Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas zbog ovakvog kraja,TWD nikada nece biti ozbiljna serija.Gledaju samo kako da se napune parama,i sad treba cekati novu sezonu u kojoj ce ponovo prve dve biti odlicne a onda bezbroj obicnih fillera.Posle prve sezone sam mislio da ce biti jedna od najboljih serija...a onda su otpustili Frenka Darabonta...

U potpunosti se slažem čisto razvlačenje i navlakuša a na primer DD drugu sezonu sam odgledao u dahu .

Mučio sam sebe da pogledam Supergirl crossover epizodu samo zbog Flash-a, vidim da nisam pogrešio što sam odustao u startu 😀

Bas zbog ovakvog kraja,TWD nikada nece biti ozbiljna serija.Gledaju samo kako da se napune parama,i sad treba cekati novu sezonu u kojoj ce ponovo prve dve biti odlicne a onda bezbroj obicnih fillera.Posle prve sezone sam mislio da ce biti jedna od najboljih serija...a onda su otpustili Frenka Darabonta...
Znači naj*****njskiji moguć potez su izveli, mada Negan je opravdao očekivanja. Vrlo sam zadovoljan izborom ...

Ne mogu da verujem kakve serije otkazuju a kakve gluposti nastavljaju.... Ovi ameri su baš bez mozga.... Konkretno serija Second Chance, meni se baš dopala priča, bolje svakako nego Arrow 4. Sezona na primer... Isto tako sećam se da su otkazali 2012.te seriju Alcatraz... Extra priča i radnja... Totalno razočaran u ljude koji određuju šta se snima dalje a šta ne[emoji53]

Ne mogu da verujem kakve serije otkazuju a kakve gluposti nastavljaju.... Ovi ameri su baš bez mozga.... Konkretno serija Second Chance, meni se baš dopala priča, bolje svakako nego Arrow 4. Sezona na primer... Isto tako sećam se da su otkazali 2012.te seriju Alcatraz... Extra priča i radnja... Totalno razočaran u ljude koji određuju šta se snima dalje a šta ne[emoji53]
Ne odredjuju ljudi nego gledanost

A POI pa nema gledanost...
Za CBS nacionalnu televiziju gde NCIS ima 16 miliona gledaoca i 2.0 rejting, POI je ima na kraju 1.2 rejting i 8 miliona gledaoca.
Odgovor na pitanje je da, nema gledanost.
A i ne moze serija doveka da ide, bar ce zaokruziti pricu nisu je otkazali iz vedra neba.

Znači naj*****njskiji moguć potez su izveli, mada Negan je opravdao očekivanja. Vrlo sam zadovoljan izborom ...
Najgori moguci potez. Hteli su da postignu devastirajuci efekat kod publike kao sto je bio red wedding u GOTu a postigli su suprotno ne prikazavsi nista, svi ih pljuju, najgore ocenjena TWD ep do sada. 2 sezone cekamo na tu scenu i nista kakvi *****i... Inace Negan je odlican samo malo mrsav 😀
Sedmu sezonu cu gledati kad izadje cela i onda uz premotavanje odgledam za 2-3h i cao, tako i treba gledati ovaj crap.

Naleteh na najbolji klip iz Whose line da probam da nateram bar nekog da proba da odgleda 🙂

uz fenomenalne Colin-a i Ryan-a koji su uvek pre-smesni, britanska komicarka Jossie Lawrence (doduse samo dva puta je bila na whose line, nazalost) i Wayne Brady pevaju "greatest hits" igru, i sto je kasnije potvrdjeno na DVD izdanju niti jedan Cut nije napravljen prilikom snimanja scene. Prosto neverovatno da nekim ljudima ovako brzo radi mozak i da su ovoliko kreativni i talentovani

[youtube]0b6ZUwFvDVo[/youtube]

ako vas mrzi da gledate ceo klip, idite na 3:10 za genijalnost 🙂

Poslednja izmena:
Daredevil S02 odličan, Vikings takođe. Ali kakav crossover, The Flash i Supergirl, ludilo 😀

Završio House of Cards, možda i najbolja sezona do sada. Ovo mi je prva sezona koju sam čekao doduše samo 15 dana od kad sam zavšrio prethodnu, a sada čekanje...

22.11.63. kreće serija kad ono Stiven King 🙂 šta sve taj čovek smisli. Odgledao 2 epizode i baš mi se dopada, Franco skroz dobar. Ume da bude normalan kad se ne druži sa ******om Rogen-om.

Malo offtopic ali da li postoji neka video igrica koja ima time-travel elemnt da ideš naprad i nazad i da možeš da vidiš efekat svojih postupaka iz prošlosti?

Kad smo kod ovoga da li se neko seća filma/serije gde putuju kroz vreme a uredjaj je u obliku nekog dijamanta? Ima jedna scena treba da udju u neko postrojenje a tamo ogromna ograda, pa uzmu vrate se kroz vreme kada nije bilo ograde i pordoju pa ponovo u budućnost. Zna li iko koji je to film/serija ?
Za offtopic, probaj Singularity, mada sam je pretrčao jer nisam bas imao vremena, ali mislim da je na tu foru, time travel napred nazad sa razmakom od 50-60 godina... Generalno nije loša.

Za CBS nacionalnu televiziju gde NCIS ima 16 miliona gledaoca i 2.0 rejting, POI je ima na kraju 1.2 rejting i 8 miliona gledaoca.
Odgovor na pitanje je da, nema gledanost.
A i ne moze serija doveka da ide, bar ce zaokruziti pricu nisu je otkazali iz vedra neba.

OK kontam da POI nije za svakoga... ali da vidim NCIS sa sve spinoffovima da nadmaše priču iz POI-ja... kad ti u jednoj sezoni imaš 3,4 različite priče i strane uvedene u isti koštac... A s druge strane, nikad nisam mogao u potpunostu da ispratim neki od datih police procedural serijala (CSI 4 verzije, NCIS sa svim verzijama, pa Bones, Criminal Minds, pa sad spin off od CM, itd..), sve na isti kalup i ljudi to gutaju. I takve serije imaju po 10+ sezona...

Doduše, ipak, možda je i bolje da se POI završi, ako naprave maestralnu finalnu sezonu dostojnu prethodnim, pa da mi i ne bude žao što je gotovo...

Najgori moguci potez. Hteli su da postignu devastirajuci efekat kod publike kao sto je bio red wedding u GOTu a postigli su suprotno ne prikazavsi nista, svi ih pljuju, najgore ocenjena TWD ep do sada. 2 sezone cekamo na tu scenu i nista kakvi *****i... Inace Negan je odlican samo malo mrsav 😀
Sedmu sezonu cu gledati kad izadje cela i onda uz premotavanje odgledam za 2-3h i cao, tako i treba gledati ovaj crap.

Taj glumac nije bio mrsav ranije, npr Comedian u WatchMan-u, tako da verovatno ce nabaciti kilograme do pocetka 7sezone jer ce biti nerealno ako bude i tad izgledao ko na kraju ove sezone.

Stvari koje imaju pricu kroz seriju (bitnu, vecu pricu, ne kao sto je Boston Legal imao konac, ali nikakav big picture kroz ceo serijal) su mnoooogo gledanije, jer ljudi mogu da pogledaju epizodu, preskoce drugu i nista ne gube.
Posto u Americi ljudi nemaju vremena da gledaju puno TV, koliko se to misli (barem ne oni koji imaju novca da kupe ista od toga sto se reklamira tokom serije), bitno je da se ljudi vracaju.

Ko propusti epizodu serije koja vodi veliku pricu ne mogu ocekivati to.

Plain and simple. Takve stvari ce verovatno preci na Netflix and Co.

TWD
Mislim da nikad nisam video ovoliko hate a na netu u vezi neke serije tj epizode. Još jedna užasno glupa epizoda sa najgorim mogućim cliffhanger om. Skoro sam siguran da je Abraham dobio po vugli.
Ali ovaj lik je isti yebeni Trevor!! 😀
44f24ae010dfa2cbe7e9e7b7664e18c8.jpg

Najveci hejt je bilo za finale Dextera, kao najgore finale neke serije u istoriji

Ocena na imdb govori vise od reci 😀

Capture.PNG

TWD
Mislim da nikad nisam video ovoliko hate a na netu u vezi neke serije tj epizode. Još jedna užasno glupa epizoda sa najgorim mogućim cliffhanger om. Skoro sam siguran da je Abraham dobio po vugli.

Eugen i Abraham su vidjeni za palicu kroz celu epizodu, ali mi to deluje kao namerno skretanje paznje.

Poslednja izmena:
O Dexteru

Citao sam da su tvorci serije imali u planu da ga ubiju u poslednjoj epizodi ali glavesine sa Showtime su naredile da pozivi. Tako da *** "real" kraj nismo videli.

TWD
Ali ovaj lik je isti yebeni Trevor!! 😀
44f24ae010dfa2cbe7e9e7b7664e18c8.jpg
Taj glumac inače i jeste Trevor iz GTA V. Btw. realno sam i ja očekivao "debljeg" Negana, jer mi je Comedian i bio onako pomalo zastrašujuć baš zbog te "mase". Ali i to kako je snimano sa JDM-om je komedija za sebe.

Mogli su imati sledeći red wedding, ali su totalno bacili priliku u vodu. Sama činjenica da koliko je nešto šokantno danas možeš opisati bolje ako napišeš ili kažeš Red Wedding, dovoljno opravdava takav rizik. Jer i za 10 godina ljudi će koristiti taj termin ...

O Dexteru

Citao sam da su tvorci serije imali u planu da ga ubiju u poslednjoj epizodi ali glavesine sa Showtime su naredile da pozivi. Tako da *** "real" kraj nismo videli.

Da...jer su planirali tj imali su u planu (ne znam da li je aktuelno ) da prave nastavak ili dugometražni film...
Navodno je to bilo izjavljeno posle finala kada su videli šta su napravili pa kao da "umire" gledaoce...
Neko je negde kačio link za to (možda i ja sam) ali bog te pita gde je to...

Poceo sam da gledam drugu sezonu Gotham,odlicna! Prvu sezonu sam jedva odgledao do kraja,smara do bola,kao da su je pisali blago retardirani mozgovi. Negde na nivou Flash /Arrow. Jedino Pingvin bio zanimljiv. Zato nikako da se smilujem da krenem sa drugom,ali ova druga sezona kao da je druga serija,skroz drugačiji pristup i smer.
Jokera jednostavno nisu mogli boljeg da nadju,klinac razvaljuje!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno