Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Zasto u servis kad telefon radi perfektno? Tj. tako ona kaze.
Kod njih imas pravo da uredjaj vratis u roku od 14 dana ako nisi zadovoljan istim, bez ikakvog objasnjenja. Naravno mora da bude funkcionalan i da vratis svu opremu i pakovanje. Otkud ljudi iz radnje znaju sta su ovo dvoje cirkuzanata radili sa telefonom.

Sad ce Samsung jos malo da ga sredi tj. ocisti i proda telefon koji je ova ubacivala u WC solju i kadu kao refurbished.

:D

>90% low light slika sa S7 ce biti iz nocnog provoda...da se kladimo da ce biti standardno mutne zrnaste itd. ;)

Ne znam sta je to zrnasto/muljasto ali od jedno 5-6 telefona za stolom na jednoj svadbi juce, ovo sto sam sa S7 slikao je za klasu iznad svega bilo. Moj m9 jutros i dalje pokusava da skapira osvetljenje :(, 2 ip 5s-a nesto brljavo, nema ostrine, ili previse tamne ili pre-eksponirane (bio vedar dan, savrseni uslovi za slikanje). Sony, mali htc m7, jos jedan htc ne znam koji, lici na onu 800 seriju, 5.5'' ekran cudoviste.

Ovaj S7, uperis gdje oces i samo okines. Fantastican posao su odradili.

Kod njih imas pravo da uredjaj vratis u roku od 14 dana ako nisi zadovoljan istim, bez ikakvog objasnjenja. Naravno mora da bude funkcionalan i da vratis svu opremu i pakovanje. Otkud ljudi iz radnje znaju sta su ovo dvoje cirkuzanata radili sa telefonom.

Sad ce Samsung jos malo da ga sredi tj. ocisti i proda telefon koji je ova ubacivala u WC solju i kadu kao refurbished.

Ja sam jedva uspeo da vratim samsung nazad... Mislio da ovo vazi i kod nas.....

Da ne ispadne samo da kudim, evo već par dana se baterija fino stabilizovala i bez problema izgurava preko 24č moje upotrebe.

Ne vracas opremu i pakovanke. Vracas samo telefon ali placas 35$ restock fee. U sustini dobijes punjac i slusalice za 35

Ne razumem šta se ljudi tripuju, ništa nije bilo sa telefonom, a to oko wc-a i kade, nije *****la i šorala po njemu, to bi već bilo zabrinjavajuće. Sve je bilo čisto, pa čak i deo sa koka kolom može da prođe, ništa se to nije zadržalo u telefonu, sve je to čisto kad se obriše lepo. Digla se frka oko ničega, normalan i zabavan video.

Stiglo mi jos jedno ažuriranje oko 70 mb, za sad što se tiče fluidnosti mobitel radi super, baš me iznenadio Samsung napokon, dostižu malo Nexus seriju malo po malo :D

I kod nas u R.Srbiji ako sam ja dobro shavtio ministra Ljajića pre par dana možeš bilo koji kupljeni proizvod da vratiš u roku od 14 dana od datuma kupovine bez ikakvog obrazloženja. To je ZAKON. Tako možeš da uzmeš zlatni S7 koji si kupio jer nije bio drugi odeš lepo u poslovnicu svog operatera i vratiš ga jer ti se ne sviđa boja. Naravno moraš da imaš originalno pakovanje, ne sme da bude oštećen i slično. Naravno mogu da te zezaju ali onda to ide na sud gde ne mogu da te dobiju nikako. Ima još nekih novina i oko servisiranja oprema ali me mrzilo da slušam. Ovo za 14 dana bez obrazloženja me prijatno iznenadilo. Meni sutra ističe tih 14 dana. Da sam uzeo zlatni sutra bih ga vratio :-D i uzeo crni ili silver koga nema a najjači je.

Ja sam kupio tel kod zvanicnog samsung dilera...posle pet dana pozelim da vratim isti ( ne zato sto mi se htelo, nego sto nije radio kako je trebalo ). Morao sam da nosim uredjaj u servis i tek nakon mesec dana meni prihvatili reklamaciju i to posle treceg odlaska. O tome treba pisati...

Bitno da ljudi meni prosipaju bajke kako je 2 godisnja garancija slovo uklesano na kamenu i kako je sve lako kad imas garanciju

Ja koliko sam shvatio i kod nas postoji rok od 14 dana za bezuslovni povratak kupljene robe, ali samo ukoliko je kupljena na daljinu, odnosno putem weba ili slično. Znači ukoliko kupim telefon putem weba u nekoj od renomiranih prodavnica imam pravo da ga vratim bez obrazloženja u roku od 14 dana. Ako ga kupim u prodavnici onda nemam to pravo. Ne znam zašto su napravili ovu razliku, ali tako je to objasnio gospodin iz centra za zaštitu potrašača.....

Imaš pravo i ako kupiš u prodavnici, znam to, vraćao sam par puta laptopove

Zato sto je kupovina preko weba kupovina na nevidjeno, prikaz robe na sajtu moze se razlikovati od onoga u prirodi, oblik, boja itd itd zbog toga imas pravo kao kupac da vratis robu kupljenu na taj nacin, ukoliko odes u radnju i kupis robu koju si video, opipao, pomirisao itd nemas pravo da je vracas nakon 14 dana a i nikad sto je sasvim logicno. Medjutim u Srbiji bez obzira na to kakav je zakon i sta pricaju razni strucnjaci i politicari skoro je pa nemoguce vratiti robu prodavcu jednostavno zato sto ti se ne svidja ili si se predomislio to su bajke za malu decu nije bitno da li si kupio licno ili online. Ako preko oglasa kupujete telefon od nekoga sa garancijom operatera na ime tog sto prodaje isto je kao da ste kupili sa kp sa "magla" garancijom jer za ostvarivanje garancije je potrebno licno prisustvo onoga na kome se vodi garancija sve sa njegovom licnom kartom. Desava se da nekad i progledaju kroz prste ili jednostavno poznajete nekoga ko radi tamo pa ce moci da prodje ali generalno pravila su takva.

Ne znam sta je to zrnasto/muljasto ali od jedno 5-6 telefona za stolom na jednoj svadbi juce, ovo sto sam sa S7 slikao je za klasu iznad svega bilo. Moj m9 jutros i dalje pokusava da skapira osvetljenje :(, 2 ip 5s-a nesto brljavo, nema ostrine, ili previse tamne ili pre-eksponirane (bio vedar dan, savrseni uslovi za slikanje). Sony, mali htc m7, jos jedan htc ne znam koji, lici na onu 800 seriju, 5.5'' ekran cudoviste.

Ovaj S7, uperis gdje oces i samo okines. Fantastican posao su odradili.

ja pomenuh noćne slike a ti (bio vedar dan, savrseni uslovi za slikanje) ;) da, u takvim uslovima S7 je više nego dovoljan

Da, sem toga bili smo u sali full zelenim/plavim/crvenim strobovima dje nijedan tel nije mogao da pogodi nista, S7 sa blicem odlicne slike....

ljudi da pitam malopre mi dosao neki update za android znali neko o cemu se radi

i jos nesto da kazem kav je telefon iz zezanja sam stavi na oglas juce telefon i dobio neormalan broj poruka cak sam dobijao i ponude odma za kes neverovatno izbiraso sam oglas jer mi telfon odgovara 100%
dobijao sam u zameni iphone 6s plus 128 gb da mi doplati bio sam u cudu i izbrisao oglas hehe
i jos nesto imali gde da se nadje nesto za zastitu stakla

i jos nesto da kazem kav je telefon iz zezanja sam stavi na oglas juce telefon i dobio neormalan broj poruka cak sam dobijao i ponude odma za kes neverovatno izbiraso sam oglas jer mi telfon odgovara 100%
dobijao sam u zameni iphone 6s plus 128 gb da mi doplati bio sam u cudu i izbrisao oglas hehe
i jos nesto imali gde da se nadje nesto za zastitu stakla

6S 128GB si trebao uzeti bez doplate. Ne znam šta si razmišljao.

ukoliko odes u radnju i kupis robu koju si video, opipao, pomirisao itd nemas pravo da je vracas nakon 14 dana a i nikad sto je sasvim logicno. Medjutim u Srbiji bez obzira na to kakav je zakon i sta pricaju razni strucnjaci i politicari skoro je pa nemoguce vratiti robu prodavcu jednostavno zato sto ti se ne svidja ili si se predomislio to su bajke za malu decu nije bitno da li si kupio licno ili online.

Vracao sam do sada odecu nekoliko puta, a od tehnike tp link ruter, jer sam greskom uzeo samo ruter, a trebala mi kombinacija modem/ruter, doduse ne posle 14 dana, ali netacno da je nemoguce vratiti robu.Jedini problem je bio sto traze licne podatke, koje po zakonu i po recima zastitnika gradjana, nemaju prava da traze.

Ukoliko se radi ni obrazac po zakonu moras da das podatke ako hoces pare nazad ili zamenu za nesto drugo, ne traze ti oni podatke radi legitimacije vec zbog zakona i resavanja tvog zahteva. Vracanje robe prodavci praktikuju zbog dobre reputacije i kada istu tu robu mogu da prodaju ponovo, po zakonu nisu u obavezi osim ako nije bila kupovina na daljinu.

Interesentno tumacenje zakona....Meni je konkretno receno da greška u softveru i greška u hardveru nije isto - zato servis mora da potvrdi.. Onda mi nikako nije jasno ono - 14 dana možete vratiti uređaj bez objašnjenja - što smo i videli na snimku (ali to je negde gde postoji zakon i gde se zakon poštuje)

"Mod" solves Galaxy S7's hybrid slot issue, fits three cards

It's nice that Samsung brought back the microSD slot, but for the dual-SIM versions of the Galaxy S7 and S7 edge things haven't changed really - the hybrid slot means you can have either two SIMs or one SIM + one microSD, never three cards at once.
You know what they say, never say never. With some scissors, a lighter and a lack of caring, you can do this ill-advised hack - if a microSD and nanoSIM can't fit in the same slot, you make them fit.

Haha, wtf, kako može da pročita kartice tako.

Danas imao prilike da držim s7edge. Telefon je savršen počev od ekrana, dizajna, materijala... Malo je veći ali savršen

Gsmarena:

Samsung Galaxy S7 vs. Apple iPhone 6s

gsmarena_001.jpg

:d

Vrh Dno