A posto je zapravo jedini novcic kojim se trguje za pare zapravo i masovno BTC, moramo tom trosku dodati i mreze svih ostalih kriptovaluta.
Poenta price je nesto drugo. Ja ne spadam u investitore, ja se trudim da njihove pare prebacim sebi tako sto cu kupiti smece jeftino i prodati kad (ako) poskupi. Uglavnom ne trgujem BTC-om jer mi je mogucnost zarade na njemu mnogostruko manja nego na shitovima. Pri tome ne trosim ni dinara svojih para a sve sto imam me takodje nije kostalo ni dinara, pocetnu investiciju (u mining) sam odavno isplatio i nikad nisam ubacio ni dolar u kripto svet jer me nisu ubedili da su masovna i sigurna alternativa postojecem sistemu placanja.Grešiš. Trguje se i sa LTC-om. Na forumu ima ljudi koji oko 50% plate izdvajaju za njegovu kupovinu. Uostalom čini mi se da si i ti nedavno ulozio 1 500 $ u LTC. :eyebrows:
Masovna i sigurna investicija sigurno skoro nece biti, ali vazno je da se nejde unazad, i dalje ocekujem da olaksaju upotrebu i povecaju sigurnost sa HW/mobile aplikacijama na zavidan nivo, nazalost to nesto traljavo ide, u prevodu da totalan geek moze da kupi jeftin novcanik ili software i da zna da je crypto na njegovom uredjaju 100% siguran sto je itekako izvodljivo, ali pre svega mora biti veoma jednostavno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari