Šta je novo?

LG Nexus 5X

Racunali niko nece nexuse, pa aj mozda ne bude mrtva tema aku stavimo 2 u 1 :d

To mi nije jasno zašto ga nema u ponudi.

Vode se logikom ko je lud za kineza da pukne 700e (verovatno bi tu cenu nabili)... :D Važno da se imaju jabuke i edžovi u svim bojama..

ovaj mobilni ns je mutav, covek ne zna da komunicra preko telefona. Kao preko one stvari prica. Na slozene recenice odgovara sa da, ne i mozda. Ja ne znam kako se on sa nekime dogovori sa takvim stavom.

Haha :D. Cini mi se da je fkloznica rekao da taj lik ima acc ovde na bench-u. Gremlin, tako nesto.

Inace ne odgovara na poruke na kp.

Koristi li ko elementalx?
Mada šta ja pitam, svi su verovatno na njemu.. :)
Koji tweak koristite za cpu governor? Trenutno sam na ghostpepperu...

A sta kaze Vojkan? :) Google je lepo podesio interactive governor. Vidi njega da tweak-ujes.

Scheduler koji korisits? :)

to i jesu tvikovi za interactive, za bolju bateriju kao... ja se vratio na stock od onog performance updatea. ex sam stavio samo da bi mi dekriptovao telefon, kad sam video da ga posle stock nije ponovo enkriptovao ostao sam na njemu (stocku) :) boje nemam potrebu da menjam, zvuk nemam potrebu da pojačavam... ionako je njegov kernel sad kao stock.
a i imao sam 2 restarta na elementalx, jedan kad sam pustio slomo video iz browsera a drugi u nekoj random situaciji, plus jedno pucanje pvz2. a i vidim u temi da se ponekad neko požali na te restarte...

@Zile995 Scheduler je fiops..

@vojkan za sad stvarno bez problema radi, 10-15% bolja baterija od stocka... Barem kod mene je tako, kod nekih je i više (@dovedan) :D
Nego htedoh da probam nešto novo, pa ako ima neko neki savet... Ima i neki htcm9 tweak, ali ne mogu da pronadjem šta su kod njega radili...

Poručio sam danas 6p pa me zanima da li je neko naručivao verus case i ako jeste odakle? Da li postoji u Srbiji da se kupi neki kvalitetan case za 6p video sam samo nilkin case u oglasima?

Ja sam pukao 1300din na nilkin hard case samo zbog folije koja dolazi u paketu, i ajde reko da probam kad sam vec kupio ono je katastrofa, jedino sto mozes da postignes sa tim casom je da izgrebes telefon i to posteno stavljajuci ga i skidajuci izas zivi i dalje od toga. Folija je vrhunska ali case sacuvaj boze

Upravo to, ne razumem lozenje na te nillkin hard casove, po meni tesko njesra

@nikola1970 Jel moze i meni u PM isti odgovor. Gde si uzeo, kakva su iskustva?

Poručio sam danas 6p pa me zanima da li je neko naručivao verus case i ako jeste odakle? Da li postoji u Srbiji da se kupi neki kvalitetan case za 6p video sam samo nilkin case u oglasima?
Gde si poručio 6p? Kod nas od nekoga ili preko? Nemaš ništa od tih case-ova kod nas, moraš da naručiš preko... I ovo što ima uglavnom su kopije...

Poslednja izmena:
Eno na dbrand-u 30% OFF EVERYTHING FOR 48H.
Opasno se razmisljam :D

Ako već uzimate najbolje ovo da se pazari (MKBHD Carbon 3-Pack) za 21$ sa sve poštarinom... Tako da ako se zafrknete imate još dva rezervna... :)

Gde je najbolje da uzmem kod nas ili narucim kabal koji na jednom kraju ima klasični usb, čitao sam da problematicnih kablova pa ne bih nešto da za****m. Moram da prebacim dosta fajlova na telefon, a preko WiFia tp ide jako sporo.

Ne svidjaju mi se ti karbonski. Lepse mi izgledaju metal sivi/crni

Ja probao jutros GPS prvi put na 5x i odmah je našao i precizan je. Meni je ovo bitno za terene s obzirom da sam zahvaljujuci Oruxu izbacio totalno iz upotrebe klasične ručne GPS uređaje

Wifi hvata primetno bolje od G2 i G3 recimo

Nazad
Vrh Dno