konkvistado
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2014
- Poena
- 69
Najmanje moguci scenario u ovoj situaciji je da nesto pretekne ETH po pitanju isplativosti mininga....
"Ene 0.028 ETH ma necu da prodajem ide na 0.03, auuu 0.0265 ma necu sad vratice se na 0.028...
Joj 0.025 ETH ma mora da se vrati...
Auuu 0.022 ma da se bar vrati na 0.025 pa da prodam"
Pa tako se razmislja dok veliki opeljese sitne koji se navuku.Hahahahaha...istina živa...
A sto uzivate da likujete. Kada pada samo pljuckate kada raste svi cute i samo ili govore woooow. Smesno bas!
A sto uzivate da likujete. Kada pada samo pljuckate kada raste svi cute ili samo govore woooow. Smesno bas!
Ja da sam na mestu ovih nosilaca lepo bi sada krenuo sa cenom do 0.028 i uzeo sve eth i onda otisao na 0.045 i smejao se polovini ljudi!
Najmanje moguci scenario u ovoj situaciji je da nesto pretekne ETH po pitanju isplativosti mininga....
Ja ovde nisam primetio ni jednog hejtera. Samo ljude koji otvoreno iznose svoje mišljenje o tome da je ETH još jedan u nizu P&D novčića sa dobrim marketingom, u koje i sam spadam.
Počela panika... Glavna je fora što ne pije vodu stara priča "izazvano da pokupuju jeftino novčiće", jer oni od početka imaju novčića da ne znaju šta će sa njima! Zamimljivo gledati ovaj sunovrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari