Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zvučnik u toku razgovora ili za zvono/muziku/spikerfon?
Za muziku, nije baš toliko loš kao što sam predstavio, zavisi i od žanra, za hc/metalcore/stoner rock i nije nesto, da ne kažem da je ******, za elektronsku muziku je prihvatljiv skroz. Sad malopre sam ga uporedio sa praistrojskom xperiom m, dere ga xperia za doručak.

Ali dobro ko jos sluša muziku stalno preko zvučnika... S vremena na vreme po par minuta se da izdržati. Video za onaj JBL flip 3, to ću morati da kupim sledeće :-D

Zvuk tokom razgovora je odličan po meni, nemam nikakvu zamerku.

Dobro stoji s pregrevanjem.

Topliji je snap 808 od snap 800, ali nije strasno. U granicama normalnog koriscenja.

Rade layeri na stock MM

Prilozi

• uploadfromtaptalk1459724157491.png
    uploadfromtaptalk1459724157491.png
    261.1 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1459724166672.png
    uploadfromtaptalk1459724166672.png
    73.5 KB · Pregleda: 193
A sti ne bi radili to je davno naglaseno, mozda ne sve u potpunosti. Koji je to stock based bug free layer?

Ali dobro ko jos sluša muziku stalno preko zvučnika...

Valja dobar zvucnik, kad gledas youtube, neki video i sl. ne mora biti slusanje muzike. A da ne govorim kad zvoni tel ili dolazi notifikacija, nema sanse da ne cujes na dual stereo prednjim zvucnicima. Dok sam kiristio lg n4, x puta se desi ne cujes zvono.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A sti ne bi radili to je davno naglaseno, mozda ne sve u potpunosti. Koji je to stock based bug free layer?

Valja dobar zvucnik, kad gledas youtube, neki video i sl. ne mora biti slusanje muzike. A da ne govorim kad zvoni tel ili dolazi notifikacija, nema sanse da ne cujes na dual stereo prednjim zvucnicima. Dok sam kiristio lg n4, x puta se desi ne cujes zvono.
Pričamo o 5x on ima samo jedan od zvučnik :-D

Ja licno nisam osetio neko preterano pregrevanje,sve je u granicama normale..Opet zavisi,svaki hoce da se ugreje ako igras neku zahtevniju igru..Po meni pre ce se osetiti na alu kucistu nego na ovom..

Zvuk na zvučniku je skoro pa jadan i daleko ispod proseka. Čačkao ga pre neki dan u Telenoru i razočarao se kakvu su sirotinju ugradili u ovom telefonu.

Negde je moralo da se štedi :)

Zvučnik najlošija komponenta, slažem se, ali daleko od očajnog...

Zvucnik i build quality.

Taj zvucnik moze skupo kostati. Propustis neki bitan poziv/poruku/notifikaciju. Ne mozes stalno gledati u tel i LED lampicu.
To mi se redovno desavalo, jedva da cujem telefon u dzepu, sa jednim mono zvucnikom, ako nije neka ultra, mega, giga vibracija.

I ja sam mislio da je zvucnik nebitna komponenta, dok nisam presao na dual stereo i promjenio misljenje.

Zvučnik je glasan ali je zvuk loš...
Razumeh da je zvuk tisi. Ali eto neka olaksavajuca okolnost, barem cujes nesto, ni ne mora biti razgovjetn, fora je da cujes.[emoji23]

Poslednja izmena:
Bra'o

Super, bas znate da kazete.

Ne znam odakle ljudima pobuda da pokusavaju da (kao) tovare mladje clanove kada upitaju nesto .
Odgovori lepo ili fu.. off ,niko nije doao da cita tvoje seljacke fore...
To sto ne spavam na forumu i ne strebam napamet GSM arenu kao loznica nije znak da sam dosao da me poklapaju saljivdzije.
Mislim da si pogrešno razumeo moj komentar. Uopšte nije bilo u tom stilu.

Zvucnik i build quality.

Nije kao 6p da ce da se rascveta kao tanka folija aluminijuma pri prvom pritisku, ali telefonu nista ne fali sto se tice izrade. Isti je kao nexus 5. Ledja su prijatna na dodir (bela i crna), ram je cvrst. Nista ne skripi, utegnut je.

Poslednja izmena:
Telep iz tvojih usta u Bozije usi. A to sto je isti n5 po meni i nije za pohvalu. Treba da bude bolji.
100 ljudi, 100 cudi, nekome samo bitno da tel radi OK, a yebo sve okolo, nisam jedan od takvih definitivno.
Zakazali ste u sminci i dizajnu. Kako sutra kameleona da stavis na stol, pored recimo iP, 6P, S7...[emoji23]

Kao sto ti je jedan rekao pre koji dan sta ti pises care?

[emoji23] [emoji23]

A inače to što telefon košta 250-300€ nema veze, eno na sve strane pršte telefoni za tu lovu sa titanijumskim kućištem, stereo boom sound zvučnicima, i naravno ovakvom kamerom, ekranom, softverom itd...

Haha najjaci je, svakom udara like :D

Poslednja izmena:
Par slika Google Case-a za 5x sa ebay-a za 10$, zanimljiv je materijal na poledjini, slicno kao neki tepih.
20160404_173100.jpg20160404_173215.jpg20160404_173117.jpg

Sviđa mi se taj Google kondom kao tepih. Nisam video ništa slično. Originalno.

Danas mi je stigao beli spigen, dobro izgleda. Bitno je da se zeni svidja posto planiram njoj da dam ovaj 16gb a sebi cu najverovatnije uzeti 32gb. Realno za tu cenu telefon je odlican, samo mi je zamerka samo tih 10,x gb memorije

Nazad
Vrh Dno