Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I, koji su vam komentari posle par dana na 6.0.1?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ima li informacija kad ce 6ca na f model?

Poslato sa tastature koja pravi greske!

Ja se vratih na zadnji 511, nesto nisam odusevljen kako radi, a i zeza card write na 601 iz titaniuma, i jos neki bugovi po sistemu...
Znači moguće se vratiti sa MM na lizalicu. Super!

Ja sam zadovoljan, sve radi ok, i dosta fluidnije. Jedino meridijan app ne radi preko modil data, kaže nema konekcije, sve ostalo je OK

I, koji su vam komentari posle par dana na 6.0.1?

Realno odlično, da je sreće da je ovako radio softver od početka ...
Sve je brže, i lepše izgleda nego 4.4.4 ili 5.1.1 !
Baterija kao i na 5.1.1, čak i ove ikonice mogu da svarim 🙂

Poslednja izmena:
meni se cini da je tel sporiji. tacnije da postoji fps drop prilikom saltanja ekrana, otkljucavanja (bilo koji lockscreen efekat) kao i recent apps meni skrol.

Možda nisi radio factory reset iz rikaverija ?

Factory reset the Galaxy Note 4: method 2 (hardware buttons)

1. Turn off your Galaxy Note 4.
2. Press and hold Power, Volume Up and the Home button until you see Recovery booting in blue at the top of your screen. Release the buttons.
3. You'll now be in Recovery Mode. Use the volume buttons to scroll up and down and the Power button to confirm. It's not a bad idea to wipe the cache partition while you're here, but it is not essential.
4. Scroll down to Wipe data/Factory reset and press Power to confirm.
5. Scroll down to Yes and press Power to confirm.
6. You'll see a notification in yellow at the bottom of the screen to confirm the reset has been completed. Scroll to Reboot system now and hit Power to confirm.
7. Your Galaxy Note 4 will now reboot. Once it has rebooted, you can restore your apps and data.

jesam Danilo. I to dva puta.

E *** onda 🙂
meni primetno bolje radi u odnosu na staru verziju softvera...

meni se cini da je tel sporiji. tacnije da postoji fps drop prilikom saltanja ekrana, otkljucavanja (bilo koji lockscreen efekat) kao i recent apps meni skrol.

To sam i ja primetio, kao da je fon tromiji nekako, mada je smanjena i brzina skrola u listama kada se prevuce prstom... Sta znam, mozda predjem ponovo da probam, ali kad izadje neka nova verzija

Ma ne ... vidi se FPS drop. Ako je default 60 ili 30 fps (ne znam tacno), meni radi na 14-15 (onako odokativno).
Dakle lock screen, Ripple effect, popping colors, water effect... radi na 14-15 fps.

Recent apps menu, ista stvar. Doduse ne uvek, al svaki 8-9 put laguje.
Asphalt 8, ume da radi ok, al ponekad i on ima fps drop.

Kako da proverim GPU usage dok igram? Ima li nesto na foru MSI afterburnera za android?

Na lockscreenu se bas vidi taj pad, ja sam ga drzao na no effects, vidi se i u recent app... bice verovatno updejtova sa ispravkama, vidi se da nije ispeglano do kraja... flesovao sam preko odina, par puta radio factory reset i iz recoverija, ali ti sitni problemi su tu, u firmwareu

To je možda onaj stari bug, kada uključi štedljiv režim i onda ne izlazi iz njega... Tako je meni npr u antutu, neki put izbaci super skor, a neki put pola od toga... Mislim nebitan je antutu, ali to je isti taj pad performansi...

Moguće. Meni sve ok, čak i ikonice sad. Ali ne mogu da pređem preko toga da *****i nisu ubacili teme i nove sms, contacts i email aplikacije...

Moguće. Meni sve ok, čak i ikonice sad. Ali ne mogu da pređem preko toga da *****i nisu ubacili teme i nove sms, contacts i email aplikacije...

Za te teme ... stvarno bruka ... to sam najvise ocekivao ... 8(

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Evo ja imam teme (n5) i uopste ih nekoristim...mozda ce vam biti lakse (navika na stock je cudo) 😉

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Istina 🙂

Moj prvi pokusaj da nacrtam nesto u novom progamu Artecture ... on galaxy note 4 ... 8)
dbece4d634d7fe264d3950f1e6a53618.jpg

Ima li nekog poboljsanja sto se tice fluidnosti na MM-u? Koristio danas malo (5.1.1) i ono stvarno bas lose radi.

Xperia Z2

Kod mene ima, ali izgleda da nije baš kod svih isti slučaj ...

Izgleda nemaju ni si isto doimanje pojma fluidnosti; meni je n4 super radio sa 5.1.1

Ima li nekog poboljsanja sto se tice fluidnosti na MM-u? Koristio danas malo (5.1.1) i ono stvarno bas lose radi.

Xperia Z2
Na 511 meni bolje radi jer nema bugova, a meni su bitni nova launcher i titanium backup koji rade bez problema, a 601 nije bas sve kako treba.
Ne znam na sta mislis da lose radi na 511 ali je cinjenica da treba fon da se debloatuje i na 511 i 601, da se skinu reklame, i da se stave animacije na 0.5, i da se obavezno ubaci nova kao default launcher, e onda sve leti pod prstom...

Poslednja izmena:
Ovo sam koristio na kratko, sve je bilo stock. Nista brisano, bez nova launchera. U poredjenju sa Z2 se vuce kao prebijen. Odavno nisam cackao neki Samsung ali nikako ne bih mogao ono da svarim sada (pre Z2 sam imao Note 3 pa Note 4).

Xperia Z2

Potvrdjujem i ja za sony da super radi. Secam se kada sam uzeo iphone 6 posle z3 compacta da mi je sve nekako usporeno bilo!

Ip 6 je fluidniji sigurno ali mislim da je Z2 brzi. Ni jedan osim Nexusa mi ne lezi posle ovoga.
Samo mi nije jasno kako si se navikao na Note 4 posle Z...

Xperia Z2

Poslednja izmena:
Generalno, nikada se nisam navikao ali mi sluzi za sada...posebno od kada sam poceo vise olovku da koristim.
I verovao ili ne, z je definitivno bio i brzi i fluidniji (imao oba).

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno