Pozdrav, ne bih da rizikujem preko AE zbog ispravnosti uredjaja a i carine. Ovako je cena slicna a mogu da proverim telefon pre kupovine. Takodje ako nesto ne bude kako treba, znam koga da jurimDobro jutro Marezz,sto ne narucis preko AE
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pozdrav, ne bih da rizikujem preko AE zbog ispravnosti uredjaja a i carine. Ovako je cena slicna a mogu da proverim telefon pre kupovine. Takodje ako nesto ne bude kako treba, znam koga da jurim
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Evo i ja sam nabavio jedan. Uzeo sam pro sa 32/3.
Platio ga 225 kod lika sa KP, dobio pisanu garanciju 6 meseci na neku radnju na padini. Svi se imei poklapaju, telefon ja prvi aktivirao.
Najviše sam se obradovao izgledom. Očekivao sam da je deblji i ružniji.
Jel ima neko sa NBG da bi prodao jedno kaljeno staklo? Mrzi me da jurim po oglasima a i pljačkaju ovi oglas-trgovci.
Jeste Snapdragon.
Video sam oglas prošle nedelje u četvrtak, pozvao čoveka, i on mi kaže da će biti u sredu. Čuli se posle toga još dva puta i on mi doneo telefon ispred zgrade. Sad koliko je ostvariva ta garancija koju mi je napisao ne znam. Ima pečat, ime firme, pib... Sve na mestu. S obzirom na naš zakon morao bi da mi da dve godine. On kaže da je 6 meseci Xiaomi internacionalna garancija i da zbog toga ne može. Isto mi kaže da mu je 10 dana rok za vraćanje telefona bez pitanja zašto. Ja sam zadovoljan, iako mu realno, slabo šta od toga verujem. Kaže da naruči iz Mađarske veću količinu raznih uređaja od raznih proizvođača, vrati porez i da ih onda valja preko kp a garancije piše na radnju. Stariji lik u skupljim kolima.
Ako je BG to je Vladimir, super lik za saradnju. Vecina je kupila nexus 5x kod njega. Rmn 3 pro nije imao kad sam zvao u ponedeljak.Vecina nas ove je verovala kinezima sa imenima kaka22, alex, joey, jiimmy i koje kakvim likovima, mislim da neces imati problem da verujes starijem liku u skupljim kolima ;D
*** ja nemam nekog iz hr da mi doneseSto se toga tice tu nemas problem, ja sam uzeo preko AE, 3/32 pro verziju, i evo danas drugaru narucujem takodje, sa tim sto narucujem na prijatelja iz HR, posto kod njih nema carine i pdv-a, dobio sam telefon bez ijedne kineske aplikacije, malo je reci da sam pre zadovoljan, ako uspes da nadjes 3/32 verziju sa snapdragonom do 250e, uzimaj![]()
Ako je BG to je Vladimir, super lik za saradnju. Vecina je kupila nexus 5x kod njega. Rmn 3 pro nije imao kad sam zvao u ponedeljak.
Sent from my ME173X using Tapatalk
Koliko sam ja razumeo, ovako moze da se fleshuje bez unlock-a bootloadera...Па није проблем ако дође са глобалном, али на пример мени дошао са кинеском, а то значи морам да откључам бутлодер, па да чекам 10 -30 дана за откључавање, па онда да се флешује глобал. А поврх свега ко има као гаранцију губи је са откључавањем бутлодера.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uzeli smo iste telefone od istog lika istog dana [emoji3]Jeste Vladimir. Malo me istripovao. Duga priča...
Uzeli smo iste telefone od istog lika istog dana [emoji3]
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari