Xposed ne ide na custom romove, samo na stock. Mislim moze ali se ne preporucuje. Greenify mozes instalirati i ne moras.Imam instaliran pure nexus, purenexus dynamic gapps i elementalx kernel, da li mi instalacija xposeda, greenify,amplify, i busyboxa može naškoditi telefonu ili će samo produžiti bateriju?
Manual camera je okSlika li ko u RAW-u, kojom kamerom ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jedino je dvogodisnja garancija legalna, tj zvanicna radnja, a te mutljavine sa jednom godinom pa neke kao doplate sigurno ne.U m.....shop je cena oko 270 sa godinu dana garancija, ako hoces 2god. doplaćuješ.
Koliko je legalno, u to ne zalazim.
http://m.ebay.com/itm/111861083526?_trksid=p2057872.m2749.l2649&_mwBanner=1Svaki USB tip C koji sam probao da narucim sa one approved liste sa amazona ne salju u Srbiju.
Ima li neko neki ali expres ili deal xtreme proveren link?
Hvala unapred
Ako ti ortak drzi radnju onda mozeJedino je dvogodisnja garancija legalna, tj zvanicna radnja, a te mutljavine sa jednom godinom pa neke kao doplate sigurno ne.
I meni je ona naj.Manual camera je ok
Nekima je znao Doze da pravi problem sa notifikacijama. Iskljucivanje optimizacije je resavalo. Prilicno sam siguran da je i kod njega to.Kod mene sve radi ok, ne bi trebao doze da pravi problem.
I meni je ona naj.
Šta mi ne odgovara.
Ne radi EV+-, slike su mi zarotirane 180° i uvek pre eksponirano skoro za celu blendu.
FV kamera užasno sporo fokusira...
Imaš li neki preset iz Light Room-a ? Ja uradim Low ISO, Mid ISO, High ISO pa onda klizam malo levo desno.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
To mi reci. Thanks.
Šta je u onoj pošasti od vibera poželjno staviti?
1. Always connected ili
2. Device settings?
Pa porucio sam ih, stici se za neki dan. Legla je uplata.To mi reci. Thanks.
Šta je u onoj pošasti od vibera poželjno staviti?
1. Always connected ili
2. Device settings?
@aleksasax jesu li ti stigli ti kablovi ili si ih samo naručio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari