ovaj mobilni ns je mutav, covek ne zna da komunicra preko telefona. Kao preko one stvari prica. Na slozene recenice odgovara sa da, ne i mozda. Ja ne znam kako se on sa nekime dogovori sa takvim stavom.
Gearbest. Oko 20ak dana. Mozda malo jace.Odakle si kupovao i za koliko ti je stiglo?
Gde si poručio 6p? Kod nas od nekoga ili preko? Nemaš ništa od tih case-ova kod nas, moraš da naručiš preko... I ovo što ima uglavnom su kopije...Poručio sam danas 6p pa me zanima da li je neko naručivao verus case i ako jeste odakle? Da li postoji u Srbiji da se kupi neki kvalitetan case za 6p video sam samo nilkin case u oglasima?
Zato sto je uzasan i ne zelis ga na telefonu, ne zna se sta je veca muka ugurati ga u to s..nje ili izvuci iz njega.Zasto bi se hard case skidao pa vracao?
^ Heh, i ja cekam da i stigne, mada nisam planirao da menjam sadasnji nexus.
Ne uspevam da pronadjem listu Type C USB proverenih kablova. Ako ima neka dobra dusa da okaci bilo bi super.
Kakva su vasa iskustva sa kablovima i adapterima za USB type C?
Gde si poručio 6p? Kod nas od nekoga ili preko? Nemaš ništa od tih case-ova kod nas, moraš da naručiš preko... I ovo što ima uglavnom su kopije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari