Ovi iz AA kazu da je Samsungov senzor malo bolji, a izgleda da Sony vuce na zutu:
Galaxy S7 Isocell vs Sony camera sensor: what’s the difference?
Galaxy S7 Isocell vs Sony camera sensor: what’s the difference?
Krajem Aprila... i poštuje Samsung ovde operatere isto kao i bilo gde u svetuRečeno mi je direktno iz Samsunga da hoće, kao što rekoh kraj aprila početak maja kako sam čuo, ali da li će to ispoštovati Samsung kod nas i koliko će trebati operaterima da ga nabave, to može predstavljati problem, da jednostavno kasne...
So, are the S7 and S7 edge with Snapdragon 820 processors fast? I mean, I guess? Here’s the thing: these phones don’t feel any faster to me in day-to-day usage than a Galaxy S6 on Marshmallow. I mean that with complete sincerity. The only areas I really notice speed improvements are the camera and 3D performance (i.e., gaming). And in some areas, they actually seem slower sometimes.
On the Exynos version, though, I do feel things are faster. Apps load more quickly. Web pages scroll more fluidly. Hell, even the lockscreen feels more responsive. None of this is particularly encouraging for those of us with the Snapdragon 820 version here in the US. That feeling appears to be increasingly corroborated by informal testing.
On the Exynos version, though, I do feel things are faster. Apps load more quickly. Web pages scroll more fluidly. Hell, even the lockscreen feels more responsive. None of this is particularly encouraging for those of us with the Snapdragon 820 version here in the US. That feeling appears to be increasingly corroborated by informal testing.
Ovaj fail sa S820 iz S7 je izgleda jos jedan dokaz da je trzistu potreban neki novi soc, Samsung bi mogao da razmisli pa da se upusti u masovnu proizvodnju Exynos-a, svakako bi zaradili dosta a i dalje bi mogli da izdvoje modele iz svoje ponude sa najboljim amoledima, kamerama, edge ivicama i ostalim karakteristikama koje vec imaju a mogu da smisle i nesto novo.
Michael Fischera? Onog sa dužom kosom?Pa kada su sutnuli onog fishera oslobodila se lova za pojacanja![]()
Mada je on bio njihov najbolji clan..
Mislim da je tu samsung nesto zakinuo.. Procitaj review gsmarene za mi5,oni su prezadovoljni s820.
Ali svakako se ipak ceka anandtech
Odgledajte do kraja obavezno :trust:
Pa eto. S820 kidamanje obara performanse a greje se skoro isto
Pa svidja se coveku Amoled i brutalan hardver. A on se nada da ce srediti softver pa ga razumem.Kod ovog Samsunga sve radi po principu drz' vodu dok majstori odu :d
Nego @hsv, sta ti treba da se kompromitujes i za dz botujes za S7 ko placeni botici i testeri sto ih je pun internet? Pusti Emixa i njemu slicne da se time bave, ionako ce sav hajp oko ovog telefona da umre za par meseci a onda ce sve ono lose i ruzno da iskoci na povrsinu![]()
Gledao sam taj klip jutros.. Mi5 ne moze da se stavlja u te speed testove jer ne poseduje mt. Jedini skin koji je gori od tw po tom pitanjuPogledaj klip koji sam postavio MI5 vs. Exynos S7. Kako se S820 i MI5 ponasa. Ali to niko da prokomentarise... bas me "cudi".
Gledao sam taj klip jutros.. Mi5 ne moze da se stavlja u te speed testove jer ne poseduje mt. Jedini skin koji je gori od tw po tom pitanju![]()
Plus im taj ufs2.0 radi kao prebijena macka.. Def su morali da ustekaju negde lovu da bi imali makar neku zaradu ( samo raspali s820 kosta oko 60$ [emoji102] )
Ne kazem da je to katastrofa lose, meni ni takve performanse ne smetaju da budem iskren ali ucitao je opet skoro sve, i mnogo sporije otvara aplikacije. Samo kazem koliko su neki komentari "realni". To sto je jeftiniji nije opravdanje da tako radi po mom misljenju.
Pa svidja se coveku Amoled i brutalan hardver. A on se nada da ce srediti softver pa ga razumem.![]()
Ma ko yebe glupi antutu nego ne mogu da verujem da smo toliko nahajpovali taj Exynos a prema tom testu ispada da se pri malo vecem opterecenju raspada kao S810 :d
@ G@W
Vidis, meni je S7E ubedljivo najzanimljiviji novi android fon trenutno, hardverski. A isto toliko odbojan softverski. Ipak i tako nedovrsen je bolji od G5 koji je za sada jedini pravi konkurent ovim sedmicama a da nije Nexus.
Kakvo crno botovanje pa jos za Samsung, samo me zanima sto vise detalja od Edge-u![]()
To i ja pricam, ali se covek nada da ce srediti. Voleo bih da se to desi ali nema sansi. Sa dobrim softverom bi S7 bio daleko ispred konkurencije.Hoce sredice ga, da losije radi kada dodje vreme za Note 6 ili S8![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari