da,ali gasenjem fona svaki dan, sistem je uvek svez i cist,zato nista ne trokira,tj nema prilike da trokira,jer nema vremena da se nakupi cachea i djubreta.To je i tajna svih rivjuova na internetu, gde svi novi fonovi izvadjeni iz kutije i tek upaljeni rade savrseno, svi se popale,kupe svoj buduci fon, a onda u realnom radu kad kupis, shvatis da posle mesec,dva i vise dana neprekidnog rada taj fon ili radi i dalje odlicno ili zakucava i trokira.
Ono sto je odlicno je to da koliko vidim mnogima radi dobro i posle duzeg vremena konstantnog rada, odnosno izmedju restarta ili gasenja.Ali opet sve zavisi i od korisnika i optimizacije.I meni su popaljeni konstantno vacap, vajber, skajp, hengauts, dva mejla,od skoro onaj instagram,flickr itd...ali ne visim na njima ceo dan, pa i nemam toliko vremena da ih preopteretim, zato mi moguce i radi dobro jako dugo.
S obzirom na to koliko kosta, pre cu njemu oprostiti da nesto zakuca, nego da mi se to desi na s7,g5,htc 10...a kako vidim, na samsunzima je vec krenula festa, posle prvog apdejta sistema..