Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Na svim phone/dialer aplikacijama prikazuje i slova ispod brojeva.

Stavio sam novi rom, i opet istu gresku prikazuje kada pokusam da podesim mod mreze. Ima li jos neko ovaj problem?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

uploadfromtaptalk1461048546041.jpg

Ova greska ss javlja u engineering mode

Zasto menjas mod mreze u eng modu ? Zar ne postoji opcija u regularnom podesavanju ?

ne postoji 3g only. da mu zabraniš da šetka. ja to nemam na cyanogen mod-u i smara me to.

Ne znam ni da postoji 3g only mod jer to bi znacilo da ce aparat da ispada iz mreze ako nema 3g.
Jedino mozes da biras kojoj mrezi daje prioritet

88fda3a52b55793f0762fb1716936f43.jpg

A sta su onda WCMDA only, LTE only i GSM only modovi???

Ovo mi je radilo do predposlednjeg roma, instalirao novi, i odradio wipe svega, i posle toga nece ovo da podesi.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kakva je objektivno prednja kamera na redmi note 2? 🙂

Devojka mi trazi telefon dobar, ja preporucim ovaj.

Uslov je da bude dobra prednja kamera.... :smash: Pre toga je imala lumiu 735, ona zaista je imala odlicnu prednju kameru.

Evo citam prethodne postove i ja u podesavanjima uopste nemam mogucnost da stavim na auto mod mreze vec samo lte 3g ili gsm onli i ako stavim na lte kad nema tog signala nemam mobilni internet dok ne prebacim na 3g

kad bi rekao koji ROM imas mi bi ti rekli i zasto 😀

Ja sam stavio stable rom na moj telefon, i sada mi radi ova opcija za network selecting u engineering modu.

kad ukucas *#*#ENGMODE#*#*

pa Network Selecting i nemas izbor 4G/3G/2G(auto) ???

nije do roma rom to ima

Koji custom ROM koristite? Kakva su misljenja?

ja sam na cm 12.1 i zadovoljan sam. sve radi kako treba osim 4g na drugoj kartici.

???

pa 4G može da radi samo na jednoj kartici - ne može na obe !!!

Opet ja me znam kako da otkucam engine kod u dialeru na stardom Telefoni Sam mogao a na ovom nikako

U engmodu ima gomila opcija i podesavanja pa ako neko zna sta bi moglo da poboljsa rad telefona ili link za ta podesavanja

Meni se dobro pokazao Nik ROM a trenutno sam na 7.2.3.0 lite. Oba su vrlo tecna sa solidnim trajanjem baterije.

Nazad
Vrh Dno