Potpuno si u pravu. Ne treba ga držati pod staklenim zvonom. On treba da služi tebi a ne ti njemu. Biti rob tehnike je bolest. Ali svi smo mi ponekad manje više takvi, ali to prođe.Isto tako pade meni s6 na parket sa cca 60 cm visine, direkt na ekran, rekoh gotov je, dovidjenja. Dižem telefon-ništatako da, telefon je potrošna roba, jeste, bude krivo kad se sje*e, ali šta sad, zar zbog toga ruziti isti
opet, ovo je samo moje mišljenje.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Slažem se i sa tobom, nosio sam i ja razne futrole, maske itd, ali shvatih da dovoljno pazim, i da su šanse da ispadne minimalne(postoje normalno), i da mi se mnogo vise dopada kad nosim telefon bez ičega, pogotovo te lepotane (s6, s7, m7, m8, itd). Ali s obzirom da si rekao da ume ćerkica da uzme telefon bez pitanja, onda totalno razumljivo@ Nikola1994 - To je sreca + statistikaPazi, jeste potrosna roba, ali recimo da sad razbijem S7, narednih godinu dana ne bih imao pare da kupim telefon. Tako da mi bas i nije potrosna roba. Radije cu da ga nagrdim, ali da traje
.
Slazem da da od silikonskih kurtona nema vajde, kolegi je ispao NOte 5 u silikonu na asfalt i tel ima brazdu duboku 2mm.
Kolega, koju temu koristis?Evo neki brzinski test MT. Doduse ima samo 30h sati uptime, mada ja svaki tel reatartujem posle 3-4 dana koristenja.
Pogledajte prilog 197478Pogledajte prilog 197479Pogledajte prilog 197480
Vrtio sam ovih koliko ima, 13tak aplikacija sa slike i nije niti jedan put izbacio i ponovo ucitao. Vijdecu ga da drzim par dana ovako, pa opet da uradim.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
[YOUTUBE]rNlc3hAe6i8[/YOUTUBE]
To je sve stvar srece, visine sa koje telefon padne, podloge itd a ocigledno zavisi i od kvaliteta samog telefona a i od materijala, alu fon ce opusteno da prezivi ozbiljan pad u silikonu (mislim na kuciste, ne na ekran) dok ovi sa staklom pozadi imaju daleko vece sanse da prsnu.
Nije problem, drzacu ga 7 dana pa cu ponoviti. Nego ovih dana me zezalo nesto oko podesavanja za 3g pa sam ga morao restartovat juce.
E ***, zaoravim to svaki putAjd drugi put cu i to uslikat. Odradicu kasnije malo opet. Htio sam samo da pokazem da zasad ne izbacuje kao S6. Malo me buni jer mi je V10 sa isto ovoliko podignutih aplikacija kesirao 1.4gb, ne kontam u cemu je fazon. Koliko se sjecam nisam vise od ovoga ni na v10 otvarao, jedino je mozda imao vise stranica na chrome otvoreno.
Kolega thema je sd-Black + Nova prime
Ok okacicu semplove sa 6d uporedo pa procenite.
Nema sta nego to. Vidjecu za par dana na koliko ce da skoci sistem. Sve u svemu, brzi telefon od v10, a i v10 je poprilicno brz. Ali razlika se primjeti, narocito kod izlazenja iz nekih aplikacija i kod otvaranja istih (viber recimo i galerija). Simpa mi je hvatanje screenshotova prelaskom dlana preko ekrana gdje odmah daje mogucnost kropovanja i share-ovanja.biće da na LGu system manje zauzima nego na samsungu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari