Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
kad pomenuh ploce mislio sam na najnovije h81 :D, genoil .. a lepo kazu za zadnju verziju da nema nikakvih poboljsanja za amd , tako napisalo i u 0.5 i 0.4 verziji ... znaci isto s...nje :D

Meni je već par puta prilikom promene daga stao rig sa 2x7950 i 2x7970 :) 4 GB rama.

Imam pokrenut softver na mining rigu koji meri protok.

NetWorx.png

Do kraja meseca će biti oko 4.5GB, u proseku oko 150MB dnevno (dolazni + odlazni saobraćaj)

DAG se generiše lokalno, ne svalči se preko mreže kako sam ranije pretpostavio.

Poslednja izmena:
i kontao sam da nemoze mnogo da svuce,da se dag pravi vise u kompu nego sto skida fajlove...
na win 8 mi usb net nece da pusti da biram wifi ili njihovu mrezu,
to mi je na w7 radilo

Sredio sve 380 ke od 2gb kakav je ovo bio jutarnji shok :shock::shock:
U jednom trenutku sam hteo da se roknem što nisam kupio sve grafe od 4gb

Poslednja izmena:
mogu zamisliti taj osjecaj, ja jos jedan rig planiram, ali mislim da ce ipak ici 4Gb sto je sigurno sigurno :d

Kolege probajte sa win 10. Rig sa 5x270 I 4gb rama nikada ne zabode kod promene dag-a, dok na win 7 masine sa 270(x) stanu. Obicno namestim podsetnik kada je promena daga I samo ponovo pokrenem minere. Jutros u 3:45 po nasem vremenu je bila promena daga :)
Sledeca je za 126 sati

Poslednja izmena:
promasio sam za 24h za skok :), iako nije jos dohvatio 3 ali ce uskoro!

Može li neko da okači kako mu izgleda ceo novi bat za dwarf posle ove izmene za 270-ke (a ne samo ovaj deo što se dodaje), pošto mislim da pri dodavanju toga negde grešim u sintaksi, jer samo flešne miner (new2, driver 15.7.1)

Nemam za 270, ovo je za 280 :

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
ethminer -F http://127.0.0.1:8332/Mare.1:xxx -G --cl-local-work 256 --cl-global-work 8192

Poslednja izmena:
Edituj eth-proxy.conf.

promasio sam za 24h za skok :), iako nije jos dohvatio 3 ali ce uskoro!

Zavisi kako prodje razgovor Vitalik-a na Coinbase...kao što napisah (kraj februara/početak marta) projektovana cena za homestead $9-12 a da ćemo 15-20 marta (jer je ovo "gostovanje" bilo predvidjeno odmah nakon izbacivanja homestead-a) videti na koju ćemo stranu...ako bude neke pozitivne najave opušteno na 0.045
:smoke:

edit:
ako se dobro sećam dwarf ima neki novi proxy u odnosu na pre mesec dana :trust:

Poslednja izmena:
Vitalik nece sigurno pljuvati po ethu. Videcemo sta ce biti svakako

Potvrdjujem za drajvere. Zaboo mi rig sa 15.8 dok sa 15.7.1 nastavio da radi. Win7

Već je rečeno u temi o hardweru da su razlog zabadanja rigova samo i isključivo gremlini, tj raznolikost ploča, grafika, količina ram memorije

Već je rečeno u temi o hardweru da su razlog zabadanja rigova samo i isključivo gremlini, tj raznolikost ploča, grafika, količina ram memorije

tako je.....evo meni opet posle 7 dana rada bez stajanja juce zabo ponovo miner...ja reko mozda zbog daga...obriso dag, pustio miner, radio do ponoci blokiro komp i onda *****rija....plavi ekran, udje u win pa odma pukne drajver...uninstalirao sam drajver ,stavio ga ponovo pustio miner radio je 5sati opet zabo...pustio ga opet, prosto i jednostavno ne znam sta je kad hoce da radi radi 7 dana non stop kad krene da zeza kao sad nece i tacka....:mad::wall::crash:

suprnova

Nazad
Vrh Dno