Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
7fdaf00176ba4d4a886e7ae72edd1eda.jpg

Možda ako ga malo koristiš, inače je pain in the ass :

Secam se da su nekada screenshotovi ekrana zauzimali samo malu kockicu u poruci, a sada treba da skrolujem pola sata dok dodjem do nastavka teme... :mad:

Secam se da su nekada screenshotovi ekrana zauzimali samo malu kockicu u poruci, a sada treba da skrolujem pola sata dok dodjem do nastavka teme... :mad:

Ja sam zenuo stvar sa ovom zadnjom slikom - tačnije tapatalk :)
***, a ne radi edit ...

Ovo sa browserom i reklamama je super stvar, samo mi nije jasno kako su im dozvolili :)
Samsung uređaji drže ogroman procenat android tržišta :)

So far im noticing updated icons, new emojis of course, s-pen off screen write, air command looks like the note 5 air command, scroll capture.

Isto mi se sviđa ovo boldovano :)
Teme nećemo dobiti na žalost ...

Isti je TW i ikonice pa je nebitno i da je note 6.
Takve su ...
Nokia N serija - symbian - isti oblik i pojačane boje :)

Je l' ima negde u Srbiji da se uzme Samsung Adaptive Fast Charger aka originalni punjac za Note 4 (5V 2A / 9V 1.67A) ?

Pritiskom na grafik dobijas ekran, mislim da je history stats, okaci i njega

Bolesno mnogo rada u pozadini, cudi me da je i toliko baterija izgurala!

Pa da, nesto je aktivno sve vreme. Instaliraj wakelock detektor, ali mislim da telefon mora biti rutovan.

ljudi pa sta da radim? ne mogu da iskoristim sve mogucnosti telefona jer baterija brzo ode ?
A ne bih da rutujem telefon , zbog garancije...
Hvala unapred svima...

Probaj da instaliraš package disabler, sa njim mozes da zamrzneš fabrički bloat.... a za njega ne treba root

ja sam cim sam kupio telefon u menadzeru aplikacija onemogucio 15tak fabrickih aplikacija koje ne koristim uopste....

Mozda treba jos :) Salim se, sta kaze Proday, koliko je kod njega zamrznuto aplikacija u package disableru ?

Ubio si pola telefona :D

22cb15a88b4d781cbb72243c0b03d28c.jpg

Može li mi neko reći da li su ove vrijednosti OK?

Vrh Dno