Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pa taman da se odmorite preko leta...Pa u iste rigove umesto 4 ubodete 5 kartica, posto 14nm bitno manje trosi...Naravno ako bude losa isplativost. Ako bude i 50% losije nego sada, ne dirajte nista. Ako R9 480x, ili kako mu vec nadenu ime, bude oko 250eur, eto mene u miningu opet od jeseni :).

Poslednja izmena:
Ne mogu grafike da se ne isplate ako se pretvara u BTC na dnevnom nivou to sto si nakopao, a BTC se makar na dva meseca pretvara u cash. Za maximum dve godine garantovano isplacujes ulozeno.

E sad sto svi hocemo da to vreme skratimo i igramo se malo sa cuvanjem novcica da skoci cena, pa onda malo berza i na kraju ostanu samo racuni za struju.

Popustio buy support uskoro ce se i 0.01 testirat...

Ne mogu grafike da se ne isplate ako se pretvara u BTC na dnevnom nivou to sto si nakopao, a BTC se makar na dva meseca pretvara u cash. Za maximum dve godine garantovano isplacujes ulozeno.

Moze da se kopa i naplati,dok ima cenu..ja sam jedno vreme ltc kopao samo nocu,a po trenutnoj ceni gledano,nisam ni jeftinu struju tog meseca pokrio.

Poslednja izmena:
ide sada drop do 0.015 i onda ce bounce nesto ispod 0.015 (tipa 0.0148) do 0.02...tako bi meni odgovaralo! :)

Evo samo jos jedno pitanje i mislim da cu prestati sa pocetnickim pitanjima,). Okurazio sam se danas da probam proxi preko coinmine.pl.Downlodovao sam EXE (proxi program),
napravio 2 BAT kako pise u upustvu na sajtu coinmine-a

1.BAT (nazvao ga -start stratum.bat)
mining_proxy.exe
mining_proxy.exe -o eth.coinmine.pl -p 4000 (optional)

2.BAT (nazvao sam ga -coinmine.bat)
ethminer --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8332/hogarstrasni:1

Startovao sam proxi. Zatim sam startovao coinmine.bat i super je pocelo da siba.Cini mi se brze nego preko opencl-a. Medjutim na sajtu coimine-a-sipak.Nada,zero nista mhs-a.Onda sam se vratio proverenoj varijanti.Opencl na coinmin-e

Moje pitanje je sledece.Jesam li nesto zabrljo sa proksijem. U stvari, vidim da jesam, ali ne znam gde

https://www2.coinmine.pl/eth/index.php?page=gettingstarted

Poslednja izmena:
kakav je ovo glitch na 30min na poloniexu ili se desilo, ili sakrivaju ili ko zna sta...malo sam istrazivao sve ovo 1203 se vrti broj cisto da znate :)

glitch.png

ako gledate glitch vidite da je sve namesteno, cak poloniex moze to na grafiku da ugasi ako zeli. Znaci mislim da je ovo sto vi-mi pricate(mo) nista nije slucajno, odnosno imate tri coveka koji nose cenu, svi drugi smo toliko sitni da se i ne vidimo u ovim dildoima!

Poslednja izmena:
Evo samo jos jedno pitanje i mislim da cu prestati sa pocetnickim pitanjima,). Okurazio sam se danas da probam proxi preko coinmine.pl.Downlodovao sam EXE (proxi program),
napravio 2 BAT kako pise u upustvu na sajtu coinmine-a

1.BAT (nazvao ga -start stratum.bat)
mining_proxy.exe
mining_proxy.exe -o eth.coinmine.pl -p 4000 (optional)

2.BAT (nazvao sam ga -coinmine.bat)
ethminer --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8332/hogarstrasni:1

Startovao sam proxi. Zatim sam startovao coinmine.bat i super je pocelo da siba.Cini mi se brze nego preko opencl-a. Medjutim na sajtu coimine-a-sipak.Nada,zero nista mhs-a.Onda sam se vratio proverenoj varijanti.Opencl na coinmin-e

Moje pitanje je sledece.Jesam li nesto zabrljo sa proksijem. U stvari, vidim da jesam, ali ne znam gde

https://www2.coinmine.pl/eth/index.php?page=gettingstarted

ti bat mozes da zoves kako hoces......ime totalno nebitno, smao skines proxy i pokrenes ga....

evo ti moj bat probaj sa njim samo izmenjaj tvoje podatke

COLOR 7

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8332/zhexxx.1:x --cl-global-work 8192 --cl-local-work 256

pause

ps...da li si kreirao workera na sajtu? posto ti je ime koje stavljas u bat username(tacka)ime workera(dvotacka) pass a kod tebe u batu vidim da ti fali (tacka)ime workera

Poslednja izmena:
I kod mene je ovako, nema onog glitcha

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Mozda imam vezu sa poloniexom a da i ne znam...kupio sam ja i na 0.018 sa vecom kolicinom nego sto sam imao na 0.015

i svi se naravno ucute kada krene gore, nema ni pljuc od pljuckanja!

Jer ide deda mraz i donosi poklone!

Po mom misljenju, dead cat bounce koji može poterati do 0.024 max a posle ponovo bunar. Bear market klasika... potrajace taj bunar do mesec dana.

0.015-0.01 je buy zona.

Poslednja izmena:
Ja mislim da ce on jos dole pre ponovnog skoka. Ovo je samo privremena blaga korekcija. A slazem se za max da ce biti 240-250

Bez obzira što će na posletku izanđati hype o "platformi" i "upotrebnoj vrednosti" i Ethereum lagano otklizati u zonu kojoj realno pripada, on će i dalje zadržati znatan broj vernika i imati sve predispozicije da dugo ostane jedan od najzanimljivijih P&D coina na sceni, na radost kolega tradera. Ako se gazde u međuvremenu ne posvađaju, naravno...

Cekamo jos i POS fazu, ima tu jos dinamike da se izdesava. Dirigovani padovi i skokovi nisu nista nego zaleti za dalje. Pokazano vec u poslednja tri meseca. Nijedan novcic se nije zadrzao tako visoko kao eth.

Cekamo jos i POS fazu, ima tu jos dinamike da se izdesava. Dirigovani padovi i skokovi nisu nista nego zaleti za dalje. Pokazano vec u poslednja tri meseca. Nijedan novcic se nije zadrzao tako visoko kao eth.

To je istina i tako ce biti dogod ljudi ocekuju da ce se obogatiti na njemu. Na tom principu i funkcionise ceo ovaj kripto ekosistem... Retki su oni koji ulete sa realnim parama kad je cena grob, obicno to rade kad je hype, i onda kad vide da gube, tvrdoglavo cuvaju pozicije nadajuci se da ce ipak povratiti ulozeno, propagandna masinerija nemilosrdno siba vesti i uverenja da je to sigurna investicija, dok za to vreme oni koji su pre njih uleteli uzimaju njihove pare...

prvo ozbiljno tresenje kule od eth , sada cemo videti na cemu smo s njim ,ko je vera a ko nevera :)

Za nas neupucene o cemu vi pricate? Jel o ceni ili tezini? Nisam bas skontao na sta se panika odnosi dragi moji brokeri ajkule :D

ma talasanje pa padanje nema sta misliti...diff stoji, navukli su minere i to je to...sada ide disperzija eth-a i prikupljanje za malu lovu. Posle cemo videti...ja se nadam skoku za mesec dva, mozda i ranije!

Nazad
Vrh Dno