Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Sad gledam kp 190-210€,oglasi od pre par dana,ok...na AE sam ga kupio pocetkom marta prime verziju za 185€

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ја купио пре 10-ак дана Редми ноте 3 про за 185е на КП.

Svaka cast

Evo i ja sam nabavio jedan. Uzeo sam pro sa 32/3.
Platio ga 225 kod lika sa KP, dobio pisanu garanciju 6 meseci na neku radnju na padini. Svi se imei poklapaju, telefon ja prvi aktivirao.
Najviše sam se obradovao izgledom. Očekivao sam da je deblji i ružniji.
Jel ima neko sa NBG da bi prodao jedno kaljeno staklo? Mrzi me da jurim po oglasima a i pljačkaju ovi oglas-trgovci.

Dobro jutro Marezz,sto ne narucis preko AE

Pozdrav, ne bih da rizikujem preko AE zbog ispravnosti uredjaja a i carine. Ovako je cena slicna a mogu da proverim telefon pre kupovine. Takodje ako nesto ne bude kako treba, znam koga da jurim :)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Pozdrav, ne bih da rizikujem preko AE zbog ispravnosti uredjaja a i carine. Ovako je cena slicna a mogu da proverim telefon pre kupovine. Takodje ako nesto ne bude kako treba, znam koga da jurim :)

Sto se toga tice tu nemas problem, ja sam uzeo preko AE, 3/32 pro verziju, i evo danas drugaru narucujem takodje, sa tim sto narucujem na prijatelja iz HR, posto kod njih nema carine i pdv-a, dobio sam telefon bez ijedne kineske aplikacije, malo je reci da sam pre zadovoljan, ako uspes da nadjes 3/32 verziju sa snapdragonom do 250e, uzimaj :)

Evo i ja sam nabavio jedan. Uzeo sam pro sa 32/3.
Platio ga 225 kod lika sa KP, dobio pisanu garanciju 6 meseci na neku radnju na padini. Svi se imei poklapaju, telefon ja prvi aktivirao.
Najviše sam se obradovao izgledom. Očekivao sam da je deblji i ružniji.
Jel ima neko sa NBG da bi prodao jedno kaljeno staklo? Mrzi me da jurim po oglasima a i pljačkaju ovi oglas-trgovci.

Snapdragon ili?

Video sam oglas prošle nedelje u četvrtak, pozvao čoveka, i on mi kaže da će biti u sredu. Čuli se posle toga još dva puta i on mi doneo telefon ispred zgrade. Sad koliko je ostvariva ta garancija koju mi je napisao ne znam. Ima pečat, ime firme, pib... Sve na mestu. S obzirom na naš zakon morao bi da mi da dve godine. On kaže da je 6 meseci Xiaomi internacionalna garancija i da zbog toga ne može. Isto mi kaže da mu je 10 dana rok za vraćanje telefona bez pitanja zašto. Ja sam zadovoljan, iako mu realno, slabo šta od toga verujem. Kaže da naruči iz Mađarske veću količinu raznih uređaja od raznih proizvođača, vrati porez i da ih onda valja preko kp a garancije piše na radnju. Stariji lik u skupljim kolima.

Video sam oglas prošle nedelje u četvrtak, pozvao čoveka, i on mi kaže da će biti u sredu. Čuli se posle toga još dva puta i on mi doneo telefon ispred zgrade. Sad koliko je ostvariva ta garancija koju mi je napisao ne znam. Ima pečat, ime firme, pib... Sve na mestu. S obzirom na naš zakon morao bi da mi da dve godine. On kaže da je 6 meseci Xiaomi internacionalna garancija i da zbog toga ne može. Isto mi kaže da mu je 10 dana rok za vraćanje telefona bez pitanja zašto. Ja sam zadovoljan, iako mu realno, slabo šta od toga verujem. Kaže da naruči iz Mađarske veću količinu raznih uređaja od raznih proizvođača, vrati porez i da ih onda valja preko kp a garancije piše na radnju. Stariji lik u skupljim kolima.

Vecina nas ove je verovala kinezima sa imenima kaka22, alex, joey, jiimmy i koje kakvim likovima, mislim da neces imati problem da verujes starijem liku u skupljim kolima ;D

Vecina nas ove je verovala kinezima sa imenima kaka22, alex, joey, jiimmy i koje kakvim likovima, mislim da neces imati problem da verujes starijem liku u skupljim kolima ;D
Ako je BG to je Vladimir, super lik za saradnju. Vecina je kupila nexus 5x kod njega. Rmn 3 pro nije imao kad sam zvao u ponedeljak.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Sto se toga tice tu nemas problem, ja sam uzeo preko AE, 3/32 pro verziju, i evo danas drugaru narucujem takodje, sa tim sto narucujem na prijatelja iz HR, posto kod njih nema carine i pdv-a, dobio sam telefon bez ijedne kineske aplikacije, malo je reci da sam pre zadovoljan, ako uspes da nadjes 3/32 verziju sa snapdragonom do 250e, uzimaj :)
*** ja nemam nekog iz hr da mi donese :) videcu vec nesto..

Ljudi za pro verziju ima global rom i nema kineskih app i ima google i svi njegovi servisi...MTK verzija je problematicna, ali se lako i ona resava...

Па није проблем ако дође са глобалном, али на пример мени дошао са кинеском, а то значи морам да откључам бутлодер, па да чекам 10 -30 дана за откључавање, па онда да се флешује глобал. А поврх свега ко има као гаранцију губи је са откључавањем бутлодера.

7.17.9.0 Stable. Ima onaj kineski adresar i par MI aplikacija. Ne znam da li je globalni ili kinez

Па кинески је последњи стабилни 7.2.3.0 а последњи глобални стабилни је 7.18 пробај на ОТА апдејт па види шта нуди.

Sinoć sam ga uzeo, nije bilo. Sad sam na poslu pa ne mogu. Pišem sutra da li je bilo. Cenim da jeste internacionalni. Samo me kineski adresar (yellow pages) buni.

Ја имам кинески, а немам тај адресар. Телефон није рутован, а гугл сервисе сам накнадно инсталирао, тако да нису системски [emoji1]

Poslednja izmena:
Па није проблем ако дође са глобалном, али на пример мени дошао са кинеском, а то значи морам да откључам бутлодер, па да чекам 10 -30 дана за откључавање, па онда да се флешује глобал. А поврх свега ко има као гаранцију губи је са откључавањем бутлодера.

Koliko sam ja razumeo, ovako moze da se fleshuje bez unlock-a bootloadera...
Ne unosim se puno kako i sta moze sa pro verzijom jer imam MTK, ali ako koliko sam ja video, ovako moze da se predje sa China na global...
http://en.miui.com/thread-242026-1-1.html

Ево једне реченице из линка који си ми послао:

3. Wait for Approval Sms

За СД верзију мора да се чека да се откључа и то је то, видео сам да има могућност и са закључаном верзијом али је мало више комликовано итд...

Poslednja izmena:
Ma lako je kada imas otkljucan bootlader, flesujes custom recovery i mozes da instaliras sta zelis, do mile volje...Ali uglavnom postoji i nacin da se predje sa China na Global, bez unlock-a... na to sam mislio...E sada, da li je komplikovano ili ne...necu da ulazim u to...Kako kome :)

8603209e262a29d54eac8668c6a64e18.jpg

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Vrh Dno