Šta je novo?

LG G2

Cm13 sam probao pre 2 meseca,i tada je imao par bagova(kao i svi MM romovi),ne mogu sad tacno da se setim kojih(samo znam da sam posle par sati instalirao drugi)baterija takodje bila losa.Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.. Inace ja i dalje na GE 1.5 i uz cloudy 2.2.najkompletniji i najbolji rom koji sam koristio za g2.
Jel na GE 1.5 se čuje slabo u razgovoru, ili to važi za zvučnike u slušanju muzike?

Baterija, bagovi?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Od bagova jedini bitniji je taj da se wi-fi diskonektuje kada tel ode u sleep, ali tek nakon nekih 2h. Nikad preko dana mi se nije desilo da se diskonektuje, jedino ujutru me doceka na mobilnom netu, ali to mi ne smeta. Zvuk prilikom razgovora je glasan. Baterija meni ista kao na GE+dorimanx. Kameru nisam testirao. Kesiranje, nekada ostane samo 50MB slobodno[emoji106]

Nije strasno to da se diskonektuje nocu. :) hvala. Koju verziju si skinuo?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

20160413 nightly, e sad nisam uspeo tacno da provalim posle koliko vremena se diskonektuje kada ode u sleep, otprilike 1.5-2h. Ali ko stalno cacka telefon jedino kada se probudi zateci ce mobilni net.

Čudi me da još nisu sredili, mada je manje-više nebitno.. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Još bolje što se diskonektuje noću, manje troši bateriju a sva obaveštenja dobiješ čim ga pokreneš.

Ako je uključen mobilni net stizaće obaveštenja, trošiće bateriju...

Koja je razlika izmedju GE 1.5 i cloudy 3.3 ? Zanima me kamera, jel GE 1.5 ima onu stock ili ovu kao sto je na cloudy ?
I koje su mane na GE 1.5 nesto me mrzi da prelistavam stranice :D

Sto se tice kamere cini mi se da je bolja na Cloudy. A mene je generalno nerviralo na GE sto su aplikacije kao na primer kontakti, poruke, kalendar od googla a ne one redovne LG.

Poslato sa Note 3 pomoću Tapatalk-a

GE nema mana ,uz njega sam samo jos 1 rom nasao,kojem ne mogu naci probleme ili mane .Cloudy 2.2.

Sto se tice poredjenja ova 2 koja si naveo,cloudy 3.3.ima neki cudan problem sa usporavanjem nakon par dana koriscenja,dok GE nema nikakve razlike koristio ga mesec dana il dan.Takodje za mene baterija bolja na GE,osetno(stock kernel).Za ostalo cloudy 3.3.je odlican.Jedan je od najlepsih(ako ne i najlepsi)romova za G2 .

Rekoh već par puta, kamera na cloudy i na GE je ista, oba imaju xcam advanced drajvere.
Što se tiče aplikacija, imaš ZIP fajlove za stock aplikacije, ja sam flešovao kontakte, ali imaš i ostale.

Da li neko zna kako da dodam dugme za spustanje notifikacija? Inace sam na cm13 zadnji snapshot.

Rekoh već par puta, kamera na cloudy i na GE je ista, oba imaju xcam advanced drajvere.
Što se tiče aplikacija, imaš ZIP fajlove za stock aplikacije, ja sam flešovao kontakte, ali imaš i ostale.

Jel to znači da mogu da instaliram xcam aplikaciju? Od juče sam na GE, fino radi.

Razmisljam se i ja na GE da predjem sa cloudy, doduse odlicno mi radi skoro sam ga opet flesovao. Kakav je GE u kombinaciji sa dorimanx?

Da li sa ovog BLISS roma koji je MM moze samo da se flesne Cloudy bez nekih prethodnih flesovanja? Znam da kada sam instalirao bliss, morao sam nesto pre toga da flesujem posto je bio prelaz sa LL na MM.

Poslednja izmena:
Da li sa ovog BLISS roma koji je MM moze samo da se flesne Cloudy bez nekih prethodnih flesovanja? Znam da kada sam instalirao bliss, morao sam nesto pre toga da flesujem posto je bio prelaz sa LL na MM.
Kad sam ja prelazio sa Bliss 6 na Cloudy 3.3, imao sam u TWRP backup od Cloudy, sve normalno prošlo.
Nego, kako u GE da osenčim sve sms poruke, pa jednu da ostavim, a ostale da se obrišu. Na Cloudy gore u levom uglu ima kvadratić, štikliraš, a onda zadnju ne osenčiš i to je to. Ovde te opcije nema.

Poslednja izmena:
mozda je malo glupo pitanje ali hocu da probam GE Rom, a trenutno sam na Cloudy 3.3 da li nesto osim standarnog wipe-a treba da uradim?

Ja sam već nekoliko dana na GE i stvarno sve radi super. Kameru nisam isprobavao jer sam ubacio xcam i znam kakva je. U suštini, kao stock, ali sa manje bloatware. Videću vremenom da li koči po malo kao Cloudy. Inače, Cloudy je najlepši rom koji sam probao, mada i Bliss kada ga skockam je strava, kao Space Shuttle, posebno dark theme je strava.

Baterijom sam odusevljen na GE.Mislio sam da cloudy 2.2.ima dobru,al ovaj ga je preteko itekako.Konstantno izlazim preko 5 sati,a msm da spadam u zahtevnije korisnike.Uglavnom internet i youtube.

Ako mislis da jednim klikom brises sve,onda to mislim da nema.A mozes da obelezis sve poruke tako sto ces zadrzati malo duze na nekoj od njih,i onda samo nastavljas da ih obelezis jednu po jednu,klikcuci na njih.Onda u vrhu imas kantu(delete), stisnes i obrises obelezene.

Ili jednostavno instaliraš neki drugi app za poruke

Baš me zanima baterry performance CM 13(Marshmallow) V.S. GE

D802/CM 13

Vrh Dno