Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ušao je u Srbiju.

P.S Meni je preko SE pošte (imalo je upozorenje o teroru) stigao paket za 12 dana i još je pisala realna vrednost paketa, prošao sam bez ikakvog harača... Drugi paket mi stiže sutra, najverovatnije isto neocarinjen, vrednost 25$.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Bio u posti i uzeo paket. :D
Lepo vreme, ili danas ružno pa mrzi postare da šetaju, odu negde na kafu ;)

Evo meni stigao jutros paket, dolazim kući oko 16h, vidim nije bio poštar, a od pošte sam na 200m, odem do pošte, kažu to je zaduženo a sto nije isporučeno pitajte kontrolora isporuka... Posto znam koji je, nisam hteo da ga zezam, samo uzeo paket...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Јел ово стиже у понедељак код мене?

9a40f75cce52c9acc6987b4792d1e615.jpg

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Do kada mogu ocekivati paket? Screenshot_1.png
I jel radi carina subotom i nedeljom?

Poslednja izmena:
Pre dvadesetak dana sam na aliexpress-u kupio neki HDMI adapter i trebalo je da ima broj za pracenje posiljke. Dobio sam ocigledno laznjak ima samo brojeve bez slova,posto pise da je stigao a u nasoj posti to nije validan broj pracenja. Sta mi predlazete da kontaktiram porukom prodavca ili...?
Ovako izgleda
img2016041.png

Broj ti je dat samo za pracenje u toj zemlji odakle je poslato, ne vidim koja je. Poslednji status verovatno znaci da je napustilo tu zemlju i ide ka Srbiji tako da dalje neces ni moci da pratis. Sacekaj jos, verujem da bi uskoro trebalo da stigne. Tako da, ako nesto ne bude u redu tipa za dve nedelje, kontaktiraj prodavca. Ako sada pitas, on ce ti reci da ne brines, da stize, sto uvek govore.

Broj ti je dat samo za pracenje u toj zemlji odakle je poslato, ne vidim koja je. Poslednji status verovatno znaci da je napustilo tu zemlju i ide ka Srbiji tako da dalje neces ni moci da pratis. Sacekaj jos, verujem da bi uskoro trebalo da stigne. Tako da, ako nesto ne bude u redu tipa za dve nedelje, kontaktiraj prodavca. Ako sada pitas, on ce ti reci da ne brines, da stize, sto uvek govore.

Hvala! Nista, pricekacu jos malo,cudan je tracker bez ikakvih podataka.

Poslednja izmena:
Meni piše da je paket uručen međutim nije u poštanskom sandučetu niti je dolazio poštar... Šta da radim?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Nisam nikad porucivao jeftinije stvari, pa nisam znao.... evo sta mi je odgovorio
dear friend,
parcel was shipped already
it ONly can be tracked in http://www.mtytrack.com/
and will be takes about 15-30 days arrive in your country , then takes about 15-20 days to deliver
hope you can wait patiently,thanks !
it is international mail ,the delivery time will be a little longer
if still have not got it until the estimate deliver date,please mail us
we will solve the problem soon.
please donot worry, it will get to you in time.
nice day

Jel ovo ispada da putuje 15 do 30 dana a otkada stigne u zemlju jos 15 do 20 za isporuku gresim ili....

Meni je stiglo za 40 dana.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ovi Singapurćani su blagi užas. Telefon narucen i placen 29.03. odleteo iz Singapura 11.04. i još uvek ni traga ni glasa. Dok je punjac za baterije porucen 06.04. danas stigao u Srbiju preko China post.

Ovi Singapurćani su blagi užas. Telefon narucen i placen 29.03. odleteo iz Singapura 11.04. i još uvek ni traga ni glasa. Dok je punjac za baterije porucen 06.04. danas stigao u Srbiju preko China post.

Meni su recimo kartice (memorijske) stigle jako brzo, narucio 01.04, stigle 13.04 kod mene, a preko Svedjana narucio fon 23.03, evo jos nije stigao. Doduse poslali mi tek 30.04, evo danas je vec 5. dan kako je na carini kod nas.. Ubija cekanje

Prizvao sam ih :)
Stigao telefon juce popodne na carinu. Sad cekanje da se ocarini. Kakve sam srece zakacice me ovi uskrsnji praznici :)

Да ли су још некоме наплаћивали увозну царину за ТВ бокс? Нишка царина. uploadfromtaptalk1461239371075.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Na srarom telefonu sam koristio app koja očigledno nije kompatibilna sa sadašnjim telefonom pa je ne nalazim na play store-u, a ne znam kako se zove.
Koja se aplikacija za android, za praćenje pošiljki pokazala najbolje?

Na srarom telefonu sam koristio app koja očigledno nije kompatibilna sa sadašnjim telefonom pa je ne nalazim na play store-u, a ne znam kako se zove.
Koja se aplikacija za android, za praćenje pošiljki pokazala najbolje?
Meni je najbolja "TrackChecker Mobile" ima je na Play store-u

Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока

И ја га користим од скоро. Добар је. ;-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

@MaxPower85, sto se tice naplate dazbina za tv box, naplacuje se i te kao, bgd carina je meni napatila po njihovoj proceni na 35$, a ja tv box platio 22$, ignorisali izvod sa paypal-a, nisam se zalio jer je minimalna razlika u novcu, ali generalno se placa! nekima je normalno, proslo bez naplate i vrednosti preko stotinak $, faktor srece i raspolozenje carinika

Sent from my iPad using Tapatalk

Meni je najbolja "TrackChecker Mobile" ima je na Play store-u

Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока

Probao sam na blic i jako mi je komplikovano delovalo. Svašta traži od mene. Ajd' daću mu šansu.
U međuvremenu sam probao "Deliveries" i prilično mi se sviđa.

Hvala svakako

Нема боље од trackitonline.ru!
Сајт је у питању, региструјеш се и промене стижу на мејл + детаљније испрати кретање пошиљке него већина других метода + прати и некласичне трекинг бројеве (до онде докле могу да се прате).

Poslednja izmena:
Ja naručio preko ebaya 2 artikla iz Kine, 01. i 02.04. i od tada ni traga ni glasa o njima. Nema uopšte "tracking number", već samo broj narudžbe, ali nisam uspio da pronađem ni na jednom sajtu bilo kakav trag pošiljki. Zanima me koliko smijem čekati prije nego što krenem sa pritužbom i sl. Nemam iskustva, ovo mi je prva online kupovina.

Ja naručio preko ebaya 2 artikla iz Kine, 01. i 02.04. i od tada ni traga ni glasa o njima. Nema uopšte "tracking number", već samo broj narudžbe, ali nisam uspio da pronađem ni na jednom sajtu bilo kakav trag pošiljki. Zanima me koliko smijem čekati prije nego što krenem sa pritužbom i sl. Nemam iskustva, ovo mi je prva online kupovina.

pise koje je ocekuvano vreme dostave pa +30 dana... i naravno minimum 3-4 nedelje za dostavu pa do 2 meseca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno