Šta je novo?

Meizu m2 note

Može li neko da mi objasni kakva je procedura za ubacivanje bete? Ako mi se ne dopada kako se vratiti na ovaj sistem? Do sada to nikad nisam radila jer sam bila zadovoljna novijim verzijama.
Valja li beta ili da cekam stable verziju? :D
Isto kap da radis normalan update. Prebacis na fon i otvoris u menadzeru.
Ili udjes u recovery,pa onda prebacis na fon i instalira se. Isti postupak za vracanje.

Prošli put sam preko menadzera, tako da cu i ovaj put. Samo da čujem utiske valja li :)
Hvala.

zna li neko mogu li se na ovom telefonu koristiti slušalice za fotografisanje kamerom? nemam baš nijedne u kući koje imaju neke tastere na sebi, a zanima me da li je moguće...

Misliš kao handsfree slušalice pa preko njih da namestiš tu opciju ili? :D

Tema da se preimenuje u Ivica odgovara na vasa pitanja.
Svaka cast na brzini pri davanju odgovora, u sve se razumes. :D

bilo koje sa tasterima, ili znaš neke konkretne? kako ih podesiš da rade baš sa kamerom?

@Sale83 slušalice za slušanje muzike, žičane...razne slušalice imaju stop/play i volume tastere na sebi, i trebalo bi da sa nekim od tih tastera može da se slika kamerom...

Poslednja izmena:
bilo koje sa tasterima, ili znaš neke konkretne? kako ih podesiš da rade baš sa kamerom?

@Sale83 slušalice za slušanje muzike, žičane...razne slušalice imaju stop/play i volume tastere na sebi, i trebalo bi da sa nekim od tih tastera može da se slika kamerom...

brate na kojoj god kameri da radi slikanje sa volume dugmicima, radice i volume na slusalicama. nama radi na fabrickoj, a i na 90 posto telefona, ja mislim.

imam xiaomi hybrid, evo sad sam probao, slika na dugme

@RadmilaM

hahahaha ma daleko od toga, ali hvala
cesto mi ljudi pomazu na forumu, pa da vratim.

Poslednja izmena:
brate na kojoj god kameri da radi slikanje sa volume dugmicima, radice i volume na slusalicama. nama radi na fabrickoj, a i na 90 posto telefona, ja mislim.

to sam i pretpostavio, ali ipak da proverim :) iskopao sam na kraju neke kod kuće, ali imaju samo stop/play taster i to naravno ne radi, suština je dakle da imaju volume tastere...thanks...

Probao sam sa slusalicama od iphona i ne radi, inace imaju taster za pojacavanje i stisavanje + -. Koliko vidim ne radi ni za muziku...

Drugi standard?

Nema zvuka uopste ili samo tasteri ne rade?

Drugi standard?

zvuk bi trebalo da radi, verovatno ne reaguju nikakve komande za kameru i muziku sa iphone slušalicama...apple drugačije povezuje pinove koji šalju komande uređaju, tu se razlikuju...

Poslednja izmena:
Drugi standard?

Zvuk radi, i mogu reci da je odlican, mnogo bolji od ostalih slusalica sa kojima sam probao. Stavio sam flyme 5 beta global, cini mi se da je zvuk u slusalicama daleko jaci nego pre... inace sam i pre podesio na najjace u engineering modu.

Imam ovaj telefon nekih 6 meseci, odlican je sve super radi, u poslednje vreme sam cekao flyme 5 i konacno je izasla beta global. Poslali mi iz meizu-a na mejl. Taj dan kad sam ga instalirao (odusevljen) "peticom" padne na pod i pukne staklo. :(

Jel menjao ko ekran? Treba li da stavlja lepak ili moze samo da se zakaci novi ekran? Stiglo mi sve al nije dvojslojna traka, pa me mrzi da cekam :)

Evo da odgovorim sam sebi, mora da se lepi i uspesno sam obavio posao, radi kao sat :)

Moze li se vratiri na stari fw ako taj 5 ne radi kako treba?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Da li je neko imao problem da ga sagovornik ne cuje kad pozovete nekog ili kad vas pozovu? Meni se desava da posle minut razgovora ili odmah po javljanju sagovornik me ne cuje nista, a ja sagovornika cujem normalno.

Zvao sam telenor da mi zamene sim karticu ali mislim da nije do nje problem.

@Ultimo Da li je isti kvalitet kao orginalni ekran? Koliko si ga platio i gde si narucio? Koliko vremena ti je tebalo za zamenu, jel negde zapelo? Ako ti nije problem da odgovoris.

Ps. Koji lepak si koristio?

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem da ga sagovornik ne cuje kad pozovete nekog ili kad vas pozovu? Meni se desava da posle minut razgovora ili odmah po javljanju sagovornik me ne cuje nista, a ja sagovornika cujem normalno.

Zvao sam telenor da mi zamene sim karticu ali mislim da nije do nje problem.

Vrlo cesto, problem je do telenora i signala kod mene kuci.

A koja verzija flymea je u pitanju?

Sent from my m2 note using Tapatalk

@Ultimo Da li je isti kvalitet kao orginalni ekran? Koliko si ga platio i gde si narucio? Koliko vremena ti je tebalo za zamenu, jel negde zapelo? Ako ti nije problem da odgovoris.

Ps. Koji lepak si koristio?
Nema razlike izmedju originala i ovoga, placen je $19 bio neki popust, verovali ili ne stiglo za 12 dana iz Kine.

Zamena je pipljiva ali nije teska, treba sve polako i da se dobro zagreje fenom kada se odvaja ekran. I gledaj da uzmes onaj uz koji ide sav potreban alat.

Obavezno izvaditi sim tray pre pocetka rasklapanja. Ja sam paralelno radio jos nesto, al kontam da oko sat vremena je vise nego dovoljno za nekoga ko radi prvi put.

Imas na yt tutorijal i ima jos jedan, dacu ti link ako treba, sasvim je lepo objasnjeno sve.

Lepak sintelan, kontam da moze neki slican, bitno je samo da moze da se odlepi ponovo kad ga zagrejes ako, na zalost, ima potrebe. Nikako superlepak ili neki prejaki.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Hvala ti na odgovoru. Definitivno cu sam da zamenim. Ostavi mi link ako ti nije problem. Pozdrav...

Izašao novi Stable 5.1.5.0 A

A odakle moze da se skine posto nevidim na zvanicnom sajtu?

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Može li to na moji I verziju? Ili da sacekam G verziju?
Mogu li sa A na G? :D

Ja sam sa I prešao na A. Inače može i da se vrati. Više I ne postoji sada je to G.

Vrh Dno