Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Vi koji ste presli na 6.0.1. E bar prijem signala popravljen? Kako drzi baterija?

Signal isti, baterija ista ili malo bolja u odnosu na 5.1.1 ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pa onda se nisu nesto proslavili s updatom. Trenutno sam u US i ovde je signal uzas. Gledao da kupim ovde original bat. Ali me samsung zavlaci evo vec druga nedelja...

uploadfromtaptalk1460312790544.jpg

Za 17 meseci staru bateriju nije loše :)

Isto kao na 5.1.1 , samo imam problem jer mi ne stižu obaveštenja kada nisam na WiFi-ju.

Poslednja izmena:
Kakva tacno obavestenja? Baterija odlicna, verovatno ne koristis fast charge ili ga cak punis preko usb-a na kompjuteru kao ja sto sam!?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Ne preko kompa, ® kabl i bez fast charge-a.

Outlook, Gmail, Tapatalk npr

Poslednja izmena:
49daa697f119532ad9bb9d4196a76142.jpg
a833611945738c054a766aa1fc9068cd.jpg
evo stanja kod mene sto se baterije tice

Stanje je izuzetno!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Pa WiFi, novija baterija i to je to ...

Ne mrači :)

Da, i osvetljenje je bitno za dobar SoT :D

osvetljenje je na auto +10, nisam do sada uspevao da predjem 6 sati na 5.1.1 ovo je prvi put bukvalno...

Svaka čast, odlično je.

A fora je sto dobijam obavestenje da je izasao novi update, ali ono nece da mi skine zato sto je fon rutovan, a vamo na sammobile nema rom-a za "F" verziju, ne kontam u cemu je fora, citam po netu kazu da je prvo izasla verzija za f model pa tek onda za c i s.

F je snapdragon verzija i 6.1.1 je izašao prvo za sprint (američki operater 4. po veličini)

F je snapdragon verzija i 6.1.1 je izašao prvo za sprint (američki operater 4. po veličini)

Sad cu ja njega na kies da vidim jel ima sta, posto na sammobile ne mogu nac ocoravio, a preko fona nece zbog rutovanja :D

Preko samfirm programa uvek max brzina :)

Evo neki video sto se tice MMa sto sam pronasao na YT. Pri kraju imate RAM menagment koji se cini dosta bolji :)
https://youtu.be/ltf97G4e8Bs

Poslednja izmena:
Preko samfirm programa uvek max brzina :)

skinuo ja ovaj samfirm upisao gore model a sta da napisem u regiju? i onda stavim auto i cepaj?

EDIT: NABO SAM SVE , izgleda da nema jos zvanicno nista..

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem da uđe npr. U galeriju ili neku drugu aplikaciju?stalno mi izbacuje da promenim opcije "dozvole" ali kad to probam , upućuje me da isključim screen overlay in settings =>apps. I kad je isključena i u slučaju kad nije, opet ne dopušta promenu "dozvola". Čak ni resetovanje svih aplikacija nije uspelo.

Poslednja izmena:
Ne, ovde sve ok.

Izvinjavam se sto upadam kao padobranac. Je l' moze neko da mi kaze gde provereno da kupim original bateriju za note 4 ? Hvala.

ProMobi, bilo je vec vise puta diskusija na ovu temu..

Nazad
Vrh Dno