nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Naslov teme...
Malo offtopic ali da li postoji neka video igrica koja ima time-travel elemnt da ideš naprad i nazad i da možeš da vidiš efekat svojih postupaka iz prošlosti?
Jel gledao neko Gravity Falls?
Meni je bio odlican i steta sto se zavrsio, ali koliko se secam tvojih postova i ocena/ukusa, nisam siguran da bi ti se dopao.
Znači naj*****njskiji moguć potez su izveli, mada Negan je opravdao očekivanja. Vrlo sam zadovoljan izborom ...Bas zbog ovakvog kraja,TWD nikada nece biti ozbiljna serija.Gledaju samo kako da se napune parama,i sad treba cekati novu sezonu u kojoj ce ponovo prve dve biti odlicne a onda bezbroj obicnih fillera.Posle prve sezone sam mislio da ce biti jedna od najboljih serija...a onda su otpustili Frenka Darabonta...
Ne odredjuju ljudi nego gledanostNe mogu da verujem kakve serije otkazuju a kakve gluposti nastavljaju.... Ovi ameri su baš bez mozga.... Konkretno serija Second Chance, meni se baš dopala priča, bolje svakako nego Arrow 4. Sezona na primer... Isto tako sećam se da su otkazali 2012.te seriju Alcatraz... Extra priča i radnja... Totalno razočaran u ljude koji određuju šta se snima dalje a šta ne[emoji53]
Za CBS nacionalnu televiziju gde NCIS ima 16 miliona gledaoca i 2.0 rejting, POI je ima na kraju 1.2 rejting i 8 miliona gledaoca.A POI pa nema gledanost...
Najgori moguci potez. Hteli su da postignu devastirajuci efekat kod publike kao sto je bio red wedding u GOTu a postigli su suprotno ne prikazavsi nista, svi ih pljuju, najgore ocenjena TWD ep do sada. 2 sezone cekamo na tu scenu i nista kakvi *****i... Inace Negan je odlican samo malo mrsav 😀Znači naj*****njskiji moguć potez su izveli, mada Negan je opravdao očekivanja. Vrlo sam zadovoljan izborom ...
Za offtopic, probaj Singularity, mada sam je pretrčao jer nisam bas imao vremena, ali mislim da je na tu foru, time travel napred nazad sa razmakom od 50-60 godina... Generalno nije loša.Završio House of Cards, možda i najbolja sezona do sada. Ovo mi je prva sezona koju sam čekao doduše samo 15 dana od kad sam zavšrio prethodnu, a sada čekanje...
22.11.63. kreće serija kad ono Stiven King 🙂 šta sve taj čovek smisli. Odgledao 2 epizode i baš mi se dopada, Franco skroz dobar. Ume da bude normalan kad se ne druži sa ******om Rogen-om.
Malo offtopic ali da li postoji neka video igrica koja ima time-travel elemnt da ideš naprad i nazad i da možeš da vidiš efekat svojih postupaka iz prošlosti?
Kad smo kod ovoga da li se neko seća filma/serije gde putuju kroz vreme a uredjaj je u obliku nekog dijamanta? Ima jedna scena treba da udju u neko postrojenje a tamo ogromna ograda, pa uzmu vrate se kroz vreme kada nije bilo ograde i pordoju pa ponovo u budućnost. Zna li iko koji je to film/serija ?
Za CBS nacionalnu televiziju gde NCIS ima 16 miliona gledaoca i 2.0 rejting, POI je ima na kraju 1.2 rejting i 8 miliona gledaoca.
Odgovor na pitanje je da, nema gledanost.
A i ne moze serija doveka da ide, bar ce zaokruziti pricu nisu je otkazali iz vedra neba.
Najgori moguci potez. Hteli su da postignu devastirajuci efekat kod publike kao sto je bio red wedding u GOTu a postigli su suprotno ne prikazavsi nista, svi ih pljuju, najgore ocenjena TWD ep do sada. 2 sezone cekamo na tu scenu i nista kakvi *****i... Inace Negan je odlican samo malo mrsav 😀
Sedmu sezonu cu gledati kad izadje cela i onda uz premotavanje odgledam za 2-3h i cao, tako i treba gledati ovaj crap.
TWD
Mislim da nikad nisam video ovoliko hate a na netu u vezi neke serije tj epizode. Još jedna užasno glupa epizoda sa najgorim mogućim cliffhanger om. Skoro sam siguran da je Abraham dobio po vugli.
Taj glumac inače i jeste Trevor iz GTA V. Btw. realno sam i ja očekivao "debljeg" Negana, jer mi je Comedian i bio onako pomalo zastrašujuć baš zbog te "mase". Ali i to kako je snimano sa JDM-om je komedija za sebe.TWD
Mislim da nikad nisam video ovoliko hate a na netu u vezi neke serije tj epizode. Još jedna užasno glupa epizoda sa najgorim mogućim cliffhanger om. Skoro sam siguran da je Abraham dobio po vugli.
Ali ovaj lik je isti yebeni Trevor!! 😀
![]()
O Dexteru
Citao sam da su tvorci serije imali u planu da ga ubiju u poslednjoj epizodi ali glavesine sa Showtime su naredile da pozivi. Tako da *** "real" kraj nismo videli.
Slazem se,ali to je ipak bilo finale cele serije dok je ovo finale sezone.Najveci hejt je bilo za finale Dextera, kao najgore finale neke serije u istoriji
Ocena na imdb govori vise od reci 😀
Pogledajte prilog 197181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari