pretiskas dlanom shift A itd. Jer meni dlan lezi malo na ekranu preko ivice i vise puta mi se desavalo da dlanom pritisnem nesto sto ne zelim.

Detekcija otiska za odkljucavanje radi odlicno.

Jel neko uspeo da se resi Android system trosenja baterje ? Kod mene konstantno potrosi duplo vise nego ekran i krece se od oko 35-39%. Dzaba dobra baterija kojom sam bio zadovoljan u pocetku kad je sad za 1/3 losija.

Jel neko uspeo da se resi Android system trosenja baterje ? Kod mene konstantno potrosi duplo vise nego ekran i krece se od oko 35-39%. Dzaba dobra baterija kojom sam bio zadovoljan u pocetku kad je sad za 1/3 losija.

Tih to bas mnogo.

Kod mene pre updatea na svega 6%

Pa ono sto sam pitao par postova iznad...vrati se na osnovni firmware ako je moguce (sa martovskom bezbednoscu) sa kojim je dosao telefon i ne diraj update nikad vise :)

Pa ono sto sam pitao par postova iznad...vrati se na osnovni firmware ako je moguce (sa martovskom bezbednoscu) sa kojim je dosao telefon i ne diraj update nikad vise :)

Ja mislim da nije vredno toga.

Realno baterija je i posle updatea odlicna, i brzo se puni i sve to msm da baterija nece da bude problem. A ipak ispravljaju nesto valjda sa tim updatovima.
Npr detekcija dlana je dosta bolja posle update.

Pojma nemam, nemam taj problem sa detekcijom dlana...predpostavljam da si ti na edge modelu ;)

Pojma nemam, nemam taj problem sa detekcijom dlana...predpostavljam da si ti na edge modelu ;)

Da, da , moj je Edge. Naravno da nemas to na S7 :) .

Jos ne mogu da se odlucim koju temu da koristim :D . To ti je kad predjes sa windowsa na android ovo sad samo premestam menjam i nikako nisam zadovoljan :D.

Za sada sam se malo zadrzao na Material Dark , ali bi voleo da nadjem neku jos tamniju sa crnim elementima ali modernim izgledom :D .
Ako neko ima neke predloge javite :D .

Poslednja izmena:
Stok i stavi neku crnu pozadinu, nemoj dzabe da usporavas telefon aftermarket ikonama i bojama ;)

Bedak je glanc nov tei. ne updateovati nikad, a i ne umem da vratim stari. Kod mog brata recimo nema nenormalne potrosnje Android system-a koji je oko 16% a ima zadnji update.

Do nenormalne potrosnje android sistema i play servisa dolazi kada tel radi na mobile data vecinu vremena...verovatno ga brat koristi na wifi sve vreme...ili vecinu vremena?!

Verovao ili ne obrnuto. Ja sam ili na poslu ili kuci znaci wifi a on uglavnom skita.

E onda ti je jedino resenje da se menjas sa njim telefona i da mu doplatis :d

Nazad
Vrh Dno